Słupek 2 183 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Matko Jedyna "50 letni członek przestępczej rodziny z Vice City"...... (pipi)a wiem, że to plotki ale od samego czytania dostaje erekcji. Taki bohater to byłby mokry sen, patrząc na trailer i lektora to całkiem możliwe. A motyw z bagażnikiem i wożeniem ofiar to też Tylko żeby nie skończyło się jak w GTAIV i Mafii 2, że tylko podczas jednej z góry ustalonej misji. Jeździliśmy z delikwentem czy tam delikwentką (GTAIV), to ma być bajer dostępny w każdej chwili dla cywili. Łapanka z ulicy, pakowanie do bagażnika, wywózka w góry Chiliad a następnie "Lot Feniksa". Albo lepszy bajer zostawienie w lesie typa i czekanie na Sasquatcha aż go rozszarpie (jakby były). Czy w końcu genialnie zastosowanie dla ZOO, wrzucenie typa do klatki z gorylami lub lwami, o Jezusie <3 2 Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Ktoś dobrze zauważył jedną rzecz. Przecież na trailerze gościu mówi że się przeprowadził do Los Santos m.in. dla pogody. Z Vice City. Dafuq. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 http://maps.google.com/maps?client=safari&rls=en&q=vice+city&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&sa=N&tab=wl I wszystko jasne. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Najlepsze, że te najnowsze plotki pokrywają się z poprzednimi. Jak ta z synem de Silva, leniem grającym w fpsy, z policją używającą tarczy, i gazów. Tuningiem broni (:o) i pojazdów itd. Demo-pokaz na E3 ale atomówka... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Rockstar i grywalne demo na E3? Ktoś w ogóle w to wierzy? Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Grywalne demo na bank nie. Ale przydałoby się demo-pokaz, raz, że byłoby już po premierze Maxa. Dwa taki 5-10 minutowy pokaz, to byłoby niezłe wynagrodzenie dla nas - dla fanów <zbiorowe orgie> Za tę posuchę od trailera, od listopada... Trzy pokrywałoby się z tym co Rockstar pisał, spodziewajcie się informacji w ciągu najbliższych miesięcy. No ale i tak jakoś w E3 i demo, pokaz słabo na razie wierzę. Może trailer, spekulować można przez rok heh. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 R* nie pokazuje raczej gameplay'ów na imprezach branżowych. Najwyżej zrobią gameplay series, ale i w to wątpie. Pozostaną nam trailery do premiery Co do tych plotek to zachowuje dystans i poczekam na jakieś potwierdzone przez R* informacje. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) Pozostaną nam trailery do premiery No i tona informacji ;], a gameplay i tak będzie w trailerach. Chwała, że Rockstar nie robi render trailerów tylko wszystko na silniku gry. Na gameplayu i cut-scenkach. Btw właśnie teraz zamiast trailera numer 2 po którym i tak byłyby tylko spekulacje. Wolałbym 10 stron pierwszych konkretów-zapowiedzi np. w GI. Edytowane 26 marca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Miszczu, będzie logo GTA V i podana przybliżona data: Maj 2013. To wystarczy, żeby rzesza graczy pos*ała się z radości. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 No i tona informacji ;], a gameplay i tak będzie w trailerach. Chwała, że Rockstar nie robi render trailerów tylko wszystko na silniku gry. Na gameplayu i cut-scenkach. Btw właśnie teraz zamiast trailera numer 2 po którym i tak byłyby tylko spekulacje. Wolałbym 10 stron pierwszych konkretów-zapowiedzi np. w GI. Cała moc w trailerach GTA była zawsze w tym, że były robione w pełni na gameplay'u i cut-scenkach. Większość spekulacji była właśnie na podstawie trailerów. Do tego R* dorzucali info. To wszystko zawsze sprawiało, że już samo oczekiwanie na kolejną część jest w pewnym sensie przyjemnością jak i katorgą za razem Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Maj 2013 ? przeje.bane z kilku powodów. Raz, że ponad rok czasu , dwa, że to oznacza (raczej) , że next geny zobaczymy faktycznie gdzieś za dwa lata. Jednym słowem: chu.jo.wo Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Tak myślałem biorąc pod uwagę fakt, że w tym roku R* skupiło się na majowej premierze nowego Payne'a. Podejrzewam, że jak tylko MP3 trafi do sprzedaży to wkrótce zacznie się napływ info o GTA V. Na E3 pewnie puszczą jakiś nowy zwiastun. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Maj 2013 ? przeje.bane z kilku powodów. Raz, że ponad rok czasu , dwa, że to oznacza (raczej) , że next geny zobaczymy faktycznie gdzieś za dwa lata. Jednym słowem: chu.jo.wo Sprzedaż X360 i PS3 na poziomie 60 mln. Jak się sprzeda jeszcze raz tyle pogadamy o nextgenach. Inna sprawa, że na handheldach ten nextgen miał w tym i ubiegłym roku premierę. Cytuj
Lukas_AT 1 203 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Te nowe plotki to zwykły fake. Ja też mogę napisać na forum Gamespot, że jestem przyjacielem kogoś z Rockstar Games. 17 marca w sieci pojawił się taki oto filmik: Gość tu gada o tym samym. A wejdźcie na jego kanał - jakieś inne głupie filmiki o GTA V, w tym jeden z tą podrobioną mapą z San Andreas. I nawet chwali się, że już kupił. Portale z całego świata kopiowały tę informację od siebie jak głupie, nie próbując nawet zbadać sprawy. Czysta amatorka. 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) Beka z tych co wierzą w te wszystkie brednie. Normalnie zaraz zakładam temat na 4chanie, że kiedyś sprzątałem w siedzibie Rockstara i dzięki temu dużo wiem na temat GTA V - jutro moje nazwisko będzie widniało na głównej nie tylko gry-onlajn, ale także kotaku czy neogafie. LOL Ci co tworzą te wszystkie ploteczki nawet się dobrze nie zastanawiają o czym właściwie piszą. OT, przykład podał Mazzeo, jak mieszkaniec Miami może się przeprowadzać do innego miasta z powodu pogody? Albo jakim cudem prezentacja gry ma być na E3, skoro R* na tej imprezie ostatnio był...w 2006 roku? Poza tym nie zastanawiało Was, że mimo iż mamy do czynienia z informacjami niby z wewnątrz, to są one bardzo ubogie i uogólnione? Serio myślicie, że były pracownik Rockstara jedyne co wie o scenariuszu to to, że główny bohater się nazywa Albert De Silva, i ma syna co to napierdziela dzień i noc na kąsoli? Albo że strzelaniny będą bardziej "realistyczne" (przecież to brzmi jak z ulotki reklamowej, taki koleś by raczej powiedział konkretnie o co chodzi)? Edytowane 26 marca 2012 przez Kre3k 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Jeżeli chodzi o różnice Miami - L.A. http://www.city-data.com/forum/city-vs-city/130418-miami-vs-los-angeles.html Personally, I think L.A is a dynamic, interesting, multicultural and beautiful economic powerhouse with some serious problems. Miami is a homogeneous(yes, homogeneous!) poo-hole with a tropical climate and a nice neighborhood here and there, and a really backwards third world mentality. Dziwne, ale gość pisze podobnie jak w trailerze GTA V. Różnica jest i wcale nie jest powiedziane, że porównanie Los Santos z Vice City wypada na niekorzyść tego pierwszego. Może to przez ten klimat tropikalny w VC? Gość z trailera się starzeje i szuka miejsca gdzie będzie mógł odpocząć od szaleństw z poprzedniego życia. Przyjeżdża do Los Santos? A niby to na Florydzie lądują miliony emerytów. Nie kapuję tego. Serio. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=67003 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Rozi, narąbałeś się? O czym my tu dyskutujemy od dwóch stron? Cytuj
Duki 105 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 (edytowane) Nie wiem w ogóle, jak można pisać, że te ostatnie plotki z forum Gamespotu są aktualnie "niepotwierdzone" przez Rockstar. Przecież to brzmi idiotycznie, jeśli mieliby dementować, bądź co gorsza potwierdzać informacje znajomego pracownika z Rockstara, który został niby zwolniony. Już sobie wyobrażam taką sytuację: "Panowie, nie ma opi(pip)alania się, a tym bardziej palenia fajek przy stanowisku pracy, jeszcze raz, a wylecicie stąd!, -Jeszcze raz pierdnij o tym zwolnieniu to sami odejdziemy i rozgadamy o GTAV, forum Gamespot'a czeka," hehe i takim oto sposobem Rockstar wpadło we własne sidła, nie mogą nikogo zwolnić, bo zwolnieni zaczną sypać no i jak wtedy developer wykręci się z plotek, które są prawdziwe? Zaczną bujać, że nie, a potem i tak w grze będzie wszystko to, o czym się mówiło i w końcu wyjdą na zakłamańców Takie granie na zwłokę akurat się zdarza w branży, ale chodzi mi o to, że takie koncerny, jak R* (z resztą nie tylko) na pewno biorą pod uwagę takie sytuację ze zwolnionym pracownikiem, więc nie wiem jaki jest w ogóle sens rozpatrywania plotek od jakiś znajomych, skoro te już wydają się być piątą wodą po kisielu i tym bardziej oświadczać, iż póki co nie są one potwierdzone przez samo R*?? (tak, podbijam do tego newsa z gry-online, choć nie wykluczam też, że został celowo napisany w taki sposób,w końcu musi dotrzeć do jak najszerszego grona odbiorców...). Edytowane 27 marca 2012 przez Duki Cytuj
Masny 344 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Te przecieki to oczywista sciema. Mozna sie troche pojarac, bo czasem sa fajne pomysly w nich zawarte, ale chlopaki, bez przesady:) btw, do premierowych egzemplarzy gta v powinny byc dodawane pampersy, bo wielu ludzi sie posika ze szczescia :-P albo co gorsza - chusteczki oczywiscie do wytarcia lez szczescia :-) Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Nie wiem w ogóle, jak można pisać, że te ostatnie plotki z forum Gamespotu są aktualnie "niepotwierdzone" przez Rockstar. Przecież to brzmi idiotycznie, jeśli mieliby dementować, bądź co gorsza potwierdzać informacje znajomego pracownika z Rockstara, który został niby zwolniony. Już sobie wyobrażam taką sytuację: "Panowie, nie ma opi(pip)alania się, a tym bardziej palenia fajek przy stanowisku pracy, jeszcze raz, a wylecicie stąd!, -Jeszcze raz pierdnij o tym zwolnieniu to sami odejdziemy i rozgadamy o GTAV, forum Gamespot'a czeka," hehe i takim oto sposobem Rockstar wpadło we własne sidła, nie mogą nikogo zwolnić, bo zwolnieni zaczną sypać no i jak wtedy developer wykręci się z plotek, które są prawdziwe? Zaczną bujać, że nie, a potem i tak w grze będzie wszystko to, o czym się mówiło i w końcu wyjdą na zakłamańców Takie granie na zwłokę akurat się zdarza w branży, ale chodzi mi o to, że takie koncerny, jak R* (z resztą nie tylko) na pewno biorą pod uwagę takie sytuację ze zwolnionym pracownikiem, więc nie wiem jaki jest w ogóle sens rozpatrywania plotek od jakiś znajomych, skoro te już wydają się być piątą wodą po kisielu i tym bardziej oświadczać, iż póki co nie są one potwierdzone przez samo R*?? (tak, podbijam do tego newsa z gry-online, choć nie wykluczam też, że został celowo napisany w taki sposób,w końcu musi dotrzeć do jak najszerszego grona odbiorców...). A nie przyszło Ci do głowy, że każdy pracownik R* na czas projektu podpisuje lojalkę i nawet jeżeli jest zwolniony to musi zachować wszystko w sekrecie... w przeciwnym razie dostanie po kieszeni i to w ratach na 20 najbliższych lat. Za taką pierdołę (czyt. zaistnienie w sieci) czy inaczej pisząc - za gierkę, która i tak wyjdzie za nieco ponad rok, naprawdę nie ma sensu nic wynosić/ puszczać farby. Nie mówiąc o tym, że taka osoba przy próbie podjęcia następnego projektu jest po prostu spalona. Nikt przy zdrowych zmysłach jej nie zatrudni. 1 Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 (edytowane) Wydaje mi się, że to jasne jak 2+2, że jest właśnie tak jak piszesz. Że podpisują lojalki, w razie wygadania - grube kary finansowe i spalenie w branży. Mnie z kolei zastanawia trochę inna sytuacja. Kiedyś sobie wyobrażałem, kurde jakby to było jak mój stary pracowałby w Rockstar North (damn teraz też...), przy GTA xDDDDDDDDDDDDD Przecież Ci ludzie oczywiste, że mają dzieci - dzieci które grają w gry - dzieci które grają w GTA xDDDDDDDDDDDDDD (pipi)a jak oni gadają przy obiedzie: -Jak minął dzisiaj tato dzień w pracy? -A bardzo dobrze, dzisiaj tatuś pracował, nad modelem jazdy, nad krwią żeby była bardziej realistyczna. I ustalał ceny jakie będą za usługi dziwek. -Aaaaaaaaaaaaaaaa, ekstra tatusiu, nie mogę się doczekać premiery. -Czyli w Piątce będzie dymanie? Bo w RDR nie było -Oczywiście synku, że będzie. Nawet będzie można mieć swój burdel. No a teraz już jedz bo zupa Ci wystygnie. -Kocham Cie papo. I co teraz te dzieci, nie wygadują się znajomym albo same nie piszą? He he Edytowane 28 marca 2012 przez SłupekPL 4 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Pewnie tak: - Tatusiu jak tam w elektrowni? - Dobrze synusiu, wczoraj mieliśmy mały wyciek do oceanu, ale to nic takiego (kłamstwo). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi