Opublikowano 4 sierpnia 201212 l Tym, którzy nie mogą doczekać się GTA V polecam obczaić GTA IV: San Andreas Beta3 http://www.gtaforums...pic=494121&st=0 (fotki nie moje) Sporo zabawy potrafi zapewnić :> Szkoda tylko, że tyle błędów ma, ale mówi się trudno Edytowane 4 sierpnia 201212 l przez łosion
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l jak te wszystkie tereny są wczytane, to nie wydaje się już takie duże ale szacunek dla kolesi co to robią, serio
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l no ja ostatnio odświeżam sobie po troszku SA na kompie i szczerze to teren w tej części już wcale nie jest taki wielki, tym bardziej jak śmigamy samolotem. W GTAIV miasto jest podobnych rozmiarów co cały stan w SA, w którym większość terenu to drzewa i polany.
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l Zauważyłeś to bo tak naprawdę ograniczenia są tylko w twojej głowie. Kiedyś wszystko wydawało się, że jest lepsze/ładniejsze. Pamiętam jak rozpływałem się nad tamtą grą i nie chcę sobie psuć tych wspomnień przechodząc tą grę raz jeszcze.Chociaż takie GTA 3 przechodzę na iPadzie i bardzo mi się podoba to co widzę. Ale przez pryzmat sentymentu do gry, dzięki której kupiłem PlayStation 2®.
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l A ja tam do dziś chętnie wracam do SA, lecz jedyne, co mi przeszkadza to inteligencja ruchu ulicznego i dorysowujące się tło. Również mam do tej gry, jak i do samej konsoli PS2 wielki sentyment
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l Zauważyłeś to bo tak naprawdę ograniczenia są tylko w twojej głowie. Kiedyś wszystko wydawało się, że jest lepsze/ładniejsze. Pamiętam jak rozpływałem się nad tamtą grą i nie chcę sobie psuć tych wspomnień przechodząc tą grę raz jeszcze. Chociaż takie GTA 3 przechodzę na iPadzie i bardzo mi się podoba to co widzę. Ale przez pryzmat sentymentu do gry, dzięki której kupiłem PlayStation 2®. ale przecież ja nie napisałem, że psuje mi to przyjemność z odświeżenia sobie gry do której mam wielki sentyment, stwierdziłem tylko suchy fakt.
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Moze i graficznie GTA San Andreas nie robi takiego wrazenia jak kiedys, ale klimatu nie mozna jej odmowic bo ten nawet z czasem na pewno sie nie zmienil. Do tego w GTA San Andreas bylo wiele zroznicowanych, czesto zwariowanych i ciekawych misji, ktore nie pozwalaly sie nudzic - w przeciwienistwie do monotonnych w GTA IV. Wlasnie odpowiedniego klimatu oraz ciekawych i zroznicowynch misji oczekuje od GTA V.
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l http://www.ps3site.pl/gta-v-blizej-niz-nam-sie-wydaje/121337 Zaj*bisty artykuł na PS3site, w zasadzie wyjaśnia wszelkie wątpliwości na temat nowego GTA...
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Ten "artykuł" można by streścić do: "Pracownicy Rockstar potwierdzili, że pracują."
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Haha, nie sądziłem że ktoś jeszcze wierzy w premierę w tym roku. :rofl2: Edytowane 7 sierpnia 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Hahahaha sluchajcie nie wiem czy juz to wrzucaliscie bo na(pipi)laliscie prawie 200 stron postow w oparciu o nic ale macie tu trailer gta V zrobiony na bazie battlefield 3
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l ostatnio znowu odpałiem na X360 GTA 4 i to jest jakiś koszmar błagam, niech zrobią GTA 5 też od razu wersje na PC... chociaż pewnie nie zrobią, wielu ludzi kupi grę dwa razy, a oni będą mieli więcej wolnego i kasy
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Dlaczego koszmar? Ja sobie odpaliłem GTA4 na kompie, do tego dołożyłem mod LCPDFR i... żyć, nie umierać po prostu ;D edit: Wersja na X360 nie odbiega wyglądem od tego co mam na PC tak btw. Edytowane 15 sierpnia 201212 l przez ksips1
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l GTA IV ma momenty, ale ogółem gierka bardzo odbiega od tego co dziś mamy. Jednak jak na sandboxa to mało która gra z otwartym światem może tej grze podskoczyć. W żadną inną też nie gra się równie dobrze.
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l RDR ma dużo lepszą grafikę na konsolach, GTA jest za to jakieś rozmazane, nawet nie widać co jest napisane na banerkach.
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l To kwestia tego durnego filtru w wersji na X360. Naprawdę nie rozumiem po co go wrzucili do gry. Nie pamiętam czy można go wyłączyć.
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l A ja myślę ze jak wyjdzie nowe DLC do Maxa to może tam R umieści już jakies wskazówki jak nie teraz to może w ostatnim,mamy już ten program epsilon wiec zobaczymy po dlc jak to będzie ;]
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l Mam taką teorię, co jeśli GTA 5 miało wyjść w tym roku, ale MS dogadał się z Rockstar żeby wyszło na koniec 2013 na nowego Xboxa? Oczywiście nie mówię że olaliby wtedy stare platformy, bo to też byłaby głupota kompletna z ich strony. Moim zdaniem następca Xboxa miał wyjść w tym roku, co lekko potwierdzają dwie next genowe gry na E3, no bo kto uwierzy że w tych czasach zrobili je specjalnie pod PC? Tym bardziej, że są to typowe konsolowe gry. Fajnie by było co nie.
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l Sprzedaż GTA V w pierwszym miesiącu liczona w liczbie nowych konsol minus osoby, które po prostu nie kupią tej gry i już... wątpię. Samobójstwo. Strzał w kolano. Friendly Fire.
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l To kwestia tego durnego filtru w wersji na X360. Naprawdę nie rozumiem po co go wrzucili do gry. Nie pamiętam czy można go wyłączyć. przecież w balladzie geja nie ma filtrów, poprawiono kontrast lub/i kolorystykę i sama gra chodzi nieco płynniej. Mnie się to rzuciło w oczy od razu przy pierwszym odpaleniu tego dodatku.