Słupek 2 183 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Jeżeli chodzi o soundtrack to będę się powtarzał do usranej śmierci Dla mnie najważniejsze jest jakieś Vice City FM - muza z lat 80, cała reszta obojętna co dadzą. Chociaż nie pogardziłbym popowymi kawałkami takimi jakie wrzucili do Ballady. Normalnie czegoś takiego nie słucham ale w Balladzie pasowało cacy. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 A ja chcę coś pokroju Valdivostok FM 1 Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 (edytowane) Dzisiaj mija pół roku od premiery trailera. A wydaje się jakby to było wczoraj... A swoją drogą, Kevin Butler zatwittował o GTA V: https://twitter.com/...040001568092161 Pewnie żarcik, choć może coś tam jest na rzeczy. ;-) A nawet jak nie, to i tak premiera Max Payne za pasem, więc liczę na pierwsze konkrety już w czerwcu! Edytowane 2 maja 2012 przez lothronik Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Pół roku i tak naprawdę (pipi) o tej grze wiemy... Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Rockstar lubi trzymać ludzi w niepewności. Mam nadzieje ze czegos o GTA V dowiemy sie przed E3 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 jakos z tego co pamietam, to najlepsze radio miala trzecia odslona serii, ale nie wiem czy bylo tam jakies rockowe radyjko. fajnie by bylo gdyby byly te najbardziej znane rodzaje jak pop, rock, klasyczna, hh, elektronika, talkshow i kazdy z tych rodzajow mial ze 2-3 stacji grajacych nieco inna, okreslona muze, zeby nie bylo takich miszmaszowych stacji. no i jesli juz koniecznie beda chcieli wrzucic jakies dubstepy, to zeby chociaz dali te fajne a nie (pipi) komercyjne o takie cos! http://www.youtube.com/watch?v=RuCbLMSUeAc Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 A ja chcę coś pokroju Valdivostok FM O tak, najczęśniej słuchana przeze mnie stacja w czwórce. do dzisiaj słucham kilka kawałków (m.in. Schweine). Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 No mi na furze lata od 2008 r. miny przypadkowych gości i autostopowiczek bezcenne Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 http://www.gametrailers.com/video/grand-theft-blueprint/729863 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 hłehłe nic o czym bym nie wiedział,ino czekać po MP3 na jakiś wylew informacji mam cichą nadzieję że w opakowaniu maxa już coś bedzie ;] 1 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Pewnie na tylnej stronie ksiazeczki bedzie "GTA V IS COMING!" i tyle, albo kod do pobrania drugiego trailera z PSS :potter: Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Drugi trailer GTA V to prezentacja okładki + data trzeciego gtrailera. True story. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 Kolejna porcja plotek. Źródło - nieznane. Wrzucam bo zawsze coś: Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 Ja teraz każda plotka o GTA V się jaram... RockSTAR ile można? Cytuj
blade81tabris 12 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Wiem że to tylko plotki, ale znowu pojawia się wzmianka o granicach świata. Jakoś trudno mi uwierzyć aby R* zrobiło takie GTA. Rofl, niekończące się góry nad którymi nie przelecisz... Chociaż przyznaję, np takie LC w IV jest dziwne. Miasto na jakiejś małej wysepce pośrodku oceanu? Gdyby ta wyspa była z 5 razy większa to ok, ale tak to miasto na wodzie ;/ Czekam na kolejną część z całym stanem, lub nawet kontynentem^^ Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 To zaczekaj do następnej generacji. Zresztą, idea takiego GTA z otwartym kontynentem wymaga mnóstwo pracy, ogromnej mocy obliczeniowej. Nawet gdyby Rockstar faktycznie miało w planach taki projekt to nie obyłoby się bez loadingów między krajami. Poza tym i tak poruszaliby się po miastach, więc na mapie byłyby tylko miasta, do których można się udać. Taka idea to jak dla mnie średnio udany pomysł. Lepiej dać jedno, porządne, ogromne i zintensyfikowane miasto niż rozbijać to na kilka mniejszych. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Cały kontynent jest niemożliwy z taką szczegółowością, chyba, że nad grą by pracowało 10 tysięcy ludzi. Już kiedyś miałem wizję gry ala GTA, w której poruszamy się po całym świecie i robimy co chcemy. Największe światy w dzisiejszych grach to Skyrim, WOW, GTA IV, Red Dead i inne MMO. Cały kontyent w GTA to świat przynajmnije 20 razy większy, wię to jest na razie tylko sci-fiction. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 (edytowane) Właśnie się pojawił jeden z ważniejszych newsów od dłuższego czasu. Przesunęli Bioshock: Infinite na przyszły rok tym samym zrobiło się "wolne' miejsce na jesień, październik (miesiąc GTA). teoretycznie jeszcze nic to nie znaczy ale praktycznie to wzrosły szanse V na ten rok <kisiel w gaciach do pełna> Edytowane 9 maja 2012 przez SłupekPL 3 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Rosną szanse na jesienna premierę GTAV. <Nadzieja w oczach> Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Borderlands 2 ma premierę we wrześniu. Prey 2, Dishonored, Infinite i XCOM też nie wyjdą w tym roku. Robi się więc parumiesięczna luka w portfolio Take 2. W sam raz na GTA V. Please make it happen Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 (edytowane) Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu jak dojdzie do mnie Max Payne 3. To w środku w pudełeczku, uraczy mnie ulotka lub ostatnia strona instrukcji z hasłem: GTAV JESIENIĄ (pipi)O! Z poważaniem Rockstar. Edytowane 9 maja 2012 przez SłupekPL Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Swoją drogą , jeśli ktoś oglądał serial Californication, to zauważył ,że sporo tam się mówi o klimacie LA. Mam przeczucie ,że podobny klimat będzie dał się odczuć w nowym GTA. 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 (edytowane) Prey 2, Dishonored No ale to wydaje Bethesda, czyż nie? Skoro robimy sobie nadzieję z powodu obsuwy Bioshocka, to przypominam, że już za niedługo zbliża się (nie)sławny 24 maja. Edytowane 9 maja 2012 przez Kre3k Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Co się ma stać 24 maja?.Pierwsze konkrety na temat GTA V prosto z Rockstara? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Coś pewnie jest na rzeczy z tą data ,skoro była ona wszechobecna w pierwszym trailerze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi