Masny 343 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Jakiś czas temu Rockstar na swojej stronie dodał wpis "Hey everyone. We're getting closer to revealing more about Grand Theft Auto V, and we obviously appreciate your patience on this matter. This is just a gentle reminder to keep it civil amongst each other in here. Any provocation can and will result in a ban from the site." Czyli nowe info zapewne dopiero po premierze Max'a Trzeciego Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 No ja wam mówię, 24 maja to data następnego zwiastuna. Jeszcze w hooj czasu, ale ważne, że jesteśmy bliżej niż dalej. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 pamiętam jak wielu (w tym ja) oczekiwało premiery w okolicach maja- czerwca teraz to tak samo realne jak...zielona wyspa Tuska Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 (edytowane) Będę się śmiał jeżeli faktycznie "coś", jakieś info dadzą 24 maja. Haha, pierwsze co to spytam się Yano "co Ty na to?" Chociaż to zaledwie 9 i 6 dni premierze Maxa... Jak już ktoś napisał, na pewno jesteśmy bliżej niż dalej wypuszczenia jakichś informacji... Btw, tradycji stało się zadość i BradyGames potwierdziło, że wyda oficjalny poradnik do Piątki. Edytowane 18 marca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Skoro nawet Diablo III dostało datę premiery, Baldur 3 podobno "się robi" to wszystko jest możliwe. Póki co Max 3 prezentuje się na tyle wyśmienicie, że będzie świetnym zabijaczem czasu do momentu kiedy będzie już pewne co z tą piątką jest grane. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 (edytowane) Nie ma mowy, żeby cokolwiek odnośnie GTA pojawiło się 24tego maja. Max Payne w tym przeszkadza Edytowane 20 marca 2012 przez łosion Cytuj
popiol 16 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Ty się tam znasz, ja jakoś nie widzę żadnych przeszkód żeby mieli tego dnia jakieś nowe info wypuścić albo nawet trailer. Ludzie nie róbcie jaj, nowe info czy trailer to przecież nie premiera gry, więc czemu niby nie mogą parę dni po premierze Maxa tego zrobić, co ucierpi sprzedaż gry przez to? :| 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Albo nowy trailer GTA będzie można zobaczyć w MP3 na jakimś telewizorze :potter: Cytuj
Masny 343 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 @2up - nie trzeba byc znawca, zeby stwierdzic iz jakiekolwiek nowe info odciagnie uwage od MP3. A tego raczej Rockstar nie chce. Takie jest przynajmniej moje zdanie. Ja rowniez czekam z wypiekami na twarzy na jakies informacje odnosnie GTA V Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 albo ktos pomysli, ze skoro juz wyjdzie to gta, to poczekaja z pieniazkami na nie a maxa kupia potem, bo i cena spadnie. powtorze sie- mam nadzieje ze seria bedzie ewoluowala i nie dokonywala drastycznych zmian w rozgrywce. wszystko co nowe w poprzednich produkcjach ma byc doszlifowane+ jakies nowe eksperymentalne bajery. ciekawe czy beda randomowe wydarzenia jak w RDR. wlasnie mnie natchnelo- dlaczego w GTA nie zrobia ZOO? fajnie by tak postrzelac do pingwinow czy malp hehe, a i by mozna bylo jakas misje z 'karmieniem' zwierzat wykonac albo zrobic gnoj otwierajac wybieg dla lwow czy nosorozcow Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Obrońcy praw zwierząt chyba popełniliby zbiorowe hara-kiri. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 A RDR i krojenie zwierząt? Btw przychylam się jak ..uj do pomysłu ZOO. "Oddam się" za zoo w GTAV moje marzenie jeszcze z czasów SA. Aż dziw bierze, że wtedy do tego "kolosa pomysłów" nie wrzucili właśnie Zoo. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 No przecież z RDR była afera właśnie związana ze zwierzętami. To co dopiero w grze osadzonej we współczesności, w której raczej większość zwierzaków będzie przyjaźnie/neutralnie nastawiona. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Czy ja wiem czy była afera z RDR? Afera to była z murzynami w RE5 czy muzułmańską (czy tam jaką) piosenką w LBP xD To były głupoty............................ Będą agresywne psiaki które nie będą przyjazne Jeja już widzę, te mordowanie cywili "bierz go", yummy. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 zoo to ja pamietam z jednej gry R*, ale tam nie bylo zwierzaczkow... http://www.youtube.com/watch?v=8exYJ3O8ZwQ Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Ja to bym widział takie zastosowanie psów jak w Bully i słynnej misji 2 Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 No przecież z RDR była afera właśnie związana ze zwierzętami. Jaka afera? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 no że je zabijasz i patroszysz Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Z zoo to lekka przesada ,ale np. Krowy na łąkach , wilki w lasach ,albo po prostu psy i koty panoszące się po mieście to moim zdaniem fajna opcja. Nie chodzi mi o bezsensowne mordowanie ich ,ale urzeczywistnienie świata gry 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Wystarczy, że wrzucą do gry jakiś pasek "Respekta", który będzie lecieć na łeb i szyję gdy zaczniemy przejeżdżać przechodniów, zabijać dzieci, patroszyć zwierzęta itp. i z marszu to przestanie mieć sens. Zachowujemy się normalnie = ciekawsze i bardziej dochodowe misje. Jesteśmy psycholem = słabsza renoma w półświadku / jakieś durne misje na zasadzie wyrżnięcia personelu jakiegoś hotelu, zrobienia sobie garnitura z ich skór i biegania w nim przy 30 tysięcznej publice na meczu Rugby... Oh dear. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 (edytowane) http://www.observer....ion-for-12-5-m/ Nie, nie, nie nic związane z GTAV od razu uprzedzam, raczej ciekawostka. A jeszcze większa, nie wiedziałem, że żona Housera ma na imię Krystyna Polka żoną, ojca GTA!? Damnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. http://www.rockstarg...3-to-grand.html Crews Jezus, info o GTAV ale jazdaaaaa. We made a promise not to talk too much about forthcoming games until a little further down the track but, yes, crews will feature in Grand Theft Auto V multiplayer Edytowane 22 marca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Multi zapowiada się ciekawie. No i załogi mogą przechodzić z Maxa do GTA. Coś czuję, że wsiąknę... nawet bardziej niż w RDR. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 (edytowane) Nie zdziwię się jak bliżej premiery MP3 (w końcu dopiero teraz ruszy "pokazywanie" multi), Rockstar zapowie coś jeszcze na linii MP3-GTAV. Nie mówię o jakiejś becie, nie nie ale choćby "coś" a'la dzisiejsze crew. Thanks all – very glad you’re excited about Crews. We’re psyched too to see them launch with Max Payne 3. If you have more questions about Crews specifically (not about Grand Theft Auto V in general, we won’t be talking more about that for a bit)... Na głównej już szał hehe, jaka inna gra wywołuje takie pier.dolca na świecie...Żadna ;] Edytowane 22 marca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi