Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Ale to by bylo kozaczne.

W ogole jak trailer na poczatku mnie nie zachwycil to ostatnio wsiadlem do Hype Trainu i jade prosto na premiere. ;)

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Z koniem czy puszką dla psów to totalny absurd (ja to na puszce widzę głowę Aliena ;p). Ale ten niby pies w klatce to już IMO nie, szczególnie widać to na kamerze z góry, że to jakiś pies.

Przykład który podał Texz idealny, takie psy mogłyby funkcjonować. Na takiej samej zasadzie jak np. wilki w RDR. Plus wtedy plotka o policji z psami - nie wydaje się taka głupia. Motyw gdy okradamy dom a z drugiego pokoju atakuje nas pitt bul - bajera.

Plus koty, jakaś zwierzyna w terenach pozamiejskich (oczywiście nie tyle co w RDR).

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

W sumie dziwne, że we wcześniejszych wersjach w ogóle o tym nie pomyślałem ale jak się normalnie w realu w nocy wałęsamy po terenach pozamiejskich to non stop jakiś pies na nas ujada. Oczywiście w takim San Andreas, Vice City czy Liberty City to nie, bo po co ;)

Opublikowano

Przecież na zwiastunie jest ładniej niż w czwórce.

Zwiastun zwiastunem. Pierwszy zwiastun GTA IV jest zrobiony na silniku z gry, a wszystko wygląda o wiele ładniej.

Opublikowano

Ta koni jeszcze brakowało... To mogło był cokolwiek, np. para trzymająca się za rękę :) Z tymi psami to dobra rzecz byłaby. Ogarniasz sobie w jakiś sposób psa policyjnego który potrafi wytropić narkotyki, wbijasz pod nieobecność jakiegoś gościa do jego domu (dostajesz cynk, że posiada znaczną ilość koki, fety, kraku lub innego gówna), puszczasz psa i szuka co tam koleś sobie chowa. Za(pipi)iście by było :D

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Pojawiły się od czasu trailera JAKIEKOLWIEK oficjalne informacje odnośnie GTA V?

Opublikowano

-oficjalna notka-zapowiedź dzień po trailerze

-Dan Houser w wywiadzie dla GI (w grudniu) powiedział "and a very big map" odnośnie GTAV oczywiście.

I to wszystko...

Opublikowano

Jedyne co na pewno wiadomo nt. premiery GTA V to to, że w marcu trzeba zgarnąć Max Payne 3... ;)

Opublikowano

Max Payne 3 przełożony na maj, czyli teoria, że Rockstar wydaje tę grę wcześniej właśnie z powodu GTA V poszła się je.bać. Jeśli wyjdzie na jesień to będzie cud.

Opublikowano

O ja , czyli co 2k13 ? To przynajmniej wiadomo że current-geny jeszcze trochę pożyją heh .

Opublikowano

No pożyją, przecież nowe konsole co najwyżej pod koniec 2013 trafią do sklepów, a przecież przez te - powiedzmy - 10 miesięcy ludzi muszą w coś grać a dziennikarze o czym pisać i dyskutować. Nawet po premierze next-genów pojawi się pewnie parę dość mocnych tytułów na obecne maszynki.

Opublikowano

Stawiam, że GTA V wyjdzie pod koniec tego roku. W najgorszym przypadku będzie to marzec 2013. ;)

Opublikowano

Nic nie stawiam, wystarczy że jak na razie doczekam się Maksia.

Opublikowano

Stawiam, że GTA V wyjdzie pod koniec tego roku. W najgorszym przypadku będzie to marzec 2013. ;)

A jak przegrasz stawiasz nam po piwie...i Maksowi.

Opublikowano

Mam nadzieję ze moje bluzgi było słychać w siedzibie R*... A tak liczyłem na GTAV w tym roku kufa no, dobrze że sie nie nakręciłem bardziej bo bym się powiesił :(

Opublikowano

Ja gdy przeczytałem tego niusa siedziałem cicho, nawet nie zrobiłem miny zgorszenia...

Ale moja dusza krzyczała.

Opublikowano

panowie, to R*. naprawdę oczekiwaliście premiery w pierwszym terminie?

ścisnęło poślady, fakt, ale bez zaskoczenia.

lothronik wcześniej wrzucał rozpiskę premier GTA sugerując pewną październikową prawidłowość. widocznie to była stara reguła i pora na nową:

IV - maj

RDR - maj

L.A Noire - maj

MP3 - maj

V - :whistling:

Opublikowano

Tez tak sadze, Max Payne opzniony'( chociaz nie znam przyczyn) a z GTA widzielismy raptem krotki filmik. Swoja droga, zastanawiam sie ile to juz stron zapisaliscie o GTA V na podstawie 1:30 minutowego trailera? Nie nudzi sie wam to?

Opublikowano

Całemu światu się nie nudzi, bo na innych forach jest podobnie, a nawet lepiej. Liczba komentarzy do trailera na stronie Rockstar liczona jest w dziesiątkach tysięcy. Nasz temat to przy tym NIC.

Opublikowano

Przynajmniej nie ma chaosu ,dodatkowo można tu na ten temat kulturalnie podyskutować c' nie? 8)