Opublikowano 7 listopada 201212 l Goście w GI znają powagę sytuacji. Trudno im się dziwić, eksluzywami zarabiają na chleb.
Opublikowano 7 listopada 201212 l GTA V tidbit: Tomorrow's reveal will have more screens & information than any previous Rockstar reveal we have done (maybe any cover).Jeżeli to ma być największy artykuł nt. GTA(a może i nawet w ogóle) w historii tego magazynu to i sama gra naprawdę musi być ogromna. Jak mi się nie udzielał hajp wcześniej tak teraz mam niezłe ciśnienie.
Opublikowano 7 listopada 201212 l Wygląda jak ten "łysiejący typ" na quadzie z arta i z screena od R*. Jak to ten sam człowiek to beka, trzeci raz.
Opublikowano 7 listopada 201212 l Będą jaja jak okaże się, że ani staruszek, ani murzynek nie są grywalnymi postaciami tylko zupełnie nieukazany nigdzie osobnik.
Opublikowano 7 listopada 201212 l Autor "Bohater to gangster ze Wschodniego Wybrzeża, który przeniósł się do Los Santos, by rozpocząć nowe życie. Ale kiedy już myślał, że tak się stanie, przeszłość go odnalazła."
Opublikowano 7 listopada 201212 l Bohaterem będzie ten stary wyga z trilera z tego co wyczytałem z tego marnego obrazka
Opublikowano 7 listopada 201212 l "Bohater to gangster ze Wschodniego Wybrzeża, który przeniósł się do Los Santos, by rozpocząć nowe życie. Ale kiedy już myślał, że tak się stanie, przeszłość go odnalazła." Dwa zdania a wystarczą żeby dzisiaj nie zasnąć. Po przeczytaniu czegoś takiego, weź idź teraz graj w inne gierki Ciekawe jakim był-jest-będzie gangsterem, od jakiej roboty, z jakiej Mafii etc. Edytowane 7 listopada 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 7 listopada 201212 l Nienawidzę tego tematu. Ale skutery wodne to jest to. Tego mi brakowało w czwórce.
Opublikowano 7 listopada 201212 l Ja wam mówie, to będzie jakiś koleś z zerwanym deklem, innymi słowy - psychol. Taki "Seth" GTA
Opublikowano 7 listopada 201212 l Tych świrów w grach R* było sporo jak np.:Ken "Rosie" Rosenberg The Truth Seth Phil Cassidy Catalina no i jeszcze onanista Maccer A to tylko niektóre pokręcone postacie od panów z R*. Kocham Rockstar za to właśnie, że tak poważnie podchodzi do kwestii fabuły i zawsze daje graczom genialną historię z masą ciekawych i oryginalnych postaci. Po tylu odsłonach serii GTA nie martwię się o zarys fabularny i głębię postaci.
Opublikowano 7 listopada 201212 l Mi sie wydaje ze w glowny watek tego faceta beda wplatane watki pozostalej ekipy. cos jak kombinacja opcji jaka byla w RDR. licze na customizacje wszystkich czlonkow bandy. pewnie kazdy bedzie mial swoj watek rozwijany w postaci sidequestow. hah, az sie boje jakie do tego kiedys dodadza DLC Edytowane 7 listopada 201212 l przez Najtmer
Opublikowano 8 listopada 201212 l Przecież jest licznik odmierzający czas do GI i wyraźnie wynika z niego że to będzie 20.00 naszego czasu
Opublikowano 8 listopada 201212 l ej tak gadaliście że murzyn bedzie grywalny bo widac go na kilku screenach, to teraz też tego łysego wariata widać na arcie i screenach, więc albo on tez bedzie grywalny, albo żaden z nich nie bedzie, tylko ten staruszek
Opublikowano 8 listopada 201212 l Przecież jest licznik odmierzający czas do GI i wyraźnie wynika z niego że to będzie 20.00 naszego czasu "At 11am Central (5PM GMT)"U nas jest GMT+1, więc 18...http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/10/26/december-issue-featuring-gta-v-to-launch-digitally-on-november-8.aspx
Opublikowano 8 listopada 201212 l Artykuł będzie dostępny dopiero po południu czasu centralnego czyli u nas ... będę słodko spał.