Kre3k 581 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Może być lepsza, wg tego co napisałem, ale podniecasz się (żeby nie było, nie tylko Ty) screen'ami (twierdząc, że będzie ładniej niż w GTA IV) na których nie widać elementów, które przykładowo podałem (rozdzielczość + FPS). Ależ ja nigdzie nie zaprzeczałem, że gra może się krztusić, ba, na pewno tak będzie, ale Twój pierwszy post przyjmował postawę jakby gra przez tą trochę ładniejszą grafikę i większe tereny od razu była skazana na rozdzielczość rodem z psx-a a "płynność" to góra 10 FPS. Rockstar magikami nie są, no ale sorry, nie wmówisz mi, że przez 4 lata się niczego nie nauczyli jeśli chodzi o programowanie na tych konsolach, bo gdyby tak było, przesunęli by ten projekt na przyszłą generację. Na pewno nie ma co liczyć na 720p z 30 klatkami i bez doczytywania tekstur - na pewno jeden z tych czynników jakoś ucierpi. Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Tak, ale jeśli trochę się nauczyli, może to być równie dobrze te 720p (przy braku synchronizacji pionowej lub 640p z v-sync), stałe 30FPS, większe miasto i grafika (szczegółowość) nie lepsza niż w GTA IV, bo sorry, ale to co widać na screen'ach nie jest warte (graficznie) szczególnego odnotowania (względem tego, co widzieliśmy w GTA IV). Tak, jak pisałem wcześniej, prawdopodobnie jeszcze bardziej rozwinięta będzie fizyka (podciągnięty silnik), co również musi być usprawnione kosztem czegoś.Zapomniałem całkowicie o braku v-sync w wersji GTA IV na Xbox'a. Bez tego też pewnie by było 640p, podobnie jak na PS3.A złudzenia w kwestii jakości grafiki na screen'ach, spowodowane są sprytnie przemyślaną przez Rockstar kolorystyką i oświetleniem. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Ten obrazek z spadochronem pokazuje ze będzie można wjechać wszędzie, od samego dołu na sam szczyt tych gór tak jak w SA, po trailerze pisano ze te góry w tle będą zamkniętym obszarem. poprzednie screeny były lepsze niż SD, te mnie bardziej cieszą niż wszystkie gry z tego roku włącznie z "strzelankowym" maxem3. teraz dawać minusy Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 (edytowane) Rockstar nic nie pisało nigdy, że te góry z trailera będą zamkniętym obszarem. Edytowane 22 sierpnia 2012 przez Lukas_AT Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 źle sformowałem, fani, tu na forum, zastanawialiśmy się. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Fuck ! Człowiek gra sobie w to SR2, myśli, że to nawet nie jest takie złe. Chociaż na chwilę zapomina o GTA... wchodzi na forum i co widzi ?Kolejne trzy za(pipi)iste shoty. Motorstorm w GTA ? No problemo ! Partyjka tenisa z bogatym snobem mieszkającym w willowej dzielnicy ? Proszę bardzo !Nie no te screeny nie pokazują wiele, ale potrafią człowieka tak omamić, że dziś Saints Row`a na pewno nie odpalę Co do tego jaka będzie grafika ? Mniejsza o to będzie ciut gorsza od IV, będzie ciut lepsza ? Kij w to... Pewnym jest, że R* nie sprowadzi gry do poziomu niegrywalnego szrota i to jest najważniejsze.Ważne, że to będzie najbardziej rozbudowany sandbox tej generacji a możliwe, że i najlepsze GTA ever. Napawa mnie to bardzo, bardzo Ciekawe co pokażą na tych kolejnych trzech obrazkach hmm... zresztą kurde czego nie pokażą to i tak zawsze kolejny powód do dyskusji, rozkmin i do jeszcze większego nakręcenia się na ten tytuł.Widać, że machina rusza, ruuuusza ! 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 A ten wniosek skąd? jakos grafiki nieosiagalna na konsolach a RockStar to zbyt prawy developer aby mamic dupshotami Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 (edytowane) bez przesady widać tam elementy wlasnie dobrze pasujące do konsol - np textury w mniejszej rozdziałce niż sie zwykle widzi na pc, bardzo bardzo rozmazane textury w oddali, bardzo uproszczone i ząbkowane modele w oddali, modele npców nie urywają dupy, ząbki wszędzie, brak mega efektów świetlnych itp bardzo to przypomina rzeczy znane z RDR Edytowane 22 sierpnia 2012 przez Yano Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 dowód na to, że to wersja na X360/PS3: Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Więc... Jednak będzie kilku bohaterów? Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 staruch i murzyn z trailera to już pewniaki imo Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Po czym niby wnioskujesz? Znowu przywołujecie tą śmieszną plotkę z jakiegoś portalu, no dajcie spokój. Już chyba jasno ustaliliśmy, że wszelkie "wycieki" na temat tej gry to nic innego jak bełkocik nerdów z 4chana. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 ja tak sobie gdybam, napisałem przecież "imo" omg Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 (edytowane) Pisałem do Figaro, po prostu w trakcie pisania Ty mnie wyprzedziłeś. omg Edytowane 22 sierpnia 2012 przez Kre3k Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 dowód na to, że to wersja na X360/PS3: http://www.xboxc.pl//wp-content/uploads/2012/08/GTAV_leisure_02.jpg Cały ten screen jest tego dowodem. A to, co zaznaczyłeś, pamięta chyba czasy PSX. Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Wiesz, że można na niego kliknąć, żeby się powiększył? Chyba nie. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Po czym niby wnioskujesz? Znowu przywołujecie tą śmieszną plotkę z jakiegoś portalu, no dajcie spokój. Już chyba jasno ustaliliśmy, że wszelkie "wycieki" na temat tej gry to nic innego jak bełkocik nerdów z 4chana. No wybacz, koleś na spadochronie to jakiś czarnuch, a w samolocie białas. To chyba niezły trop. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Żaden trop, to może być zwykły NPC i tyle. Gdyby ten koleś był podobny do murzyna z trailera to owszem, ale nie potrafisz tego zweryfikować. Cytuj
blade81tabris 12 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Oł Maj Gat...właśnie wróciłem z wakacji, wpadam na kompa i tu takie miłe zaskoczenie. Już zapomniałem prawie o V, cieszyłem się przed wyjazdem Darksiders 2 i zamierzałem pograć, nastawiałem się powoli na sleeping dogs i co? V przebija wszystko i mimo że ochota na wszystko inne przeszła to czuję się taki szczęśliwy Są piękne, to istne błogosławieństwo. Rowery potwierdzone, główny bohater również, teraz pozostaje mi przyjrzeć się im lepiej. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 A ten dom w oddali, na screenie z tenisem, to nie jest przypadkiem willa Madd Dogg'a ? Jakoś dziwnie mi go przypomina... Poza tym, na tym samym screenie, w domu jest otwarte okno, takiego szczegółu jeszcze nie było w serii, ciekawe Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Kolega kupił na premierę, pokazał mi i pierwsze moje wrażenie, to wtf?! Jakie to rozmazane, nieczytelne, spadki klatek podczas zwykłej rozpierduchy, doczytywanie tekstur. Wrażenie wówczas zrobiły na mnie jedynie: wielkość miasta, możliwości i fizyka.Jak ja się cieszę, że mam "inny" wzrok tudzież inną konsolę lub TV, pamiętam jak odpaliłem pierwszy raz GTA IV w 2008, moje pierwsze wrażenie o ja pie.rdole jak to wygląda Mało tego jak odpaliłem za jakiś czas dodatki (2-3 lata), to reakcja była podobna Niedługo zmieniam chatę, kupuję nowy sprzęt A-V , pierwsze co odpalę to GTA IV, usiądę 3-3,5 m od ekranu i zapewne powiem o jap.ierdole jak to wygląda, jak to się rusza (fizyka). Co do screenów to ja bardziej się martwię, że za dobrze wyglądają, a nie za słabo. p.s. a może to dlatego, że mam lapka bez grafiki praktycznie, więc nie muszę porównywać moich gierek na konsole z super-duper efektami z PC. Jaram się GTA V :) :) :) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 słupek nic nie pisze, pewnie serce nie wytrzymalo jak zobaczyl screeny a co do grafy - wg mnie jest bardzo ładna jak na możliwosci konsol, wiadomo pare rzeczy mogłoby ladniej wygladac ale to i tak super efekty jak na 7 letnie konsole.po RDR wiem że R potrafi zrobic super mega świat, i ciesze sie z dziczy, bo miasta w gta są super, ale też zakochalem sie w terenach pozamiejskich grajac w RDR i tutaj też sie chętnie pobawiebtw chcialbym zeby byl jakis kawalek górsko-leśnego terenu do ktorego nie da sie wjechac samochodem, i caly ten fragment trzeba przemierzać na piechote i że była by to serio długa wycieczka ze zwierzetami itpale z powodu heli, samolotów itp praktycznie nie da sie zrobic takiego terenu, zawsze mozna go zwiedzać z heli co oczywiscie psuloby zabawe wycieczkową Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi