Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby model jazdy nie był bardziej arcade... Jak dla mnie mógłby być nawet bardziej symulacyjny, szczególnie w kwestii nadsterowności aut (ta w IV była zbyt mała w przypadku tylnonapędowych aut). Jedynie zawieszenie w sportowych furach powinno być trochę utwardzone, bo w IV wszystkie auta były ultra miękkie i bujały się jak na morzu.

Opublikowano (edytowane)

Najwazniejsze zeby model jazdy nie byl mulowaty, jak w GTA IV, do tego tam samochody przesadnie sie wychylaly na zakretach.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Co jak co, ale właśnie model jazdy chciałbym aby pozostał niezmieniony, dla mnie był ideolo, najlepszy ze wszystkich gier. Ewentualnie mogliby dać wybór, ale to mało prawdopodobne. Chociaż skoro ma być tuning to...każdy jakoś sobie dopasuje autko :)

• Plusik 1
Opublikowano

Model jazdy tak jak wyżej przypadł mi do gustu. Jedyne co mogłoby ulec zmianie to zachowanie opon w kontakcie z drogą. W GTA IV wydawało się jakby wszyscy jeździli na łysych oponach. Można było bez problemu się ślizgać, nawet na autostradzie przy pełnej prędkości. Przesadne ślizganie się fur + miękkie zawieszenie = hamowanie nawet do 20 na zakręcie żeby tylko skręcić... San Andreas miało całkiem miły model jazdy. 

Opublikowano (edytowane)

Było wcześniej powiedziane (odnoszę wrażenie, że w Języku Polskim mamy za mało czasów :P), że model jazdy ma być bardziej symulacyjny, samochody mają zachowywać się bardziej realistycznie; nie jak "łódki" (to nie moje określenie, dlatego dałem to w cytat. Sam uważam, że w "IV" model jazdy był super, tylko samochody były za wolne). 

Natomiast, osądzając po tym co widziałem w zwiastunie Franklina, wydaje mi się, że w "v" jazda będzie jeszcze większą przyjemnością!

Dodatkowo zapodaje jeszcze dwa obrazki:

98710480003354520279.jpg

94840144557902384315.jpg

Zobaczymy kto da się strollować

Edytowane przez łosion
  • Plusik 1
Opublikowano

Macie już zamówione preordery? Chciałem zamówić ale czekam na kolekcjonerke ( o ile będzie).Nie chce znowu mieć sytuacji jak z rdr że grałem dopiero na koniec czerwca bo nigdzie już nie mieli xD

Opublikowano (edytowane)

Nie widzę powodu żeby zamawiać wcześniej niż tydzień przed premierą. Może wezmę kolekcjonerkę, wersja na X360 raczej.

Edytowane przez Kre3k
Opublikowano

Drzewa i woda w ogóle nie reagują na powietrze spod śmigieł helikoptera, trochę dziwnie to wygląda. A poza tym małym felerem - bardzo, bardzo ładne!

Opublikowano

Było wcześniej powiedziane (odnoszę wrażenie, że w Języku Polskim mamy za mało czasów :P), że model jazdy ma być bardziej symulacyjny, samochody mają zachowywać się bardziej realistycznie; nie jak "łódki" (to nie moje określenie, dlatego dałem to w cytat. Sam uważam, że w "IV" model jazdy był super, tylko samochody były za wolne). 

Natomiast, osądzając po tym co widziałem w zwiastunie Franklina, wydaje mi się, że w "v" jazda będzie jeszcze większą przyjemnością!

98710480003354520279.jpg

94840144557902384315.jpg

te zdjęcia to fake, ogarniajcie

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Podrasowana do 2013 grafa z 2004 jakoś daje radę. 

edit: 

Jakoś przeoczyłem w tym temacie wylewane żale i wieszane psy na Rockstar, że w piątce ma wprowadzić pierwszy raz w serii: 

AUTOREGENERACJĘ ŻYCIA

Oh dear, oh dear. 

Edytowane przez Texz
Opublikowano

Tylko do 50%. I dobrze, bo mając 2% nie chce mi się jeździć w poszukiwaniu hot doga albo jechać do chaty się przespać. Było to uciążliwe chwilami. To będzie dobre połączenie auto regeneracji ze zwykłymi apteczkami.

Opublikowano (edytowane)

A były plotki że w V bedzie wojsko :(

No nic ale brak czołgu będzie dla mnie dość bolesny :P

Edit:

Dadzą czołg i bazę wojskową w epizodach z los santos XD

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano

te zdjęcia to fake, ogarniajcie

Wiem, sam je robiłem ;D

Małą czcionką nawet napisałem przecież "Zobaczymy kto da się strollować" :D

Opublikowano

W czwórce było jakoś...

* - poszukiwanie

** - zwykły pościg Policyjny

*** - on zjadł nasz roczny zapas pączków!!!!

**** - FBI

***** - FBI + SWAT

****** - matrix reloaded

Ciekawe jak chcą to zmodyfikować...

Gość suteq
Opublikowano

warto wspomnieć, że przy trzech gwiazdkach był już helikopter ;]