Słupek 2 143 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 GTAV z polskim dubbingiem? Jak Boga nie kocham wolałbym grać w ogóle bez głosów, dźwięków ani napisów. Niż miałbym słuchać Boberka lub jakiejś gwiazdy TVN-u, Polsatu. Niech się ktoś stuknie w łeb 10 razy jeżeli chce dubbingować GTA. 3 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Jak będzie lokalizacja to tylko kinowka. Pl dubbingu w tej grze sobie nie wyobrażam. Zabiłoby to klimat serii . Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 dubbing w GTA... to tak jakby zdubbingować Pulp Fiction... Cytuj
brumbrum 28 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 miałbym słuchać Boberka lub jakiejś gwiazdy TVN-u, Polsatu Bo to jest właśnie problem że nawsadzają takiej cwelozy zawsze do tych polonizacji że się bebechy przewracają, teatr telewizji albo jakieś deklamacje konkursowe wierszy z tego wychodzą. Jakby tak zebrali normalnych ludzi z ulicy, bełkoczących, mówiących za szybko, z wadami wymowy czy ucinających końcówki, z przepitymi i przejaranymi głosami, zamiast przecinków używających k.urew itp to za 1/3 tej kasy co wydają na tych pedałów z tv wyszłaby polonizacja w piz.eczkę. Do tego tłumaczenie sensu wypowiadanych kwestii a nie tłuczenie slowa w słowo, przy tłumaczeniu filmów animowanych potrafią się wysilić. Zresztą ja i tak bym najchętniej usłyszałbym po prostu lektora, jak w filmie :potter: Cytuj
zloto 737 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Panowie(i Panie?), GTA jest dostępne tylko w jednej pełnej wersji językowej i jest to wersja ang. Inne wersje mają tylko napisy, więc jeśli lokalizacja PL, to tylko i WYŁĄCZNIE z napisami, piszę jakby ktoś dalej trząsł portkami przed atakiem Boberka w roli naszego protagonisty 2 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Mi to obojętne. Chcesz grać w oryginale - graj. Chcesz mieć Cartoon Network, graj w pełnej polskiej wersji językowej. 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Boberek stał się sławny dzięki dubbingowi, ale chyba nie wszyscy wiedzą, że jego głos nie jest idealny i uniwersalny, i do wszystkich postaci po prostu nie pasuje. Co do GTA to będę w pełni zadowolony z wersji kinowej. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Mam ogromny szacunek dla pana,Boberka za to co zrobił,ale słysząc jego głos w każdej grze z dubbingiem to mi się grać odechciewa... Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Gdyby podłożył głos głównemu bohaterowi a la Kaczor Donald, to by mu nadał na pewno ciekawej osobowości. 50-letni bohater z takim głosem i wszystkie dupy są jego. 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=WI9HVEE761c Na 95% fake, ale utwór bardzo fajny, więc wrzucam. Edytowane 17 kwietnia 2012 przez Kre3k Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Fajne, pasowałoby jako theme. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 fejk czy nie fejk, nadaje sie na main theme troche mnie tu zalatuje porządnym remixem main thema z IV, co nie zmienia faktu, że jest imo swietne Cytuj
wisza 5 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Jakby ktoś nie widział to wrzucam http://uk.ign.com/wikis/grand-theft-auto-5/Rumors_and_Leaks Cytuj
Masny 343 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Kurcze, nikt nic nowego nie pisze Fajnie, ze za ok. 1,5 miesiąca zapewne dostaniemy w koncu jakies informacje nowe, bo plotkowanie juz mnie dobija ;P Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 masakra że na takie gry trzeba czekać po 5 lat ;/ Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Też już nie wytrzymuję z tym czekaniem. Jeszcze trochę i wystawię nerkę na Pchlim Targu w nadziei na betę GTA V. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Powiem Wam ,że ja miałem takie ciśnienie gdzieś do lutego, teraz to już o nowym GTA zapomniałem po prostu. Jednak wydaje mi się ,że książeczka od Max Payne 3 będzie zawierałą jakieś info 1 Cytuj
Masny 343 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Patcher (tak się ten ziomuś nazywa?) powiedział, że o GTA V usłyszymy jeszcze przed E3. Pożyjemy zobaczymy, ja jakoś średnio ufam jego przewidywaniom ;p Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Pachter może trafić z tą prognozą, Rockstar jak wiemy, rzadko coś pokazuje konkretnie na E3, a też musi powoli coś pokazywać. Jestem jeszcze w stanie uwierzyć, że wyjdzie to na jesień, choć przykładam się już raczej do wiosny 2013. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 A,mnie ciekawi czy GTA V wyjdzie jeszcze na tę generacje czy już jednak na nextgeny. Rockstar przeciez jeszcze nie ujawnił na co wyjdzie Gta V. Czuje coś w kościach ze GTA V zobaczymy jako tytuł startowy PS4 i NextBoxa Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Biorę pod uwagę maluką szansę, że będzie psikus i piątka wyjdzie na next geny, ale z drugiej strony, trailer ewidentnie zalatuje dzisiejszym poziomiem wykonania, a przecież nie zapowiada się, żeby gra była jakoś nieludzko rozbudowana w stosunku do czwórki. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Rockstar przeciez jeszcze nie ujawnił na co wyjdzie Gta V. To jest jedna z bardziej poronionych i niezrozumiałych dla mnie rzeczy. Czemu od razu Rockstar nie podał platform docelowych...sic. Natomiast moja prywatna teoria jest taka, że po prostu GTAV wyjdzie też na WiiU. A taką niespodziankę Nintendo, Rockstar nie wiem trzymają na E3!? Stąd brak informacji na co wyjdzie V. Chociaż tej opcji z next-genami również nie skreślam. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 No,ale gdyby jednak wyszło na nextgeny to Rockstar mógłby wdrożyć do GTA V lepszą technologię. Polepszona fizyka,system destrukcji,możliwość interakcji ze środowiskiem,lepszą grafika i wiele innych rzeczy które nie są do wykonania na tych konsolkach. A tak dostaniemy GTA IV z innym środowiskiem(Los Santos),wiekszym światem i pewnie parę małych ulepszeń. Ale nie siejmy fermentu tylko poczekajmy na pierwsze informacje od Rockstara Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 W takim razie po co pierdzielisz farmazony? Jasne, że gra wyjdzie na obecną generację, Ty serio sądzisz że ktoś zapowiadałby grę na nieistniejące jeszcze oficjalnie konsolki? I jeszcze robił zwiastun? No i swoją drogą, czy według Ciebie tak powinna wyglądać next-genowa gra? 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi