Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Masakra, no normalnie przypominają mi się czasy Ps2 i te jaranie się zapowiedziami San Andreas w PSX Extreme.

Kiedy człowiek patrzał na screeny z terenami wiejskimi czy boiskiem do kosza i "mówił :o:O:O". A po 6 stronach zapowiedzi w numerze 85 myślałem, że wyląduje w psychiatryku heh.

Opublikowano

Właśnie to najbardziej uwielbiam przy premierach kolejnych części GTA. Nowe screeny i informacje wypisywane w punktach, między innymi co nowego...

Stawiam że jutro będzie nowy trailer. Ale i tak chcę się zahibernować do tego 8 listopada :\

22635383.jpg

Ale i tak liczę że max do 4 listopada będzie trailer.

Opublikowano

Być może ten dokument nie jest prawdziwy. Ja w każdym bądź razie nie przypominam sobie, by R* wrzucał jakieś zwiastuny w weekend.

No cóż, i tak jesteśmy cholernie blisko fapacji, także się nie załamuje.

Opublikowano

Ja nadal nie mogę uwierzyć, że screen ze spadochronem jest z gry. To je po prostu niemożliwe :shok:

Edytowane przez terror

Opublikowano

Jeśli chodzi o psa to daję sobie odciąć Melchiora, że będzie w grze. Nie jestem tylko pewny czy będzie się dało nim sterować tak żeby zagryzł kogo chcemy. Ale po tym jakie doświadczenie zdobyli na RDR to jestem pewny, że zwierzaki będą. A psy to podstawa.

Opublikowano

Może do następnego tygodnia się wyrobią :D trailer,Gi oby potem znowu nie było ciszy ^^

Opublikowano

Machina rusza więc nie ma mowy o ciszy, teraz będzie tylko więcej i więcej. A ręce są tylko dwie :<

Opublikowano

Na screenie z traktorem widać krowy :D

BTW. Laski w grach od Rockstar zazwyczaj były takie sobie, z tą częścią chyba to ulegnie zmianie :)

Opublikowano

gta-v-wiosna-potwierdzenie_bz9hi.jpg

Pewnie to wiecie, ale warto wspomnieć, że Fruit był już w GTA IV

165hxw.jpg

2456293041_9dd8384536.jpg

oraz podczas ładowania (po lewej)

341747-grand-theft-auto-iv-windows-screenshot-the-loading-screen.jpg

W Chinatown Wars też:

IFruit_OS_CTW.png

Edytowane przez łosion

Opublikowano

530x650_41813.jpg

A propos analizowania artów, laska ma koszulkę z napisem love fist. Powrót pełną gębą do klimatu VC? lubię takie smaczki! :)

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale nie mogę pozbyć się wrażenia, że ta policjantka

530x650_41813.jpg

jest bardzo podobna do tego, dobrze nam znanego Pana

104349093.jpg

Opublikowano

Może nie tyle chodzi o podobieństwo fizyczne, jednak jak pierwszy raz zobaczyłem tego arta pomyślałem o Franku. Możliwe, że będzie to Tenpenny w wersji damskiej ? Może jego córeczka ? Niezbadane są wyroki R*.

Opublikowano

Ja też nie. To już trochę szukanie czegoś nowego na siłę.

Opublikowano

Faktycznie podobne, nie tylko ona ale ogólnie. Ten sam wyraz twarzy, ten sam strój. Nawet tło.

JA WIDZĘ PODOBIEŃSTWO

Edytowane przez schabek

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1351856114-awesome.jpg

Holly Fuck, genialna tapetka!

Kolejne fajne tapetki, tym razem bardziej w stylu VCS (takie jest moje odczucie) (zrobione przez jBhIpS)

fourth___gta_v_wallpaper_ver_1_0_b_by_ferino_design-d5jtyzy.png

fourth___gta_v_wallpaper_ver_1_by_ferino_design-d5jts0u.png

Opublikowano

Jeszcze dziś Manhattan ma w pełni odzyskać napięcie elektryczne, więc całkiem prawdopodobne, że Rockstar wznowi działania w celu przekazania nam trailera :)