Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę się dziwię, że zastanawiacie się co ukaże drugi trailer, według mnie sprawa jest oczywista i będzie on na wzór tego pierwszego, z tym, że ukaże on nam "murzyna" czyli drugiego z bohaterów, a dlaczego tak wnioskuję? Obrazek przy zapowiedzi drugiego trailera mówi wszystko: http://www.rockstargames.com/newswire/article/46031/grand-theft-auto-v-trailer-2-coming-next-week-wed-nov-14.html

Opublikowano
"But because of the scale of the map [in GTA V] and the different kinds of areas involved, a countryside without animals would feel quite hollow. At the same time, animals aren't just a backdrop - you can expect to see dogs guarding areas and causing the player trouble when they try to sneak past them.”

Będzie ogień!!

Opublikowano (edytowane)

no (pipi) dzieje sie! mozna biegac z goła klatą starca :D

za(pipi)iste filmowe widowiskowe akcje bedą sie dziac :D

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Kompletnie nie interesowały mnie informacje na temat piątej części (ostatnio łapałem taki hype jak wiele osób tu w temacie przed premierą GTA:SA) ale po drugim trailerze postanowiłem odkładać dolany na jakąś konsolę, bo teraz nie mam. Autentycznie, rozje­bał mnie przede wszystkim wygląd miast i okolic - jak to ma być tak rozbudowany i przystępny do free roamingu teren jak w SA to to będzie chyba jedyny pre order na grę jaki złożę kiedykolwiek.

Opublikowano (edytowane)

Filmowość, Trevor, grafika, Trevor, akcja, Trevor, tereny pozamiejskie, Trevor, pociągi, Trevor, Psy blebleble TREVOR! Ten typ zapisze się w annałach historii gier komputerów jako najbardziej wyje.bany główny bohater ever! Poproszę o misje kupowania nowej przyczepy kempingowej od cyganów i gonienie psa z diamentem w tyłku.

Edytowane przez XM16E1
Opublikowano (edytowane)

Już się doczekać nie mogę jak wpierd.... się na taki pociąg towarowy (38 sekunda) i jako pasażer na gapę będę podróżował bez celu :D

Muzyczka gniecie jaja, akcja na autostradzie z żaglówką OMG! Przy każdej części GTA mówię sobie: aaaa to miasto żyje! ale tutaj to jest dopiero miazga!!! Koleś co podkłada głos świrusowi - POEZJA! Pasuje jak w mordę strzelił, reszta tak samo. To będzie gra mojego życia! :D

Edytowane przez Neox
Opublikowano (edytowane)

Rozp.ierdala mnie to, że pewnie samo latanie i strzelanie jetami mogłoby stanowić osobną grę. A to będzie tylko jedna z miliona możliwości.

W ogóle mimika roz(pipi)ia, ciekawe czy to to jakaś ulepszona wersja motion scan z L.A. Noire.

aha Rottweiler (pipi)O <33333333333333333333333333333333333

angry_rottweiler-12911.jpg

Edytowane przez SłupekPL