Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeden pies, ocenimy jak zobaczymy.

edit: zapomnij o HUD-zie w oficjalnym trailerze. Chyba, że będzie to Gameplay Series, ale niestety nie będzie.

Edytowane przez Texz
Opublikowano (edytowane)

No właśnie nie bez powodu taki typ zwiastuna nazywa się gameplay series. Trailer może być na silniku gry, pokazywać miasto z lotu ptaka, ale nie jest to gameplay.

Edytowane przez Lukas_AT
  • Minusik 1
Opublikowano

co do zmiany postaci wątpie zeby to tak wygladalo, raczej bedzie cos o wiele szybszego, tzn bez pojawiajacych sie obrazkow na ekranie, a jedynie nacisniecie guzika, chwilowe spowolnienie czasu i szybki najazd kamery na 2 postac

Opublikowano (edytowane)

tereny górskie w tej grze to będzie mindblowing. Trochę szkoda,że R* chyba do premiery będzie się bawił z graczami podrasowanymi screenami. Chyba nikt nie sądzi,że w sandboxie na tej generacji komukolwiek uda się zrobić wypułky bieżnik w oponie w motorze (jak w foto2) albo, że tablice rejestracyjne w samochodach będą w takiej kosmicznej rozdzielczości.

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano (edytowane)

Sliczne. A ten pan na spadochronie to ja w przyszlosci, probujacy trafic na dach pociagu zanim ten wjedzie do tunelu :woot:.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano (edytowane)

Pociagi - Yeah ! Pierwszy screen z gorami i pociagiem wyglada super - wlasnie takich miejscowek chcialem w GTA !

No to pojezdze sobie pociagiem.....

Screeny wygladaja na troche podkrecone i na obecnych konsolach az tak dobrze to niestety nie bedzie wygladac, ale o wiele gorzej tez pewnie nie bedzie.

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

Hejt: coś strasznie mało drzew na tych screenach w RDR las był całkiem spoko a tu jakaś padaka,oj R* zawiodłem się :sleep: trololo

A poważnie to mi się w bani nie mieści że R* może zrobić taka grafikę na tej generacji.Mózg wyebany...

Chcę już siać radosny rozpi*rdol a tu trzeba czekać jeszcze tyle dni :cray:

Edytowane przez kudlaty88