Duki 105 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Wydaje mi się, że to jasne jak 2+2, że jest właśnie tak jak piszesz. Że podpisują lojalki, w razie wygadania - grube kary finansowe i spalenie w branży. No tak... Choć ploty przez drogę pantoflową ekstremalnie szybko się rozprzestrzeniają , znajomy słyszał od znajomego, który ma znajomego, co pisał innemu znajomemu, który zna kogoś tam... zrobiłby się z tego niezły bałagan, ale pewnie jakoś by w końcu doszli do sedna. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Słupek to jest na takiej samej zasadzie jak z duchami. Nawet ja go zobaczysz to i tak nikomu o tym nie powiesz, bo Ci nikt nie uwierzy albo co gorsza Cie wyśmieje. Cytuj
Masny 344 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Możliwe, że dowiemy się czegoś o GTA V z nowego GameInformera (to z niego mieliśmy pierwsze informacje o GTA VC, SA, IV i innych grach Rockstar). Mają ujawnić okładkę przyszłego numeru w czwartek. Poczekamy, zobaczymy:P Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Z tymi innymi grami R* to nie do końca, bo duża zapowiedź MP3 i LAN była w EDGE, a nie w Game Informerze. Co nie zmienia faktu, że może, może w czwartek faktycznie będziemy mieli powody do zadowolenia. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Zdecydowanie GI dobrzeee żyje z Rockstar. Jeżeli ktoś będzie miał pierwszy materiały o GTAV to na 99% oni. 1 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 (edytowane) Dla wszystkich mówiących, że gta 5 ma grafikę podobną do 4. http://www.youtube.com/watch?v=y-I7gjPNJbE 0:42 - zatrzymajcie, a w drugim oknie otwórzcie trailer gta 5 i zatrzymajcie w sekundzie 0:50. Następnie porównajcie sobie grafikę Ja osobiście doznałem takiego szoku, że musiałem gdzieś o tym napisać hehe. Edytowane 1 kwietnia 2012 przez terror Cytuj
Masny 344 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Różnica jest, trzeba przyznać. GTA V może nie tyle co pozamiata pod względem grafy, ale na pewno będzie bardzo mocne pod tym względem Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Dla wszystkich mówiących, że gta 5 ma grafikę podobną do 4. 0:42 - zatrzymajcie, a w drugim oknie otwórzcie trailer gta 5 i zatrzymajcie w sekundzie 0:50. Następnie porównajcie sobie grafikę Ja osobiście doznałem takiego szoku, że musiałem gdzieś o tym napisać hehe. Fajnie, tylko na razie nie wiemy jak grafa w GTA V będzie się do końca prezentować, więc nie wiem skąd te porównania. Pierwszy trailer GTA IV graficznie mocno przewyższa czysty gameplay. Jak będzie z AA, jakością tekstur - trudno to ocenić. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Dokładnie tak, ale z pewnością będzie ładniej niż w IV,a o ile no to dopiero się dowiemy. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 (edytowane) Przy GTA IV PS3 i X369 sie dusiły i ksztusiły. Mam więc nadzieję, że Rockstar udało się jakoś zoptymalizować silnik - może po tylu latach pracy z nim jeszcze więcej z niego wycisną. Inaczej nie ma mowy o lepszej grafice. Choć szczerze mówiąc, wolę stabilne 30 klatek na sekundę i lepszy AA. W sumie Vice City było trochę ładneijsze od GTA III, a trójka na PS2 słabo chodziła (pamiętacie te doczytyjuące się tekstury?). Zobaczymy jak będzie. Nie ma co spekulować. Edytowane 1 kwietnia 2012 przez Lukas_AT Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 (edytowane) Wydaje mi się, że VC było trochę więcej niż tylko trochę ładniejsze od III. Choć może to być zasługa filtrów i blura, które skutecznie maskowały pewne niedoskonałości. SA za to pod względem technicznym było prawdziwym technologicznym masakratorem. Wielkość i jakoś świata była niewyobrażalna, co dowodzi, że R* potrafi wycisnąć ostatnie soki z konsoli i silnika. Więc raczej nie ma powodu do obaw o stronę techniczną V. Edit: Coś odnośnie spekulacji nt. nowego nr. GI. http://www.ppe.pl/news-14777-GI_szykuje_sie_do_kwietniowego_uderzenia.html Edytowane 1 kwietnia 2012 przez butch.stein Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Jezu, jezu. Kiedy wychodzi ten Gej Informer? Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Kupiłem tego Playa. Zapowiedź to oczywiście analiza trailera i zbiór wszystkich plotek. Jak zobaczyłem wstep do jednego akapitu "jeden z przecieków głosi, że", to odechciało mi sie czytać. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) Nie sądziłem, że ujrzę taki brak rzetelności w magazynie growym. Dobrze jest jednak kupować PE. Popularna plotka - i sensowna na dodatek - głosi, że Las Venturas i San Fierro zobaczymy w dodatkach do GTA V. Czemu plotka jest sensowsna? Bo jeden z pracowników Rockstara został zwolniony, to zagrała w nim gorąca krew i w akcie zemsty wrzucił na Twittera mapę terenu gry. Widać na niej wyraźnie, że centralnym meijscem akcji jest Los Santos z drobnymi przyległościami - nie ma na niej miejsca na dodatkowe miasta. Jaki zwolniony pracownik? To nie był fakt, to raz. Dwa, kto byłby na tyle głupi by publikować informacje o grze, gdy obowiązuje go umowa tajności z pracodawcą. Trzy - ta mapa była zrobiona w photoshopie, bo miała elementy z mapy San Andreas. Cała zapowiedź to lanie wody, analiza trailera i spekulacje autora. Nie wiem po co to wrzucali. Podany przeze mnie cytat udowdania niekompetentność autora. Nie sądziłem, że takie coś ujrzę kiedyś w magaxynie. Edytowane 2 kwietnia 2012 przez Lukas_AT Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) Współczuję jeżeli przez sekundę myślałeś, że będzie coś tam sensownego... Nie sądziłem, że ujrzę taki brak rzetelności w magazynie growym. Dobrze jest jednak kupować PE. Nom, szczególnie, że oni na gry Rockstar mają całkowicie wyjebane od jakiegoś czasu. Edytowane 2 kwietnia 2012 przez SłupekPL Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) Dlaczego mają wyebane?? Możesz nieco sprecyzować, Pe nie kupuję już od dawna więc nie wiem o co biega.. Edytowane 2 kwietnia 2012 przez kudlaty88 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) Podobno w czwartek mają pokazać okładke Game Informera jego wielkiej zapowiedzi... Edytowane 2 kwietnia 2012 przez Heavy Deszcz Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) Jaja jak nic by były, jakby w tym numerze GI wyskoczył z informacjami o GTAV. Damnnn akurat pół roku minie od zapowiedzi, listopada. A jak nie teraz to może za miesiąc albo w czerwcu, przecież w tym okresie mamy dostać w końcu INFOOO. @Kudłaty Bo od czasów RDR nie licząc recenzji, w ogóle nie robią, żadnych zapowiedzi, playtestów gier R* - kompletnie nic. Tak było z RDR, L.A. Noire i tak jest z MP3 gdzie Neo+, gry online, polygamia czy inne polskie śmietniki trzaskają już po drugie/trzecie zapowiedzi, playtesty. Zapowiedź GTAV w formie 4 zdań na krzyż to nawet nie śmiech na sali a obrzydliwy żart. I do tego te recenzje z miesięcznym opóźnieniem, sram na tego nowego Extrema. PS. Jeszcze lekkim offtopem, w ogóle nieźle, że Rockstar przyjechał na Polski pokazywać Maxa. Ale zazdroszczę (((((((((((((((((((, wyczyściłbym im buty. Niech mnie kule biją, że to nie kolejny dowód, że będzie wersja PL heh. A dwa mam nadzieję, że z GTAV też zawitają do nas. Tak mi się przypomniało: Najpiękniejsza zapowiedź ever <3 Edytowane 2 kwietnia 2012 przez SłupekPL 2 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Nowy numer Playa (nie, nie tego polskiego). Szybko rzuciłem okiem na artykuł: Nie tylko nasi tworzą ploty Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Tak mi się przypomniało: ! Najpiękniejsza zapowiedź ever <3 Pamiętam, że jak pierwszy raz zobaczyłem tą zapowiedź mało nie narobiłem w majty z podjary... Cytuj
Masny 344 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Wracajac do GTA V; Trzeba miec jaja, zeby zapowiedziec najbardziej oczekiwana gre na swiecie i przez pol roku zupelnie nic o niej nie mowic Rockstar obralo moim zdaniem interesujaca strategie - budowanie hype'u na Max Payne`a 3 poprzez zwrocenie na siebie uwagi zapowiedzia "piatki". Prosty, aczkolwiek troche ryzykowny sposob:) Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Nie liczcie na świeże info, redaktor game informera zaprzeczył na twiterze jakoby tematem kolejnego wydania było GTA V. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Pozostaje Play A tak serio to Nie miałem sił już dłużej czekać [*] Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 wg mnie mega głupim posunięciem byłoby wyskakiwanie z info nt. GTAV moment przed premierą MP3. To byłoby zbyt duże odwrócenie uwagi od Maxa, a dla R* jak widać to też bardzo ważny tytuł. Myślę, że po jakimś czasie po premierze MP, ja już jakoś się sprzeda, to dostaniemy jakieś info o naszej perełce, wcześniej byłoby to po prostu nielogiczne z marketingowego punktu widzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi