Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

W dniu 8.11.2012 o 19:04, Yakubu napisał(a):
po co Ci dodatki na broniach jak w GTA taki celowniczek Ci się nie przyda?

Może dodatki będą po prostu wpływać na parametry broni i łatwość celowania. Np. po zamontowaniu kolimatora celownik będzie mniejszy (tak jak w przypadku lasera w BF3).
Opublikowano

Jak patrzę na screen ze skuterem wodnym albo najnowszy art z trójką bohaterów na czele przypomina mi się powiewająca koszula w VC podczas jazdy na motocyklu...

Opublikowano

screeny z PC? czy to (pipi) nie wyglada zbyt dobrze? O_O

Opublikowano

Widzicie znaczek audi czyżby licencje dostali? :o

Opublikowano

Yeah! Czytam, oglądam, marszczę i wypaliłem już pół paczki.

45bb62e9b0022d19.jpg

Edytowane przez aux

Opublikowano

"Los Santos is bigger than RDR, GTA IV and San Andreas combined."

tumblr_ltzl1cqrdC1qlxohso1_400.gif

Opublikowano
  W dniu 8.11.2012 o 19:58, Yano napisał(a):

screeny z PC? czy to (pipi) nie wyglada zbyt dobrze? O_O

We wstępie artykułu wymienione platformy to ps3 i x360 , pc brak to po co by miały być z niej screeny ? (no chyba że R chce nas w (pipi)a zrobić ale to nie w ich stylu).
Opublikowano

troche nie wierze że teren może byc wiekszy niż gta4 + SA + RDR połączone O_O to by bylo naprawde prze(pipi)ićie ogromne!
co prawda just casue pokazalo ogromne tereny ale raczej tam była inna skala szczegółów

preleciełem na szybko tekst

- customizacja bedzie mała, głównie ubrania, na pewno brak siłowni. nie wspomnieli tez o fryzjerze ale może go nie być

- imiona postaci nie brzmią jak by miał być wśród nich latynos, czyli jednak murzyn

- nie będzie żadnych postaci z ery PS2 (żadnego tommiego czy CJa)

Opublikowano

czytam na szybko...ten wyciek info z ostatniego tygodnia pomimo zapewnień, że jest fałszywy praktycznie okazuje się prawdą. Screeny faktycznie podrasowane...szczególnie w oczy rzuca się idealny antyalliasing ale kij z tym....ta gra to będzie przekolos...ogrom...prawdziwy mindblowing....ciekawi mnie tylko teraz jedno - jak pociągną tą ps3/x360 bo trochę się tego boje. Marzy mi się też osobna wersja na next gena - 1080p, stały framerate i grafa jak ta z obrazków...mmmmmm

Opublikowano
  W dniu 8.11.2012 o 20:11, Yano napisał(a):

- imiona postaci nie brzmią jak by miał być wśród nich latynos, czyli jednak murzyn

xD

a tak serio to chyba faktycznie murzyn (chociaz na trailerze nie wygladal), wiec wisze myszy 5 zeta :)

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

Czy ktoś kto zachował resztkę świadomości widział tam wzmiankę o customizacji broni bo ja sie rozłączyłem po info o wielkości terenu :dance2:

Opublikowano

Mój mózg nie potrafi przetworzyć info o wielkości terenu :o

Opublikowano

PRZECIEŻ TO JEST NIEMOŻLIWE ZROBIĆ TAKIE POŁACIE TERENU NA 7 LETNICH KONSOLACH

Rockstar Bogowie i Magicy

Opublikowano

Just Cause 2 ma ogromny teren, wiec jakos sie da. ;)

Opublikowano

mówiłem jakis miesiąc temu że będzie kilku bohaterów i będziemy ich przełączać swobodnie podczas misji ? haha miałem racje !

Opublikowano

O ch'uj motyw z tym kanistrem i rzuceniem zippo podjarał mnie jednak mocno

edit.

Co do audi to lepiej się przyjrzyj to nie są normalne kółka.

Opublikowano

"Los Santos is bigger than RDR, GTA IV and San Andreas combined."

Niewiarygodne. To gra generacji jak nic. To zdanie wyryje sobie na ścianie w pokoju.

Opublikowano

No nie chce mi się wierzyć :) na PS3 będą mi się tekstury doczytywać w bliskiej odległości ? a na X zmieniał płyty co chwilę :) to jest po prostu nie do ogarnięcia. Chyba że podzielą i zrobią load

Opublikowano

Ten ogrom świata już mnie przytłacza :( Przecież ja będę każdą wolną chwilę spędzać popylając Trevorem na quadzie po pustkowiach Los Santos, skacząc na każdej górce i strzelając ze snajpery do wszystkiego co się rusza.