aux 3 784 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Wow! Screeny ze wspinaczką po wieżowcu - coś pięknego! Była taka misja w pierwszym Kane&Lynch i strasznie mi się podobała. Mniam! Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 To nie może tak wyglądać na konsolach (to samo mówiłem przy RDR ale co mi tam:P) Tekstury szczegółami raczej po gałach nie dają, ale view distance jest poprawiony. Cóż, zobaczymy jak naprawdę będzie to wyglądać i jak będzie działać na konsolach. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) BTW jak 3 postacie w gta5 wypalą to możemy sie przyszykować na wysyp gier z wieloma grywalnymi postaciami... co pewnie nie zawsze bedzie miało sens Edytowane 8 listopada 2012 przez Yano Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Nie wiem jak Wy, ale ja jestem trochę rozczarowany treścią magazynu. Spodziewałem się więcej konkretów, tymczasem pojawiło się więcej wątpliwości niż przed emisją Pdf-a. Co z kupowaniem posiadłości, siłowaniami (zmiana postury bohaterów), tuningiem samochodów, zwierzętami i wieloma innymi równie ważnymi kwestiami z punktu widzenia gracza? Czy ktoś jeszcze poza mną ma taki niedosyt czy ja zdziwaczałem ? Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) psy będa, pisali o tym że skakały koło płotu czy coś takiego ale o reszcie faktycznie mało co napomkneli jedynie brak elementów rpg o tym wspomnieli Andy McNamara @GI_AndyMc We have a whole month of GTA inspired content coming, this is just the start. Watch http://gameinformer.com/gtav all month long. Edytowane 8 listopada 2012 przez BoroBoro Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Przecież tam jest napisane jak byk, że siłowni nie będzie bo ze zmianą postury było zbyt dużo problemów. Tak samo z posiadłościami będą inne sposoby upłynnienia gotówki. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) Z tego co się tam dowiedziałem to siłki ma nie być, tuningu aut raczej też nie, kupowanie posiadłości chyba tak też nie. IMO zwierzęta to pewniak. Podejrzewam, że R* nie powiedziało wszystkiego GI, dlatego też nie na każde nasze pytanie znajdzie się tam odpowiedź Edytowane 8 listopada 2012 przez schabek Cytuj
Masny 343 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Tuning aut raczej będzie jak na moje, bo w pewnym sensie w GTA IV był już możliwy Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 wspomnieli na czym było to prezentowane ? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) Randkowania, siłki czy wku.rwiającego masowego dzwonienia i nękania o spotkania nie będzie... siłowni szkoda, ale tak jak wspomnieli, po macoszemu nie chcieli traktować tego aspektu wiec wyleciał, radkowanie lata koło ptaka, ale na mega plus zmniejszone gadanie przez fonika z przydupasami. Aspekt ekonomiczny jako taki też się pojawi, ale nie w formie kupowania nieruchomości. A no i widoki na screenach a'la K&L rozpieprzają moszny. E: i tak na dobrą sprawe, tyle tekstu, a gó.wno żem się dowiedział, podstawy i ogólniki, ale może to i lepiej. Napalony na trailer jestem jeszcze bardziej ! Edytowane 8 listopada 2012 przez XM16E1 Cytuj
winner 183 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Tuning aut w pewnym sensie w GTA IV był już możliwy Niby gdzie? Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Przecież tam jest napisane jak byk, że siłowni nie będzie bo ze zmianą postury było zbyt dużo problemów. Tak samo z posiadłościami będą inne sposoby upłynnienia gotówki. Tekst przeleciałem "po łebkach" stąd moja niewiedza. O ile z brakiem motywu zmiany postury można się jakoś pogodzić o tyle aspekt kupowania posiadłości mogli przywrócić do serii co znacznie wydłużyło by czas rozgrywki. Największy niedosyt budzi we mnie brak informacji na temat implementacji zwierząt co byłoby nowością w serii a dodało by grze realizmu. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Niby gdzie? Używając trainera można było zmieniać poszczególne komponenty karoserii aut, np. futo, sentinel lub oracle miał kilka rodzajów mask, progów itp. Nie było to osiągalne w każdym samochodzie, bo nie każdy miał "ekstra elementy" ale w dużej ilości aut tak Dlatego też napisałem - "w pewnym sensie" Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Napisali, że mają inne sposoby wydawania kasy, zarówno podczas gry, jak i po wątku fabularnym, więc o długość rozgrywki się nie martw. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 To z pewnością przyda się dla osób, które nie operują najlepiej językiem angielskim http://gta-five.pl/watek-gameinformer-przetlumaczone-18-stron Podobno do 23 pojawi się tłumaczenie. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Ja tam jestem zadowolony z tego tekstu. Najważniejszego się dowiedziałem- twórcy skupili się na akcji. Wybuchy, podpalenia, spadochrony, włamania, miejska wspinaczka i gwóźdź programu- napady na bank! Odbieram to jako oświadczenie, że misje: "jedź na drugi koniec miasta (najlepiej nie niszcząc fury), przebij się przez dziesiątki wrogów i dopadnij uciekającego bossa" będą ograniczone do minimum. Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) Screeny z dzisiaj (wysoka rozdzielczość): Edytowane 8 listopada 2012 przez Pejas123 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Mnie cieszy, że R* wzięło na poważnie krytykę GTA IV. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) co wy z tymi zwierzętami, widać je na trilerze i na artach wiec raczej będą a może nawet murzyn zgodnie z artem i swoim zawodem bedzie za pomoca psa sciągał długi btw ktoś zgadł że psychol bedzie mieszkałw przyczepie na terenach pustynnych, fajnie ;d Edytowane 8 listopada 2012 przez Yano Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Te screeny wyglądają nierealnie dla PS3 i X0. Boję się o cięcia w grafie. Oj co to będzie... Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Który to Michael a któy Franklin, bo już się pogubiłem a nie mam teraz czasu czytać na spokojnie? Są podane gdzieś ich nazwiska? I czy ten jeden jest Włochem? Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) co wy z tymi zwierzętami, widać je na trilerze i na artach wiec raczej będą a może nawet murzyn zgodnie z artem i swoim zawodem bedzie za pomoca psa sciągał długi shieeeet, chce taka misje asap! burek gryz go! znajac R* i ich pomysly na gameplay w RDR (lapanie zakonnic na lasso i kladzenie na torach) to calkiem mozliwa opcja Edytowane 8 listopada 2012 przez black mamba Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 (edytowane) O kur,rwex. Przełączanie bohaterów w każdej chwili, screen z Trevorem na quadzie przy stacji benzynowej, rodzinka Michaela, wielkie miasto, nurkowanie Hrubaz Michael - gość z balkonu, "family man" Trevor - świrus Franklin - Murzyn Na lewo widać las który pewnie nie jest jedynym w grze a jest większy niż Tall Trees z RDR Edytowane 8 listopada 2012 przez mate5 Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Ja tam jestem zadowolony z tego tekstu. Najważniejszego się dowiedziałem- twórcy skupili się na akcji. Wybuchy, podpalenia, spadochrony, włamania, miejska wspinaczka i gwóźdź programu- napady na bank! Odbieram to jako oświadczenie, że misje: "jedź na drugi koniec miasta (najlepiej nie niszcząc fury), przebij się przez dziesiątki wrogów i dopadnij uciekającego bossa" będą ograniczone do minimum. Jeśli misje z okradaniem banków będą zmontowane tak jak te z VC i SA to będzie zaje*iście. Uwielbiam motywy (w filmach) gdzie banda robi przygotowania do napadu. No i postacie krwi i kości... Będzie jazda! Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Tutaj ogromny wysyp konkretów po Polsku http://www.ps3site.pl/hot-lawina-oficjalnych-konkretow-nt-gta-v/132697 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi