MichAelis 5 625 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Ktos pamieta kiedy zapowiedzieli kolekcjonerke gta4? Planuje brac na muve, ewentualnie empik moze miec dobra cene. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Są może jakies informacje o modelu jazdy ? Jak został zmieniony ? W poprzednim info była wzmianka, że ma być bardziej arcadowy ale szczegółów brak. http://www.rockstargames.com/newswire/article/49721/worldwide-grand-theft-auto-v-previews.html Myślę, że do świątecznego schabowego to idealna lektura Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Oby model jazdy nie był bardziej arcade... Jak dla mnie mógłby być nawet bardziej symulacyjny, szczególnie w kwestii nadsterowności aut (ta w IV była zbyt mała w przypadku tylnonapędowych aut). Jedynie zawieszenie w sportowych furach powinno być trochę utwardzone, bo w IV wszystkie auta były ultra miękkie i bujały się jak na morzu. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 (edytowane) Najwazniejsze zeby model jazdy nie byl mulowaty, jak w GTA IV, do tego tam samochody przesadnie sie wychylaly na zakretach. Edytowane 3 maja 2013 przez saptis Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 To była właśnie kwestia przesadnie miękkiego zawieszenia w każdym pojeździe, o którym wspomniał wyżej Emet. Cytuj
blade81tabris 12 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Co jak co, ale właśnie model jazdy chciałbym aby pozostał niezmieniony, dla mnie był ideolo, najlepszy ze wszystkich gier. Ewentualnie mogliby dać wybór, ale to mało prawdopodobne. Chociaż skoro ma być tuning to...każdy jakoś sobie dopasuje autko 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Model jazdy tak jak wyżej przypadł mi do gustu. Jedyne co mogłoby ulec zmianie to zachowanie opon w kontakcie z drogą. W GTA IV wydawało się jakby wszyscy jeździli na łysych oponach. Można było bez problemu się ślizgać, nawet na autostradzie przy pełnej prędkości. Przesadne ślizganie się fur + miękkie zawieszenie = hamowanie nawet do 20 na zakręcie żeby tylko skręcić... San Andreas miało całkiem miły model jazdy. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Oby tylko nie byl model taki jak w Sleeping Dogs.... Cytuj
Janush 224 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Na pewno nie będzie. Już na ps2 w san andreas był lepszy model jazdy niż w Sleeping Dogs czy Saints Row. Analiza Trailera Trevor (PL): Ostatnia i chyba najlepsza analiza. Oglądajcie i komentujcie Cytuj
Masny 344 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 (edytowane) Było wcześniej powiedziane (odnoszę wrażenie, że w Języku Polskim mamy za mało czasów ), że model jazdy ma być bardziej symulacyjny, samochody mają zachowywać się bardziej realistycznie; nie jak "łódki" (to nie moje określenie, dlatego dałem to w cytat. Sam uważam, że w "IV" model jazdy był super, tylko samochody były za wolne). Natomiast, osądzając po tym co widziałem w zwiastunie Franklina, wydaje mi się, że w "v" jazda będzie jeszcze większą przyjemnością! Dodatkowo zapodaje jeszcze dwa obrazki: Zobaczymy kto da się strollować Edytowane 3 maja 2013 przez łosion 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 To o czym piszesz zostało ładnie przetłumaczone na Eurogamer.pl http://www.eurogamer.pl/articles/2013-05-03-gta-v-relacja-z-prezentacji-gry Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Macie już zamówione preordery? Chciałem zamówić ale czekam na kolekcjonerke ( o ile będzie).Nie chce znowu mieć sytuacji jak z rdr że grałem dopiero na koniec czerwca bo nigdzie już nie mieli xD Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 (edytowane) Nie widzę powodu żeby zamawiać wcześniej niż tydzień przed premierą. Może wezmę kolekcjonerkę, wersja na X360 raczej. Edytowane 3 maja 2013 przez Kre3k Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 (edytowane) Fake, ale wygląda nieziemsko. http://www.youtube.com//watch?v=bmkq9UCq7do Edytowane 3 maja 2013 przez Lukas_AT Cytuj
Masny 344 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Drzewa i woda w ogóle nie reagują na powietrze spod śmigieł helikoptera, trochę dziwnie to wygląda. A poza tym małym felerem - bardzo, bardzo ładne! Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Było wcześniej powiedziane (odnoszę wrażenie, że w Języku Polskim mamy za mało czasów ), że model jazdy ma być bardziej symulacyjny, samochody mają zachowywać się bardziej realistycznie; nie jak "łódki" (to nie moje określenie, dlatego dałem to w cytat. Sam uważam, że w "IV" model jazdy był super, tylko samochody były za wolne). Natomiast, osądzając po tym co widziałem w zwiastunie Franklina, wydaje mi się, że w "v" jazda będzie jeszcze większą przyjemnością! Dodatkowo zapodaje jeszcze dwa obrazki: Zobaczymy kto da się strollować te zdjęcia to fake, ogarniajcie 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 (edytowane) Podrasowana do 2013 grafa z 2004 jakoś daje radę. edit: Jakoś przeoczyłem w tym temacie wylewane żale i wieszane psy na Rockstar, że w piątce ma wprowadzić pierwszy raz w serii: AUTOREGENERACJĘ ŻYCIA Oh dear, oh dear. Edytowane 3 maja 2013 przez Texz Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Ale chyba tylko do 50%, gdzieś cos takiego widziałem. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Tylko do 50%. I dobrze, bo mając 2% nie chce mi się jeździć w poszukiwaniu hot doga albo jechać do chaty się przespać. Było to uciążliwe chwilami. To będzie dobre połączenie auto regeneracji ze zwykłymi apteczkami. Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 No i 5gwiazdek zamiast 6 tak dziwnie jakoś przyzwyczaiłem się już przez tyle lat Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Wojska na ulicach będzie mi brakować. Już w IV brakowało. Pamiętam jakie akcje się działy przy 6 gwiazdkach choćby w GTA II czy GTA III. 1 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 (edytowane) A były plotki że w V bedzie wojsko No nic ale brak czołgu będzie dla mnie dość bolesny Edit: Dadzą czołg i bazę wojskową w epizodach z los santos XD Edytowane 3 maja 2013 przez kudlaty88 Cytuj
Masny 344 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Było wcześniej powiedziane (odnoszę wrażenie, że w Języku Polskim mamy za mało czasów ), że model jazdy ma być bardziej symulacyjny, samochody mają zachowywać się bardziej realistycznie; nie jak "łódki" (to nie moje określenie, dlatego dałem to w cytat. Sam uważam, że w "IV" model jazdy był super, tylko samochody były za wolne). Natomiast, osądzając po tym co widziałem w zwiastunie Franklina, wydaje mi się, że w "v" jazda będzie jeszcze większą przyjemnością! Dodatkowo zapodaje jeszcze dwa obrazki: Zobaczymy kto da się strollować te zdjęcia to fake, ogarniajcie Wiem, sam je robiłem ;D Małą czcionką nawet napisałem przecież "Zobaczymy kto da się strollować" Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 W czwórce było jakoś... * - poszukiwanie ** - zwykły pościg Policyjny *** - on zjadł nasz roczny zapas pączków!!!! **** - FBI ***** - FBI + SWAT ****** - matrix reloaded Ciekawe jak chcą to zmodyfikować... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 warto wspomnieć, że przy trzech gwiazdkach był już helikopter ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi