darkgamer 43 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 GTA to już seria legenda,nie ma innej opcji.Bez żadnych trailerów, kampanii reklamowych,czy nawet recenzji ,piątka i tak sprzedałaby się z zyskiem wielu $$$,oczywiście zasłużenie . Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 (edytowane) Szał na GTA V jest zadziwiający: 14,063 postów na temat jednego zdjęcia http://www.gtaforums...opic=481121&hl= A co to zdjęcie niby przedstawia bo nie rozumiem? I o co chodzi z tą ankietą. Edytowane 9 kwietnia 2012 przez MaZZeo Cytuj
Masny 343 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 MaZZeo - to zdjęcie wstawił użytkownik deepthroatgta4, który to też ujawnił pierwsze "informacje-przecieki" o GTA IV. A samo zdjęcie? Ludzie przez 704 strony rozkminiali i... tyle Nikt nie wie, co to ma być. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 A ta ankieta z wczoraj? http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=506371 Cytuj
Masny 343 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Są dwie opcje - albo moderator bawi się w trolla, albo te cyfry rzeczywiście coś oznaczają Ten temat jest tak jakby nawiazaniem do wcześniejszego tematu o zmieniającym się logu "V" na GTAForums. Tamten temat nazwany był "where is the blue" Link http://www.gtaforums...howtopic=455385 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 I po co im jakakolwiek kampania reklamowa?Mógłbym się założyć że jakby dziś ogłosili premierę w ten piątek to i tak mieliby kilka milionów preorderów Kampania musi być. Od premiery czwórki minęło już zbyt dużo czasu, od San Andreas nawet nie liczę. Pamiętajmy też, że wiele osób na czwórce po prostu się zawiodło licząc na rozwinięcie tego co mieli w SA. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 pewno dla GTA V miejsce również zaklepane Czy dla RDR też zrobili taką reklamę na tym hotelu? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Z tego co kojarzę to Chinatown Wars tam jeszcze było. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Tak, CW też tam było BTW, oczywiście nie tylko Rockstar się tam "reklamuje": ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Natomiast RDR chyba rzeczywiście tam nie było. GTA IV miało za to mase innych reklam: Szkoda, że takich akcji nie ma w Polsce 2 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 I zaraz politycy by wyczaili takie wielkie miejsca... chciałbyś oglądać wielkiego kaczora na całej ścianie bloku/budynku? 1 Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Z tematu o Max Paynie 3, patrzcie co znalazłem Napisałem e-maila do Rockstar odnośnie napisów PL. Oto ich odpowiedź. Hey Mateusz, Thanks. We should haVe details About supporTed subtitles cominG up soon. Cheers, Jeżeli odwrócimy kolejność literek VATG to wychodzi jak byk komunikat GTA V soon. Rockstar daje nam wyraźny znak, że już niedługo usłyszmy więcej o nowej odsłonie GTA, a może nawet ją dostaniemy do rąk! Nie można tego zignorować! 5 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Szkoda, że takich akcji nie ma w Polsce Przecież Cenega coś tam zorganizowała, żeby wydrukować plakacik, przykleić w jakimś ruchliwym miejscu i strzelić fotę, wysłać im. W sumie to słabsze od ustawiania zniczy przy okazji premiery Halo 3, ale zawsze coś Cytuj
zloto 737 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 TO była moim zdaniem jedna z bardziej kreatywnych kampanii reklamowych, do tego organizowana na 12 największych dworcach...PKP, więc hasło pasowało idealnie 5 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Takie rzeczy w Polsce, i to jeszcze prawie 4 lata temu? Najs. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Jeżeli odwrócimy kolejność literek VATG to wychodzi jak byk komunikat GTA V soon. Rockstar daje nam wyraźny znak, że już niedługo usłyszmy więcej o nowej odsłonie GTA, a może nawet ją dostaniemy do rąk! Nie można tego zignorować! Ta wiadomosc juz miala pogrubione te literki czy sam tak zrobiles? Jezeli sam, to daj sobie siana na jakis czas z GTA, bo ci odbija... 4 Cytuj
Masny 343 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Heavy Deszcz - oryginalny post znajdziesz tutaj Swoją drogą myślę, że ShtaS zwyczajnie drwi z całej otoczki związanej z wyczekiwaniem na jakiekolwiek informacje na temat gry przez fanów; mam na myśli szczególnie chorobliwe wyszukiwanie wszelkich powiązań, wskazówek, czyli ogólnie rzecz biorąc ukrytego przekazu odnośnie GTA V tam, gdzie go nie ma. 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Natomiast RDR chyba rzeczywiście tam nie było. RDR było na Manhattanie: 3 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Coś pięknego. Bez kitu, premiery R* to są za kazdym razem zaje.biste kampanie. Dlatego tez moim zdaniem nie ma co liczyc na GTA V i na premiere w tym roku. To bedzie najwieksza kampania Rockstara w tej generacji, dlatego musi byc na to osobny rok, osobny, wielki rozdzial. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 na V są jeszcze jakieś minimalne szanse. w maju wychodzi MP3, załóżmy że w lipcu ruszą z V więc ładnych parę miesięcy mają jeżeli faktycznie ma niby wyjść pod koniec roku. realnie jednak pewnie zachowają majową tradycję. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Minimalne szanse są zawsze nawet takie, że wypuszczą GTAV w maju tydzień przed Maxem A tak serio według mnie te "minimalne szanse" przepadły to znaczy ja straciłem nadzieję na nie. W chwili gdy Maxa przenieśli z marca na maj, tak to sobie myślałem - miałem teorie. Że marzec - Max, jesień - V, no ale to już poszło się walić w pizdu. Obecnie z realnych rzeczy (czyli pomijając chęć premiery na wczoraj) PROSZĘ ((pipi)a błagam na kolanach) o dwie kwestie. Po pierwsze jak w końcu nadejdzie ten dzień w maju, czerwcu czy kiedy Rockstar sypnie informacjami. To niech będzie tam dokładna data premiery, trudno będzie to maj 2013, kwiecień czy czerwiec ale to jest imo sprawa priorytetowa. Trailer 2, możliwości, główny bohater te informacje oczywiście swoją drogą ale numerem jeden dla mnie jest data premiery. I tak każdy fan GTA kupiłby Piątkę tylko i wyłącznie po listopadowym trailerze heh. Druga sprawa nawet jeżeli data premiery to maj 2013. To chciałbym żeby Rockstar zaczął jak najszybciej hajpowanie Piątki, zauważyłem śmieszną rzecz przy RDR, L.A Noire czy MP3. Kiedy Rockstar już zaczyna hajpować tytuł na poziom na jakim jest obecnie Max. Czyli "codziennie news lub więcej" to czas zapierdziela do premiery jak głupi xD. Wiem, Amerykę odkryłem hehe ale kurde wydaje mi się jakby to wczoraj zapowiedzieli pierwszy trailer Maxa. A (pipi)a za miech już premiera a przecież Maxior jeszcze zaliczył obsuwę. A mimo to zleciało... Zresztą no kurde bele, czas w którym codziennie wychodzi news o V. Damnnnnnnnnnnnnn kojarzy mi się tylko z jednym: BIG FUCKING FAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP TIME. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 słupek - nie czytałem dokładnie ale jak zwykle się zgadzam na moje to V w maju 2013 a na zimę może dostaniemy nowego MC. było by po prostu fpytęęęęęę. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 SłupekPL- kocham twoje wypowiedzi ;p Do tego ten genialny obrazek na końcu Kurcze, pomyśleć, że pierwsze info o MP3 dostaliśmy... w 2009r? Kurcze, zleciało ;p Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 http://www.ppe.pl/news-14994-GTA_V_na_PlayStation_Vita!.html Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Tylko co to info dla nas znaczy? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 nie widze sensu gta V na vicie i stacjonarkach, kazdy zdrowy na umysle wybierze werjse na duze konsole co innego gdyby to bylo cos na wzor liberty city stories Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi