Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dobrze. Jak sciagac to od najlepszych :)

Co do screenow to jak zawsze jaja zmiazdzone, ale przesadny hype mi sie nie udziela. Smutek ktory zajal moje serce po przeniesieniu premiery na wrzesien rozwiac moglby chyba tylko jakis trailer.

Opublikowano

To jaki postęp zrobili z efektami świetlnymi w stosunku do GTAIV to się w głowie nie mieści (już RDR był przedsmak, ale to :O). Widać słabe tekstury, ząbki, pewnie gra będzie chodzi w 25fpsach, ale ku'rwa japie'rdole jak odpale to u siebie i bedę mógł się przejść po tej promenadzie w deszczu i podczas burzy to autentycznie dostane growego orgazmu.

Opublikowano (edytowane)

nasuwa sie kolejne pytanie co do nalecialosci z RDR - czy bandama u Franka jest tylko z powodu okreslonej misji, czy jest to element ewentualnego inventory? podobno bedzie mozna kupowac rozne rzeczy, wiec inventory chyba bedzie do tego potrzebne. druga sprawa: czy bedziemy mieli jakikolwiek wskaznik reputacji jak Marston? w sumie bandamy uzywal by nie obnizac wskaznika Honoru, ale w GTA V raczej sie taki nie znajdzie bo i po co. trzecia rzecz: beda inne nakrycia glowy? w 4 byla kominiarka ktora dostepna po napadzie na bank w szafie w  safe housie. Na drugim trailerze V, w scenie wysadzania skarbca widac ze tez maja kominiarki, ale czy beda mialy jakies znaczenie we free roamie?

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano

Kadr z filmu Heat (polecam obejrzeć przed premierą, dużo znajomych motywów z artów i screenów sie przewija). R* będzie wzorować się na postaci  Robert DeNiro, widać to jak na tacy.

KGD7i9V.jpg?1O8iVCrS.jpg

Ponieważ to jest mój film nr 1 i ubóstwiam go..... zes.rałem się jak to zobaczyłem :D

Mam nadzieję, że dużo pociągnął z filmu. Film w sumie 1996 więc takie czasy by mi siedziały :D

Gość mate5
Opublikowano

Tym bardziej, że sterowanie w VC na konsoli ssie kule.

Jedną z najfajniejszych rzeczy do robienia w każdej części GTA jest dla mnie jeżdżenie Sanchezem, jak widzę to zdjęcie to już nie mogę się doczekać jak objadę te wszystkie góry

actual_1364387879.jpg

Opublikowano (edytowane)

Tym bardziej, że sterowanie w VC na konsoli ssie kule.

Jedną z najfajniejszych rzeczy do robienia w każdej części GTA jest dla mnie jeżdżenie Sanchezem, jak widzę to zdjęcie to już nie mogę się doczekać jak objadę te wszystkie góry

actual_1364387879.jpg

Zagraj sobie w Just Cause 2. Tam też można się nieźle ponapawać widokami.

Edytowane przez Rozi
Gość Szprota
Opublikowano

Gta wyjdzie na ps3 i ps4 ?? czy tylko na ps3 ??

Z drzewa się urwałeś? Już dawno Rockstar powiedzial że gra ukaże się tylko na PS3 I X360 a o wersjach na nextgeny możemy zapomnąć

Opublikowano

Gta wyjdzie na ps3 i ps4 ?? czy tylko na ps3 ??

Z drzewa się urwałeś? Już dawno Rockstar powiedzial że gra ukaże się tylko na PS3 I X360 a o wersjach na nextgeny możemy zapomnąć

No nie wiem czy tak "zapomnąć". Pewnie wyjdzie na PS4 w wersji takiej jak np. SA, VC,VCS na PS3, czyli na PSS. Ale to dopiero za kilka lat.

• Minusik 1
Gość suteq
Opublikowano

No tak, bo każdy ma czas, żeby czekać 2h aż Panowie skończą malunek.  :teehee:

Opublikowano (edytowane)

I klasycznie jak w każdym GTA od trzeciej części - w lewym górnym rogu helikopter :D

bardzo bym chciał żeby Rockstar taką kampanię marketingową zrobił do tej gry, że wkręci w glebę zarówno BF4 jak i nowego CoDa.

No i liczę że Cenega zainwestuje w jakieś porządne bilboardy, ta gra ma szanse u nas być najlepiej sprzedającą się grą na konsole.

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano

I klasycznie jak w każdym GTA od trzeciej części - w lewym górnym rogu helikopter :D

bardzo bym chciał żeby Rockstar taką kampanię marketingową zrobił do tej gry, że wkręci w glebę zarówno BF4 jak i nowego CoDa.

No i liczę że Cenega zainwestuje w jakieś porządne bilboardy, ta gra ma szanse u nas być najlepiej sprzedającą się grą na konsole.

Mozliwe, bo akurat jak bylem w Warszawie to na jednym z budynkow byl dup.ny poster GTA V.
Opublikowano

moje wczorajsze pytanie było zbyt nieprecyzyjne - jest jakieś potwierdzenie że ten malunek robią ludzie od R* i malują prawdziwą okładke? to przecież mogą byc jacyś fani którzy maluja fake-okładke na bazie dotychczas pokazanych artworków

Opublikowano

Wydaje mi się, że to fake. Gdzieś czytałem, że mają skończyć ten malunek jutro, a jak wiadomo jutro jest Prima Aprillis. Po za tym okładka wygląda strasznie chuyowo.