Ölschmitz 1 521 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 o ktorej mozna tu wejsc po info z gameinformera? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 To jest chyba Latynos. Po płaskim nosie do picia wody z kałuży wygląda jak murzyn. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Rockstar się z nami bawi jak może. Coś jednak czuję, że moim ulubionym bongo do rozwałki będzie ten oto mister: Koleś ma swoje na karku i wygląda na gościa który wie co robi. No i to już zawsze będzie ten Tommy 1 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Italianiec będzie kręcić pewnie z tą policjantką z artu. A co sądzicie o możliwości posiadanie pitbulla na łancuchu i do pomocy? Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) Mój umysłek tego nie ogarnia trzech bohaterów .Oby w info była wzmianka o wielkości mapy i o dostępnym arsenale bo to mnie strasznie ciekawi. Miałem tego nie pisać ale sorry Skyrim król jest tylko jeden. Edytowane 8 listopada 2012 przez kudlaty88 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 W sumie też dobre - każdy z 3 protagonistów z innej warstwy społecznej - bogacz, biedak i bandzior napotykają problemy życiowe zmuszające ich do wspólnej akcji <potter> Brzmi mega, i jakby nie patrzeć coś podobnego mieliśmy w Czwórce z Epizodami. Różne warstwy społeczne etc tyle., że nie działające-współpracujące ze sobą. Anyłej a pomysł, że każdym typem zaczynamy w innej części LS brzmi jak dla mnie zaje.biścieeeeeeeeeeee, megaaaaaaaaaaaaa a później together. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 wariatem mogłoby się zaczynać na wsi, na jakiejś farmie - pierwsza misja polowanie na jelenie po pijanemu xDTa gra będzie jeszcze lepsza niż RDR Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 na samym skrawku okładki lewa strona dół widac płonącego vana, panowie po robocie pewnie spalili dowody no i dlaczego tak kurczowo pokazują ta misje z napadem ? Przeciez on sie nie pali.... Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) Hah dokładnie o tym samym pomyślałem - że wariatem byśmy mogli zacząć na wsi. Wyścigi quadami po grzybach i psychotropach, strzelanie do kaczek na crossie przy butelce wshisky czy w końcu dojenie krów bejsbolem. (pipi)a wariat na wsi to potencjał na osobną grę ;] Edytowane 8 listopada 2012 przez SłupekPL Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) A wyobrazacie sobie coopa 3 osobowego? Zapraszamy 2 innych znajomkow każdy bierze postać i dawaj<fapfap> Edytowane 8 listopada 2012 przez Lionel Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Ale to podstawa amerykańskiego stereotypu więc możliwości jest od groma. Ileż to filmów było gdzie w szyderczy sposób zostaje przedstawiony człowiek z prowincji (południa) Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 8 listopada 2012 Autor Opublikowano 8 listopada 2012 o ktorej mozna tu wejsc po info z gameinformera? Po 21. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Przy misjach ze współpracą lepiej niech Rockstar wzorem innych gier da nieśmiertelne boty, żeby nie przeszkadzały. W poprzednich częściach takie misje zawsze były najtrudniejsze, bo nie dość że samemu trzeba było uważać to jeszcze na kompanów, którzy robili wszystko tylko nie pomagali. Potem takie misje z napadem z czwórki, czy Vice City powtarzało się po kilka razy. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 http://yfrog.com/scaled/landing/859/j8kwo.jpgRockstar się z nami bawi jak może. Po zobaczeniu okładki od razu nasunęła mi się taka analogia. ;p Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Pomyślcie co by było gdyby to byli dosłownie oni, oczywiście wątpię w takie rozwiązanie ale to byłaby eksplozja Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 no kurfa nieźle i naprawde nie spodziewalem sie ze moje dzisiejsze przewidywania sie sprawdzą i zapluty żulik będzie bohaterem. w koncu ostatnio pokazywali go bardzo wyraźnie, a pozostalych bohaterów dosyć ukradkiemale w sumie po fotce na skuterze bylo prawie pewne że to raczej nie NPC wali z UZI na skuterzeale teraz pojawia sie pytanie!!!- czy będą 3 drogi przejścia 3 postaciami?- czy fabuła będzie nas przerzucać od postaci do postaci zależnie od misji?- czy sami będziemy mogli wybierać postać do misji? (zawsze lub w wiekszości przypadków)- czy może jeden z nich będzie główny a reszta troche bardziej poboczni?albo jeszcze jakaś inna kombinacja. ja obstawiam że fabuła będzie raczej narzucać odpowiedniego kolesia, wątpie by był wybór tak że można by grac jednym 90% czasu. no chyba że chcą jakoś umieśćić 3 fabuły tak jak w 4 + epizody, że każdy z nich ma swoją, które sie oczywiście przeplatają, ale są zarazem dosyć "osobne" ??i ciekawe czemu murzyn jest na środku obrazka, do tej pory wydawalo sie że białas jest "bardziej" głownym bohaterem 1 1 Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 A dojdą tu pewnie jeszcze wybory moralne, których zalążek widzieliśmy w GTA IV... Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Wy widzieliście kiedyś murzyna? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Czy wam też typek z lewej przypomina Jacka Nicholsona? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Coś mi tu nie gra w tej okładce. W Logo mamy uwypuklone "FIVE", a bohaterów jest trzech. Wiem, że to 5 część serii ( a właściwie to 5 generacja ), ale to jest podejrzane i nie zdziwiłbym się gdyby były jeszcze dwie grywalne postaci o których R* jeszcze nie pokazało. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) Czy wam też typek z lewej przypomina Jacka Nicholsona? hmmm... Edytowane 8 listopada 2012 przez marekjw2523 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 To Five pojawiało się na jakichś banknotach, była głęboka rozkmina o tym jeszcze przed trailerem, a cała fabuła ma się właśnie kręcić wokół poszukiwania tych pieniędzy. Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Wy widzieliście kiedyś murzyna? Też mam takie wrażenie że 3/4 nie wie jak murzyn wygląda....ale dziwić się jak średnia wieku tutaj to 12 lat? Jeszcze mają czas zobaczyć murzyna.... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 hmmm...http://www.infotuba.pl/upload/article/1026/317.jpg No (pipi) jak żywy! Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Czy wam też typek z lewej przypomina Jacka Nicholsona? Tak, szczególnie z młodszych lat. Najbardziej podobny był w wieku, gdy grał rolę w " Lot nad kukułczym gniazdem " , nawet rola psychola by się zgadzała Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi