Opublikowano 10 lipca 201212 l No coś w tym jest, mają żółwie tempo pracy, a tłumaczenie, że robią sandboxy na nic się ma przy takim Ubisofcie, który bez problemu wyrabia się w rok z kolejnymi częściami AC, a jeszcze do tego szykują Watch Dogs.
Opublikowano 10 lipca 201212 l Saptis, jak tak im zależało na zarobieniu na MP to mogli dodać do pudełka kod na cokolwiek związanego z V. Pomijam bete multi z wiadomych względów, ale dodanie jakiegoś packa z misją czy inny ch.uj na pewno załatwiło by sprawę, tak więc niech przestaną odpie.rdalać i wreszcie coś napomkną o tej grze bo na sytuacja zaczyna naprawdę być denerwująca. Brak obaw o ten tytuł z mojej strony to jedno, ale poziom jaki osiągnęło R* w waleniu w ch.uja to ponad 9k.
Opublikowano 10 lipca 201212 l Jakbym był Rockstar to już bym robił DLC map packa do maksa w stylu "Los Santos Conference Center", "Groove Street Mayhem", albo skiny z zamaskowanymi postaciami z trailera - nic by nie ujawnili a ludzie by się rzucili do kupowania jak (pipi)nięci.
Opublikowano 10 lipca 201212 l no dokładnie, już do samej gry mogli dodać jakąś ulotke nawet a sprzedaż znacznie by podskoczyła Edytowane 10 lipca 201212 l przez LeszeK-
Opublikowano 11 lipca 201212 l nie ma szans żeby zrezygnowali z tak ogromnej już bazy graczy Lepsza rezygnacja i przeniesienie na nextgeny niż wypuszczenie niegrywalnego potworka, którego ledwo pociągną currentgeny.
Opublikowano 11 lipca 201212 l Wydadzą grę na tę generację, a najwyżej w rok bądź półtora po premierze wydadzą port na nextgeny. I też się sprzeda z zyskiem.
Opublikowano 11 lipca 201212 l Wątpię żeby to tak wyglądało. GTAV wyjdzie tylko na tę generację, albo zostanie przeniesione całkiem na następną. W inną opcję nie wierzę. Przy czym wszystko wskazuje na to, że pojawi się na tej generacji, a że długo trzeba czekać ? JA nie mam z tym problemu, takie gry nie wychodzą często, niech chłopaki spokojnie sobie dłubią żeby znów roz(pipi)ić. Edytowane 11 lipca 201212 l przez 44bronx
Opublikowano 12 lipca 201212 l http://www.rockstargames.com/newswire/article/36881/asked-answered-max-payne-3-and-grand-theft-auto-v.html
Opublikowano 12 lipca 201212 l No i co (pipi)y? Usunięte GTA, lol. Pewnie trailer za miesiąc albo we wrześniu.
Opublikowano 12 lipca 201212 l I premiera chyba jednak w maju Ale jak to wygląda,ja wiem że to pewnie z pc ale ko (pipi)a jaki postęp od GTA4. już bym poleciał kupić swoją kopię,już się nakręciłem od nowa... Czekam na reakcję Słupka :rofl2: Edytowane 12 lipca 201212 l przez kudlaty88
Opublikowano 12 lipca 201212 l Historia się powtarza, z Maxem też tak było że na wakacje zapuścili 2 screeny, a od września zaczęli pompować konkretnie balonik.
Opublikowano 12 lipca 201212 l Wow jaka niespodzianka, czytam i myślę że znowu nic nowego, stare suche teksty jak to o nas dbają i cukierków nie będzie, a tu 2 wypadły z paczki xD Ładne, ale widać że troszkę pracy jeszcze przed nimi, na tym drugim nieco dziwne oświetlenie. Ale dzień uratowany^^ Szkoda że wcześniej nie mogli tego zrobić, raz w miesiącu tak, nawet gra w jakieś zgadywanie czy coś i obrazek jako puzzle i kolejne fragmenty by dochodziły. Czas by sobie kupili a fani happy bo zajęcie i coś mają o V.
Opublikowano 12 lipca 201212 l O (pipi)a, chyba nawet mi się zaczyna udzielać. teraz czekam tylko na szczegółowe badanie fotek, ile okien mają poszczególne budynki względem IV, obliczanie wielkości miasta, analizowanie zasolenia w tym jeziorku, rodzaje palm itd
Opublikowano 12 lipca 201212 l Ludziki, oni sprzedali juz 4 "duze" GTA (+ kilka mniejszych), a Wy im doradzacie jak marketing uprawiac ;] Widze most podwieszany na pierwszym screenie, taki sa w prawdziwym LA czy tez widac droge do.... San Fierro? Edytowane 12 lipca 201212 l przez dempsej
Opublikowano 12 lipca 201212 l Właśnie o to im chodzi, są mistrzami nakręcania hype'u (którego zresztą chyba nigdy jeszcze nie zawiedli). Dwa obrazki wypuścili, a pół świata (w tym ja) obs,rane po kolana z radości.
Opublikowano 12 lipca 201212 l czym tu sie mozna ob(pipi)? dajcie se luzu, psychofanatyzm jest niezdrowy. moze ktos strescic tlumaczenie zawartosci linka od rockstar ktory pojawil sie pare postow wyzej? podziekowalbym
Opublikowano 12 lipca 201212 l Są screeny więc muszę się wpisać. Obrazek z jeziorkiem bardzo mi się podoba i dałem go na tapetę. Widoczek z helikopterkiem też spoko. Chciałbym jeszcze zobaczyć screeny z terenów mniej zabudowanych. Taki Rockstar to ma fajnie, wrzucą dwa obrazki i już wszyscy podnieceni. Ciekawe co tam spece wyczytają z tych obrazków.
Opublikowano 12 lipca 201212 l Dziwne są dla mnie te screenshoty. Takie nie w stylu Rockstar Gra naprawdę potrzebuje jeszcze dużo czasu - zobaczcie na drugim screenie jakie brzydkie są palmy w tle
Opublikowano 12 lipca 201212 l Lepszy rydz niż nic Dodatkowo, że niedługo dostaniemy więcej screenów ;P
Opublikowano 12 lipca 201212 l Ciekawe jak bardzo "soon" dostaniemy te nowe screeny, trailer i jakieś info... Swoją drogą widać, że screeny z konsol bo aliasing i LOD daje trochę po oczach. Szkoda tylko, że woda wygląda słabo (w GTA IV jest dużo lepsza, tutaj wygląda to strasznie nierealistycznie). Edytowane 12 lipca 201212 l przez Emet
Opublikowano 12 lipca 201212 l Przyjemnie widzieć coś nowego dotyczącego najbardziej oczekiwanej gry tej generacji, nawet jeśli to tylko 2 screeny Beka tylko ze speców co już narzekają odnośnie grafiki - przecież roślinność na tych screenach wygląda o niebo lepiej niż w GTAIV, a woda tak wygląda, bo to pewnie sztuczny zbiornik. Ogarnijta się, przecież na trailerze i tych szotach widać, że V będzie ładniejsza od IV.
Opublikowano 12 lipca 201212 l A ja podbijam i stwierdzam że te PALMY SĄ TAK BRZYDKIE ŻE AŻ MOŻNA SIĘ PORZYGAĆ