Najtmer 1 082 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 no sorry, ja wole gameplay... Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Nie wiedziałem, że stwierdzenia, iż okładka jest fajna jest mega jaraniem się. Ból dupy u co niektórych osiągnął poziom hard. A okładka i tak za(pipi)ista. Ciekawe jak będzie wyglądać z tyłu 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Oficjalna okładka. znacznie lepiej Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Zauważyliście, że po raz pierwszy okładka GTA nie prezentuje żadnego zleceniodawcy ? Bo zakładam, że blondyna raczej nim nie będzie. Może nie będzie takich stricte zleceniodawców jak do tej pory ? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 To nie wiesz, że te wszystkie napady organizują żeby znaleźć kości dla Chopa? <figlarz> Nie zauważyłem tego, pewnie masz rację. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Zazwyczaj po okładce można łatwo określić klimat gry. Tutaj przez to pewnie, że jest aż 3 głównych bohaterów ciężko to zrobić. Mam nadzieję, że w grze go nie zabraknie (licze na klimat jak w filmie heat). Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 No i jeszcze tak dla formalności: Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Mnie się bardziej podoba okładka xboxowa. Nie wiem czemu. Jakoś praktycznie zawsze podobają mi się bardziej okładki gier na X-a niż na PS3. Ale posiadam PS3, a nie Xboxa więc dużego wyboru nie mam. Poza tym jeśli już miałbym wybór to wybrałbym edycje na konsoli na której gra lepiej by działała. Up: Czyli która? ;] Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 na mnie okładka nie robi wielkiego wrażenia, pare artów i tyle, wiem że od dawna jest taki trend w okładkach gta, no ale poprostu dupska mi nie urwało licze za to że sama gra urwie dupke i to już przy kolanach, jak sobie wyobrażam te wypady za miasto, skoki na spadochronie... ahh RDR podobało mi sie bardziej niz gta4, a tutaj czuc że nauczyli sie sporo na gta4 i na rdr i teraz robią coś jeszcze lepszego, nie moge sie doczekać btw dziwne że puszczają screeny i okładke zaraz po newsie że "sory ale nie liczcie na nic nowego w temacie gta5 w nabliższych miesiących" - kłamczuszki ;p Cytuj
Adrenal 1 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Muszą jakoś podtrzymywać zainteresowanie graczy tytułem i rozpalać pragnienia Przecież te okładki są identyczne. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Zapewne chodzi mu o te paski u góry gdzie ps3 ma ciemny pasek a Xbox zielone. Jeśli o mnie chodzi, ciemny bardziej mi odpowiada. Okładka standard ale podoba mi się Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Muszą jakoś podtrzymywać zainteresowanie graczy tytułem i rozpalać pragnienia Przecież te okładki są identyczne. Są użyte te same obrazki, ale okładki są różne przez beznadziejnie przycięte obrazki w wersji na ekszboksza trisiksti dlategoż wersja 640p iz numero uno. Rzekłem. Cytuj
Adrenal 1 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Jak się lepiej przyjrzałem to widzę teraz lekkie ucięcia, np krótszy łańcuch u psa albo cyfra V, a właściwie to co jest pod nią inaczej wygląda na x360 i ps3. Mi to nie robi różnicy i tak 1 Cytuj
Drug Cloud 0 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Z pewnością największa gra końca tej generacji (jeśli nie w ogóle). Cytuj
baniek 246 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 okładka na PS3 nie ma czarnego paska oddzielającego psychola po prawej i gościa na skuterze poniżej Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 (edytowane) Czasami żałuję, że GTA V nie wychodzi w takiej formie na next-geny... Zawartość GTA V + grafika z Watch Dogs = to by było coś. Edytowane 8 kwietnia 2013 przez Lukas_AT Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qLGSN8o86Do W dziwnym miejscu jest ta okładka - na jakimś za(pipi)u. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Co za różnica gdzie jest, i tak wie o niej już cały growy świat. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 W dziwnym miejscu jest ta okładka - na jakimś za(pipi)u. Chciałbym mieć mieszkanie na takim za(pipi)u. Kilometr od empire state building Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Fak, dude, to Manhattan. Ha będę mieszkał w nowym jorku juz za 3 miesiące. Nawet to miejsce to nie żadne za(pipi)e. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 W dziwnym miejscu jest ta okładka - na jakimś za(pipi)u. Chciałbym mieć mieszkanie na takim za(pipi)u. Kilometr od empire state building Hmm, wyglądało na Brooklyn, ale skoro tak, to miejsce idealne. Zresztą, nevermind. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Eee, tam u nas na prowincji w Wawie już dawno GTA V wylądowało na jednym z budynków. Pobratańcy Obamy są 3 miesiące za murzynami z Polszy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi