Janush 224 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Jak będzie gdzieś już jakaś analiza (niekoniecznie w postaci filmu) to dajcie znać panowie. Cytuj
blade81tabris 12 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Damn, ale się podnieciłem, przepiękne. Hmm no to teraz mamy 5 trailerów GTA V...będzie więcej? Wygląda średniawo, spora różnica graficzna w jednej grze, niektóre scenki piękne, wręcz fotorealistyczne, np pościg heli za autami, ale w wielu scenach jakość tekstur jest masakrycznie słaba. Jako gracz PeCetowy mam nadzieję że dodadzą lepsze. Zastanawia mnie jeszcze kwestia fauny. Widać psa Franklina i..w zasadzie tyle. Jakoś nie zauważyłem innych zwierząt. Ok na screenie rekin, rybki, ale tak to niewiele wiadomo o nich, ile i jakie będą. Oby rzucili kolejną porcję screenów, tym razem poświęconą właśnie zwierzakom. Może w tych zapowiedziach będzie. I wciąż czekam na pokazanie systemu zmiany bohatera. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Po co Wam zwierzeta w gta? Nie wystarczy strzelanie ze snajperki do ludzi chcecie jeszcze robic odstrzal zwierzyny w miescie? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Mi obok Michaela jeszcze Franklin się spodobał. Myślałem, że piz.da z niego jest patrząc na wcześniejsze trailery, a tutaj się okazuję, że murzyn się nie pier.doli i rządzi na dzielni. Like it. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 00:44 w trailerze Michaela scena z Gorączki !!! FAAAAK !! Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 (edytowane) Metro : LOST MC Edytowane 30 kwietnia 2013 przez FlashGordon Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Przy trailerach z RDR też nie mogłem uwierzyć że to tak będzie wyglądać a jednak ludzie z R* zrobili jedną z najładniejszych gier tej generacji. Z GTAV będzie tak samo gra generacji i huy. A swoja drogą to ciekawi mnie jak duży teren dostaniemy do dyspozycji... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Przez tą grę wzrośnie wskaźnik bezrobocia w kraju. Mam nadzieję że nikt z rządu tego nie czyta... Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 (edytowane) Z Edge'a Michael Franklin e: Jeszcze z Trevorem chciałem wrzucić ale nie pozwala nawet w osobnym poście. Edytowane 30 kwietnia 2013 przez mate5 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 nie pozwala bo pewnie chciało złączyc posty i byłby jeden teraz spróbuj Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 (edytowane) jest Edytowane 30 kwietnia 2013 przez mate5 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Po oglądnięciu ostatniego trailera naszło mnie, że będziemy musieli chyba odblokować sobie po kolei Franklina, później Trevora. Dokładnie piję do scenki kiedy nasza trójka się spotyka. Michael i Franklin w tamtym momencie już działają wspólnie w swojej sprawie. Zapewne już w czwartek się dowiemy... Ciekawy jestem też czy wraz z nową postacią nie będzie wzrastać poziom trudności. Michael - easy, misje na początek, Franklin - ostra wymiana ognia, Travis - konkret, sterowanie pojazdami, w tym samolotami, cała trójka - hard - coś skomplikowanego. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Jedyną w miarę trudną częścią było chyba GTA 3. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Z uwagi na ogrom terenu -> San Andreas. Niby był Fast Travel, ale to było jak głaskanie po jajkach wściekłego i wygłodniałego wilka. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 A co niby było trudniejszego w SA przez ogrom terenu? Jedyna trudna z początku rzecz to szkoła latania, ale jak się ją ogarnęło to teraz nawet jak wracam sobie do SA to idzie za pierwszym razem. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Po oglądnięciu ostatniego trailera naszło mnie, że będziemy musieli chyba odblokować sobie po kolei Franklina, później Trevora. Dokładnie piję do scenki kiedy nasza trójka się spotyka. Michael i Franklin w tamtym momencie już działają wspólnie w swojej sprawie. Zapewne już w czwartek się dowiemy... Ciekawy jestem też czy wraz z nową postacią nie będzie wzrastać poziom trudności. Michael - easy, misje na początek, Franklin - ostra wymiana ognia, Travis - konkret, sterowanie pojazdami, w tym samolotami, cała trójka - hard - coś skomplikowanego. A przypadkiem gdzieś we wcześniejszych doniesieniach nie było powiedziane, że od samego początku będzie możliwa kontrola nad jednym z trio ? Ja to widzę tak, że na początek dostajemy po dwie albo trzy proste misje wprowadzające dla każdej postaci. Poznajmy ją, jej otoczenie, zachowanie, wykonujemy zadanie, które będzie pasowało do specjalizacji każdego z nich i po tym "intrze" rzucają nas na dno Atlantyku i "BAWCIE SIĘ TERAZ" Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 trevor mistrz, troszke przypomina J.Nicholsona z ryja, takiego wychudzonego. max patol:D. czyzby franklin o/lub jego ziomeczki nalezeli do groove street family? mozliwe ze spotkamy kogos, moze Sweet (brat CJ'a) sie pojawi, fajnie by bylo, spoko typ zawsze byl z niego. wyglada na to ze michael bedzie mial najbardziej bekowe misje, trevor hardkorowe a frank samochodowe, no i dobrze, tylko aby jednak ta gra sie nie zmiekczyla przez takich kolorowych bohaterow. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 NICE NEW TITS BTW mistrzostwo 1 Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Podrzucam dzisiejsze trailery z polskimi napisami: 5 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 (edytowane) Rockstar to rokstar na nich nie ma bata Pomyslcie sobie,ze zestaw mapek do bfa/coda kosztuje tyle samo,co gra Rockstara to sie czlowiekowi smutno robi. Edytowane 30 kwietnia 2013 przez KarolFanbojSony Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 (edytowane) Z powodu nadmiaru czasu pozwoliłem sobie na małe porównanie Nie tylko spotkania Michael'a z psychiatrą są inspirowane z "Rodziny Soprano" ale też wnętrze domu i Kłótnie matki z córką > Kłótnie Meadow(córka) z Carmel(matka) Kuchnia i waśń: Tak samo przestrzeń za kuchnią Odpoczynek przy basenie: Nie zdziwi mnie jak w zapowiedzi będzie, że Majkel ma "uraz" do odlatujących kaczek oraz napady paniki Edytowane 30 kwietnia 2013 przez Heavy Deszcz 4 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Boże jakie to ładne <3 Szkoda, że raczej niemożliwe. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Moim zdaniem te filmiki to poziom maxa pejna 3 Nie widze nic specjalnego,jesli chodzi o grafike Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 (edytowane) Easter Egg dot. SA? Minigierka w postaci gotowania mety? Jestem za Edytowane 30 kwietnia 2013 przez Heavy Deszcz Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Boże jakie to ładne <3 Szkoda, że raczej niemożliwe. nie rozumiem czemu niby niemożliwe, przecież tak to będzie się prezentować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi