Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Nie wiem jak Wy, ale ja coś czuję w kościach, że w tym miesiącu dostaniemy info

Opublikowano

Ja czuję, że na E3 zobaczymy drugi trailer. Czerwcowe targi to dla Rockstar idealny moment rozpoczęcia kampanii marketingowej piątki. Jeżeli chcą ją wydać jeszcze w tym roku.

Opublikowano

serio wierzycie że gta v wyjdzie w tym roku ?, na święta wychodzi MOH COD i pewnie dodatki do Maxa + DLC do BF 3 i inne pierdoły po co tam wciskać, R na pewno nie wypuści 2 hitów w rok po E3 jak wszystko opadnie dadzą 2 trailer na święta może 3 i premiera luty/marzec

Opublikowano

Jeśli coś ewentualnie będzie to tylko ogłoszenie daty premiery na którejś z konferencji. Na trailer bym się nie nastawiał, bo Rockstar nie ma w zwyczaju wrzucać zwiastunów bez zapowiedzi i bez nakręcania hype'u.

Jednak skoro targi dzieją się w Los Angeles, czyli growym Los Santos, cień szansy na chociaż datę premiery jest - wszystko będzie jasne w ciagu dwóch dób.

Opublikowano

Ogłoszenie daty premiery byłoby spełnieniem marzeń, przynajmniej bym wiedział, że sobie pogram mniej więcej w ciągu dekady.

Opublikowano

Wiadomo, że ogłoszenie daty premiery to i tak byłaby wielka informacja i jednocześnie spore zaskoczenie. Mogłoby sie to odbyć np. przy okazji ogłaszania line-up'u gier na X360/PS3 (w zależności od konferencji). Oczywiście to tylko moje gdybania, którym daje maksymalnie 20% szans na realizacje. Przypomnę, że GTA zawitało na E3 trzykrotnie: trailer GTA III w 2001 roku, tatuaż IV na ramieniu Moore'a w 2006 i rok pózniej - bodajże drugi trailer IV na konferencji MS. Oby powiedzenie do 'trzech razy sztuka' nie miało w tym przypadku zastosowania i GTA zawitało na targi po raz czwarty. Kciuki zawsze można potrzymać ;-)

Opublikowano

Wklej zdjecie ak47, w V pewnie tez bedzie

ROCKSTAR MISTRZAMI EASTER EGGOW!!

Opublikowano

Mimo że nie stanie się to na 95% to na konfie MS właśnie najbardziej liczę na drugi trailer. :)

Opublikowano

Beka.

Rok temu o tej porze (mniej więcej), było cholernie modlenie, się i siedzenie na szpilkach. Czy R* zapowie GTAV na E3 2011, zresztą tak samo było 2 lata temu.

Teraz mija rok, niby GTAV jest zapowiedziane a znowu jest pieprzone oczekiwanie i siedzenie na szpilkach, tylko tym razem na trailer II, JAKIŚ news.

Ciekawe na co czekanie za rok...(platformy docelowe).

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Nie trać nadziei. Po E3 można wieszać psy, ale póki co ...

Opublikowano

Texz pisanie "nie trać nadziei" odnośnie GTAV to jak... bardzo kiepski żart.

Chyba każdy kto jest fanem, lubi gierki Rockstar ten jest człowiekiem PEŁNYMMMMMMMMMMM NADZIEI (lata praktyki hehe). Z drugiej strony patrząc, że od zapowiedzi Agenta na tegorocznym E3 minie 3 lata i nadal bez newsa to :D

Opublikowano

W tym roku ma byc Agent na E3 :) Pewnie powiedza sory,ale sony juz nie ma exclusive i to tyle ile zobaczym

Opublikowano

Dziwisz sie? Dzieki takim tematom i takim ludziom, jak tutaj, R* wie, ze nie musi dupy spinac, spokojnie pija teraz gdzies curacao pod parasolem, nad jakims hiszpanskim wybrzezem. (pipi)a e3, bo i tak wiedza, ze polowa swiatowej dziatwy growej "sika, jak oni pier.dna"

Edytowane przez komar737

Opublikowano

Co najmniej raz na kazdej stronie tego tematu ktos sie w ten sposob wypowiada. Niby wszystko fajnie i ma racje,ale fani kolejnego trailera za nich nie zrobia , informacji tez za Rockstar nie wypuszcza. Rozumiem ,ze to taka taktyka Rockstar ,ale to juz sie zaczyna robic malo profesjonalne i troche zenujace. Dobrze wiedza, ze jest cisnienie wsrod publiki.

Opublikowano

Myślę, że Rockstar wie lepiej co jest profesjonalne, a co nie i ma swoją taktykę. Przez nas wszystkich po prostu przemawiają granice cierpliwości [również i moje], które powoli dochodzą do końca i nie ma co (pipi)ić ;)

Opublikowano

A w międzyczasie Ubisoft pokazał swoje "GTA 5" :)

Opublikowano

Rockstar jednak wie gdzie się pojawiać,te konferencje o błazenada.

Opublikowano

Niestety ale być fanem Rockstar to ciężka sprawaaa.

Gdybym tak masakrycznie nie kochał ich gierek to "kiss my ass" :confused:

Opublikowano

Jadą ich teraz fani na facebooku i piszą, że Watch Dogs jest dla nich poważną konkurencją i powinni zabrać się do roboty z promocją GTA V. :whistling: Tak więc naprawdę robi się nieciekawie.

Edytowane przez Lukas_AT