Opublikowano 12 kwietnia 201212 l ostatnio nie widze w ogole sensu posiadania vity po poczatkowych och ach (cale szczescie ze sie wstrzymalem z kupnem ) opadlo cisnienie calkowicie
Opublikowano 12 kwietnia 201212 l Ja też się na początku jarałem jednak jak dla mnie to nie ma w co grać. A jedno Uncharted i port NGS to stanowczo za mało. Jeszcze trochę i okaże się, że na Vicie będziemy grać tylko w porty z dużych konsol. Kiedyś widziałem plotki nt. Lost Planet 2 na PS Vita. Edytowane 12 kwietnia 201212 l przez Nemesis US
Opublikowano 12 kwietnia 201212 l Dzizas, ludzie ALE to jest FEJKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
Opublikowano 12 kwietnia 201212 l To tylko chwyt marketingowy, próbują zrobić sensację z plotki. Bez przesady, Vita to mocny sprzęt ,ale nie udźwignie gry ,która ma wydobyć resztki mocy z konsol stacjonarnych. Na PSV na pewno doczekamy się innego GTA.
Opublikowano 12 kwietnia 201212 l Czytałem ebooka tego numeru. Praktycznie cały tekst jest oparty o krótką informację jednego z pracowników R*, że seria GTA wbije prędzej czy później na Vitę. Wklejałem tu nawet screena, którego sam zrobiłem.
Opublikowano 12 kwietnia 201212 l W dniu 12.04.2012 o 18:20, krupek1 napisał(a): To tylko chwyt marketingowy, próbują zrobić sensację z plotki. Bez przesady, Vita to mocny sprzęt ,ale nie udźwignie gry ,która ma wydobyć resztki mocy z konsol stacjonarnych. Na PSV na pewno doczekamy się innego GTA. Racja, nie zwróciłem uwagi, że to GTA V na PSV, wydawało mi sie ze to jest GTA Vita
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l Najnowsza plotka odnośnie daty http://www.gambler.pl/MATERIAL/5242/tako,rzecze,psm3,gta,v,w,marcu,2013,roku,a,nowy,hitman,w,grudniu.html
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l Zdementowana. Błąd w druku. http://gematsu.com/2012/04/psm3-grand-theft-auto-v-out-march-9-hitman-absolution-in-december
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l Śmieszyło mnie, że na GTAForums sporo ludzi było skłonne uwierzyć, że PSM3 ma jakieś pewne info (choć oczywiście nie wykluczam marcowej premiery), a wystarczyło sprawdzić w kalendarzu, że 9 marca to... sobota ;-P Edytowane 14 kwietnia 201212 l przez lothronik
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l Mnie za każdym razem śmieszy gdy ludzie biją pianę mając informacje, które nie pochodzą bezpośrednio z jedynego i prawdziwego źródła - Rockstar.
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l http://www.gtav.net/news/4445/community-spotlight-mapping-los-santos Community Spotlight: Mapping Los Santos :o
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Przecież ludzie na forum "robią mapę" od miesięcy http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=491242
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Ludzie podobnie analizowali Liberty City. Każdy ma swoje sposoby na walkę z nudą Cytat Edytowane 15 kwietnia 201212 l przez łosion
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l To, że robią mapę od początku to wiem ale news był z 13 kwietnia, chyba jako uaktualnienie. Zresztą nie każdy o tym wie... No ale nic, niektórzy chyba cioty dostali. Złota zasada "nie chcesz to .... nie czytaj". Edytowane 15 kwietnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l ten temat o mapowaniu gta z trailera to masakra ludzie potrafią wyciagnać wszystko z tego trailera ;]
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Z tego co pamiętam, to w IV nie było kałuż; w czasie deszczu po prostu cała droga robiła się mokra. Dodatkowo sporym krokiem na przód jest to, że w końcu w odbiciach widzimy też postacie a nie jak dotychczas - same budynki.
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l W dniu 15.04.2012 o 09:45, SłupekPL napisał(a): To, że robią mapę od początku to wiem ale news był z 13 kwietnia, chyba jako uaktualnienie. Zresztą nie każdy o tym wie... No ale nic, niektórzy chyba cioty dostali. Złota zasada "nie chcesz to .... nie czytaj". Bardzo dobrze, że tu wkleiłeś ten link. Nie wiedziałem o tym temacie. Widziałem tylko analizy, które były wrzucane tutraj i newsach.
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l a mnie najbardziej ciekawi czy Gta V dostanie lokalizacje. bo przecież rockstar szukał polaków do lokalizacji gier
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l wyobrażasz sobie pełen dubbing? bo ja ni uja. jak będzie kinówka to będzie i tak aż nadto. kwestia kto i jak przetłumaczy dialogi.