SzewczykDratewka 202 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Na pewno nie będzie. Już na ps2 w san andreas był lepszy model jazdy niż w Sleeping Dogs czy Saints Row. Analiza Trailera Trevor (PL): Ostatnia i chyba najlepsza analiza. Oglądajcie i komentujcie jesteś chyba zaginionym bratem jacka gmocha. Takich oczywistości w analizie trailera ( i poprzednich ) dawno nie widziałem. Traktor na polowe ekranu i zaznaczenie - "traktor" tak samo jak w poprzednim z rowerem xD 5 Cytuj
Gość Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 "Trevor przygryza sobie usta ze złości". Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 dołączam sie do jechania po analizie... jakies same oczywistosci i bzdety poznaznaczane Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Wojska na ulicach będzie mi brakować. Już w IV brakowało. Pamiętam jakie akcje się działy przy 6 gwiazdkach choćby w GTA II czy GTA III. Ale po czym wnioskujesz, że nie będzie wojska, potwierdzili to jakoś? To że zmniejszyli liczbę gwiazdek o 1 nic nie znaczy. W końcu na mapie będzie znajdować się również i baza wojskowa, więc dziwnie by było jakby bez czołgów i marines. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 nie przekonuje mnie przeskakiwanie między postaciami w czasie misji z 3 bohaterami, jeden strzela ze snajpy, potem przeskakujemy do franklina którym musimy staranować jakiś wóz i zaraz znów przeskakujemy do trevora żeby ten wyciągnął z tego wozu kase, za dużo tego moim zdaniem i troche przekombinowane to będzie 1 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 (edytowane) Na pewno nie będzie. Już na ps2 w san andreas był lepszy model jazdy niż w Sleeping Dogs czy Saints Row. Analiza Trailera Trevor (PL): Ostatnia i chyba najlepsza analiza. Oglądajcie i komentujcie jesteś chyba zaginionym bratem jacka gmocha. Takich oczywistości w analizie trailera ( i poprzednich ) dawno nie widziałem. Traktor na polowe ekranu i zaznaczenie - "traktor" tak samo jak w poprzednim z rowerem xD Czy tylko ja nie mogę się doczekać aż zarzucę coś na kształt K-Rose w moim Ursusie i zacznę terroryzować mieszkańców Los Santos? Edytowane 4 maja 2013 przez Texz Cytuj
Janush 224 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Jak pierwszy raz oglądałem analizę to nie zauważyłem traktora, a pas startowy albo słuchawki na głowie trevora to rzeczywiście widać na pół ekranu. I serio się pytam powiedzcie mi co takiego mało oczywistego mogłem zaznaczyć na tej analizie czego nie było ? Wiadomo zaznaczyłem też parę oczywistości, jak blizna ma brzuchu trevora, żeby potem ludzie się nie czepiali, że takich ważnych rzeczy nie zaznaczam. Poza paroma takimi rzeczami reszta myślę, że taka oczywista już nie jest (możliwość podłączania przyczepy do auta, informacja, że góra w tle to mount chiliad, postać w tle, która nagrywa trevora itd.). Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Bez jaj, przecież ta gra to będzie jedna wielka atrakcja turystyczna. Tyle do zwiedzania, oglądania, podziwiania, zabijania, podpalania... a dobra, trochę się zapędziłem, ale wiecie o co chodzi Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Będą ją katował od premiery do nowego roku, codziennie, po kilka godzin. ^_^ Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Ciekawe czy tym razem rockstar zamiesci wielka stope, pamietam, ze ludzie pokazywali na necie rzekome zdjecia stwora w marnej jakosci. Wkrety prawie jak w prawdziwym zyciu, sam jezdzilem sanchezem z m16 na poszukiwania w lesie. Teraz zdalem sobie sprawe jakie san andreas bylo genialne, oczywiscie IV ma mega fizyke i uwielbiam ja, ale SA byla mega ciekawe nawet po zakonczeniu linii fabularnej. 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Ciekawe czy tym razem rockstar zamiesci wielka stope, pamietam, ze ludzie pokazywali na necie rzekome zdjecia stwora w marnej jakosci. Wkrety prawie jak w prawdziwym zyciu, sam jezdzilem sanchezem z m16 na poszukiwania w lesie. Teraz zdalem sobie sprawe jakie san andreas bylo genialne, oczywiscie IV ma mega fizyke i uwielbiam ja, ale SA byla mega ciekawe nawet po zakonczeniu linii fabularnej. Już w Undead Nightmare był easter egg z tym związany więc wątpie. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 San Andreas to moja gra życia do dziś. Po cichu liczę, że to właśnie Piątka ją zdetronizuje, bo już czas najwyższy, żeby jakaś gra to zrobiła... po 9 latach. Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Mam tak samo. Mi najbardziej się podoba postać Franklina. Myślałem na początku, że będzie tylko jedna postać i będzie to murzyn. Fajnie też, że Franklin będzie miał najlepsze skille w prowadzeniu samochodów, bo i tak będę nim najwięcej grać i w sumie po skończeniu fabuły zawsze objeżdżam sobie miasta bez końca Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Mnie troche boli motyw druzyny A jeden potrafi latac inny to kaleka, jeden umie jezdzic inny to kaleka. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 pewnie aż tak źle nie bedzie żeby to byli kalecy musieli zrobic jakies róznice zeby gracz nie mial odczucia ze zmieniając postac zmienia tylko tekstury na modelu a cala reszta jest identyczna, mysle ze to urozmaici rozgrywkę na dłuższą mete Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 W misjach takie urozmaicenie może być ok ale żeby nie było uciążliwe przy zwykłym "freeroamingu". Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Myślę, że 3 postacie, każda z nich inna + możliwość rozwijania charakterystyk znacznie podbiją rajcowność we freeroamie. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 panowie, nadciaga killer generacji. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 http://www.gamesradar.com/gta-5-release-date-news-rumors/ W skrócie z informacji, które nie były jeszcze przytaczane. Mapa na HUD jest kwadratowa, pokazuje teren jak w GPSach z nachyleniem w widoku pod kątem 45 stopni. Trzy paski, zielony - zdrowie, niebieski - pancerz, żółty - speciał szefa kuchnii. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Co to znaczy speciał szefa kóchni. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Michael odpala coś w rodzaju Bullet Time, Trevor Berserk, Franklin coś podobnego. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Franklin bodajże spowolnienie czasu podczas jazdy samochodem Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 kwadratowy radar moze byc ale z pochylonym obrazem brzmi slabo. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Myślę, że 3 postacie, każda z nich inna + możliwość rozwijania charakterystyk znacznie podbiją rajcowność we freeroamie. Największa ilość broni, pojazdów, największa mapa i jej różnorodność również podbiją rajcowność we freeroamie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi