Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mate5
Opublikowano

Jeśli w piątce będzie model jazdy autami z czwórki bez gibania i model jazdy motorami jak w BoGT to będzie to najlepszy model jazdy w grach w ogóle.

Opublikowano

chyba miales na mysli TLaD, bo w geju tonym fizyka motorow jest taka sama jak w podstawce.

ja bym wolal jednak zeby te auta sie troszke mnie slizgaly, bo wystarczy jechac 30 na godzine by na recznym slizgac sie jak na lodowisku. przydaloby sie tak z 10-15% wiecej przyczepnosci. poza tym troszke slabo czuc predkosc, nie pamietam czy sie jakies efekty robily jak sie zasuwalo na pelnej...

Opublikowano

Jednym z większych rozczarowań podczas targów E3 była absencja GTA V. W jej efekcie swój pogląd dotyczący najbardziej prawdopodobnego terminu wydania gry zmienił Michael Pachter. - Na imprezie nie było ogłoszenia Grand Theft Auto V, co znacznie zmniejsza szanse na premierę w okresie przedświątecznym - stwierdził analityk w najnowszej nocie do inwestorów.

- Zarząd spółki potwierdził, że najprawdopodobniej poinformuje sprzedawców o dacie premiery GTA na 3-4 miesiące przed debiutem. To sugeruje, że termin wydania gry pojawi się do listopada - dodał analityk Wedbush Morgan Securities.

Opublikowano (edytowane)

Wszystkie newsy z Pachterze to jeden wielki śmieć i sztuczne zapychanie działu aktualności. To taki news, którego równie dobrze nie ma. A serwisy jak głupie lecą jak mucha do gó.wna, tylko dlatego, że inny serwis tak napisał. I tak oto Michael Pachter.stał się gwiazdą nic nie robiąc. Można sobie pospekulować, ale nie trzeba ciągle przywoływać nazwiska tego pana.

Edytowane przez Lukas_AT
  • Plusik 3
Opublikowano

Rockstar to mistrzowie trollingu ;-P

qvOZB.jpg

To wyżej to jakiś czek/bilet znaleziony w MP3. Oczywiście, widnieje na nim sławetny numer 24/05, jedyne podkreślone litery to GTA oraz V i data: 15 października 2012 (choć to akurat poniedziałek, a wtedy gry nie wychodzą). Rockstar lubi się z nami drażnić ;-D

• Plusik 6
Opublikowano

draznienie draznieniem, ale jednak cos moze byc na rzeczy. moze rockstar chce zebysmy to odkryli, jednak bylby to tylko trolling, ew jakis trailer (imo najprawdopodobniej). po co mieliby podkreslac literki GTA I V na jakims malym swistku textury?

Opublikowano

Sami jesteśmy sobie winni tym biciem piany i szukaniem dziury w całym. O teorii 24/5 nie wspomnę bo to jeden z większych LOLów jakie widział ten świat.

Opublikowano

Całe to nakręcanie się na nową odsłonę GTA, to zainteresowanie pokazuje, że seria od R* przestała być tylko grą. To już jest ewenement na skalę globalną i w wielu przypadkach jest to sens życia :) .

Opublikowano

Byłem na gamescom dwa lata temu, rok temu, jadę też w tym roku. Take2 też było obecne w dwóch poprzednich latach, jednak pokazy dziennikarskie zawsze dotyczyły gier od 2K - widziałem m. in. Bioshocka Infinite czy Spec Ops: The Line. Nie widziałem za to nigdy Red Dead Redemption, L.A. Noire czy Max Payne 3, mimo że logo Rockstar widniało na targach, co uwieczniłem na poniższej fotce z 2010 roku (rok później box wyglądał identycznie):

rsg_gc10_464_743.jpg

Nie ma co się napalać, bo Rockstar nigdy nie pokazywał swoich gier na targach i teraz będzie zapewne podobnie. ;-) A szczególnie, że tutaj chodzi o GTA.