Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j8kwo.jpg

Rockstar się z nami bawi jak może.

Coś jednak czuję, że moim ulubionym bongo do rozwałki będzie ten oto mister:

oszIO.jpg

Koleś ma swoje na karku i wygląda na gościa który wie co robi. No i to już zawsze będzie ten Tommy

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Mój umysłek tego nie ogarnia trzech bohaterów :woot:.Oby w info była wzmianka o wielkości mapy i o dostępnym arsenale bo to mnie strasznie ciekawi.

Miałem tego nie pisać ale sorry Skyrim król jest tylko jeden.

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano

W sumie też dobre - każdy z 3 protagonistów z innej warstwy społecznej - bogacz, biedak i bandzior napotykają problemy życiowe zmuszające ich do wspólnej akcji <potter>

Brzmi mega, i jakby nie patrzeć coś podobnego mieliśmy w Czwórce z Epizodami. Różne warstwy społeczne etc tyle., że nie działające-współpracujące ze sobą.

Anyłej a pomysł, że każdym typem zaczynamy w innej części LS brzmi jak dla mnie zaje.biścieeeeeeeeeeee, megaaaaaaaaaaaaa a później together.

Opublikowano

wariatem mogłoby się zaczynać na wsi, na jakiejś farmie - pierwsza misja polowanie na jelenie po pijanemu xD

Ta gra będzie jeszcze lepsza niż RDR

Opublikowano

na samym skrawku okładki lewa strona dół widac płonącego vana, panowie po robocie pewnie spalili dowody no i dlaczego tak kurczowo pokazują ta misje z napadem ?

Przeciez on sie nie pali....

Opublikowano (edytowane)

Hah dokładnie o tym samym pomyślałem - że wariatem byśmy mogli zacząć na wsi.

Wyścigi quadami po grzybach i psychotropach, strzelanie do kaczek na crossie przy butelce wshisky czy w końcu dojenie krów bejsbolem.

(pipi)a wariat na wsi to potencjał na osobną grę ;]

Edytowane przez SłupekPL
Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

A wyobrazacie sobie coopa 3 osobowego? Zapraszamy 2 innych znajomkow każdy bierze postać i dawaj<fapfap>

Edytowane przez Lionel
Opublikowano

Przy misjach ze współpracą lepiej niech Rockstar wzorem innych gier da nieśmiertelne boty, żeby nie przeszkadzały. W poprzednich częściach takie misje zawsze były najtrudniejsze, bo nie dość że samemu trzeba było uważać to jeszcze na kompanów, którzy robili wszystko tylko nie pomagali. Potem takie misje z napadem z czwórki, czy Vice City powtarzało się po kilka razy.

• Plusik 1
Opublikowano

Pomyślcie co by było gdyby to byli dosłownie oni, oczywiście wątpię w takie rozwiązanie ale to byłaby eksplozja

Opublikowano

no kurfa nieźle :D i naprawde nie spodziewalem sie ze moje dzisiejsze przewidywania sie sprawdzą i zapluty żulik będzie bohaterem. w koncu ostatnio pokazywali go bardzo wyraźnie, a pozostalych bohaterów dosyć ukradkiem
ale w sumie po fotce na skuterze bylo prawie pewne że to raczej nie NPC wali z UZI na skuterze

ale teraz pojawia sie pytanie!!!
- czy będą 3 drogi przejścia 3 postaciami?
- czy fabuła będzie nas przerzucać od postaci do postaci zależnie od misji?
- czy sami będziemy mogli wybierać postać do misji? (zawsze lub w wiekszości przypadków)
- czy może jeden z nich będzie główny a reszta troche bardziej poboczni?

albo jeszcze jakaś inna kombinacja. ja obstawiam że fabuła będzie raczej narzucać odpowiedniego kolesia, wątpie by był wybór tak że można by grac jednym 90% czasu. no chyba że chcą jakoś umieśćić 3 fabuły tak jak w 4 + epizody, że każdy z nich ma swoją, które sie oczywiście przeplatają, ale są zarazem dosyć "osobne" ??

i ciekawe czemu murzyn jest na środku obrazka, do tej pory wydawalo sie że białas jest "bardziej" głownym bohaterem

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Coś mi tu nie gra w tej okładce. W Logo mamy uwypuklone "FIVE", a bohaterów jest trzech. Wiem, że to 5 część serii ( a właściwie to 5 generacja ), ale to jest podejrzane i nie zdziwiłbym się gdyby były jeszcze dwie grywalne postaci o których R* jeszcze nie pokazało.

Opublikowano

To Five pojawiało się na jakichś banknotach, była głęboka rozkmina o tym jeszcze przed trailerem, a cała fabuła ma się właśnie kręcić wokół poszukiwania tych pieniędzy.

Opublikowano

Czy wam też typek z lewej przypomina Jacka Nicholsona?

Tak, szczególnie z młodszych lat. Najbardziej podobny był w wieku, gdy grał rolę w " Lot nad kukułczym gniazdem " , nawet rola psychola by się zgadzała :D