Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

i pewnie drugi trailer będzie opowiadany przez innego bohatera tak jak trzeci trailer = 3 bohaterów, 3 narratorów

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Masakra. Trzech bohaterów? No tego (pipi)a bym się nie spodziewał nigdy. Dwie główne postacie to coś niesamowitego, wręcz niemożliwego jak dla mnie, a 3? Ja pyerdole, nie mogę zebrać myśli. Słodki chvju.

Mam tylko nadzieję, że nie będziemy biegać we trójkę przez całą grę. No to jest w sumie pewne, że czasami jeden pójdzie na misje, czasami drugi, we trójke pewnie też coś obrabujemy.

Ciekawe kto to ten po prawej. Jego widzimy pierwszy raz. Aha, o 21 ma być już w sieci cały magazyn jakby co.

Opublikowano

Noo 3 bohaterów= 3 razy więcej newsów, 3 razy więcej trailerów hehe.

Rockstar pewnie zgarnie 3 pierwsze miejsca za najlepszego bohatera 2013 w przyszłym roku.

Opublikowano

Ciekawe kto to ten po prawej. Jego widzimy pierwszy raz. Aha, o 21 ma być już w sieci cały magazyn jakby co.

Przecież ten po prawej wygląda jak kolo z pierwszego trailera (ten niby starszy).

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Pierwszy raz? Ogladales zwiastun w ogole?

Opublikowano

NIE DOWIERZAM NADAL. 3 bohetarow,3x wiecej gry?

Opublikowano

Zwróćcie uwagę na szaleńca, spocony jest.

Opublikowano

na samym skrawku okładki lewa strona dół widac płonącego vana, panowie po robocie pewnie spalili dowody no i dlaczego tak kurczowo pokazują tę misje z napadem ?

Opublikowano

Bede gral tym poyebusem przez 90% czasu gry

Opublikowano

Bo motyw napadu napędza tę część, potem bedzie kłotnia o kase i będziemy odstrzeliwac po kolei naszych kompanów. <potter>

Opublikowano

Haha właśnie przyszło mi do głowy, ciekawe czy zrobią Epizody z Los Santos dokładając kolejnych bohaterów xD

Opublikowano

i broń z celownikiem <3 oby była ta customizacja miódd,misje z tym psycholem rozje,bią system rockstarrrrrrrrrrrrrr!!

Opublikowano

2hhkh9l.jpg

Czyli na tym obrazku ten w masce to ten po lewej z okładki.

Misja w tych kombinezonach będzie coś czuję na poziomie napadu na bank z IV.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To już wiadomo, że dwa kolejne trailery będą dotyczyć dwóch następnych bohaterów. Środowy trailer pewnie będzie o tym bambusie.

Opublikowano

No przeciez to Ned Luke, juz dawno nie ogladaliscie zwiastuna co?

Opublikowano

To już wiadomo, że dwa kolejne trailery będą dotyczyć dwóch następnych bohaterów. Środowy trailer pewnie będzie o tym bambusie.

Ją sądzę że 2 trailer bedzie o szaleńcu. Ostatnio arty są z nim w roli głównej.

Opublikowano

To kim my będziemy biegac jak już przejdziemy gre:)?. Pewniakiem jest że na końcu zostanie tylko jeden.

Opublikowano

Bo motyw napadu napędza tę część, potem bedzie kłotnia o kase i będziemy odstrzeliwac po kolei naszych kompanów. <potter>

Coś jak Reservoir Dogs. ;] Jak będzie przy tym swoboda wyboru, to u mnie murzyn jako pierwszy idzie do odstrzału.

Opublikowano

Coś czuje, że każda z postaci zacznie w innej części miasta. Jeden w jakichś slumsach(murzyn?), drugi na przedmieściach(ten z trailera), trzeci w górach czy gdzieś tam indziej(jako świr odludek np. xD) i dopiero po iluś godzinach gry wszyscy zbiorą się razem w centrum LS.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

W sumie też dobre - każdy z 3 protagonistów z innej warstwy społecznej - bogacz, biedak i bandzior napotykają problemy życiowe zmuszające ich do wspólnej akcji <potter>