Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko ja uwielbiam ten czas przedpremierowego oczekiwania na takie produkcje? 

Jest w nim coś magicznego, coś co strasznie pobudza wyobraźnie i zmusza do oglądania dostępnych screenów i trailerów raz po razie, by chłonąc klimat i domyślac się możliwych akcji jakie będzie można odwalac w grze. Pamiętam jak ostatni raz miałem taką wczuwę przed premierą Red Dead Redemption i jak potem z niedowierzaniem i radością maniaka cieszyłem się z tego w jak genialny, nietuzinkowy i niesamowicie magnetyzujący sposób przedstawiony został upadek Dzikiego Zachodu. 

Już czuję jak świetnie panowie z Rockstar przedstawią nam jeden z najbardziej zakłamanych i iluzorycznych światków oraz łudzący blichtr Hollywoodu. 

Wprost nie mogę się doczekac tak dobrze znanych z produkcji tego studia podwójnej moralności; tylko pozornie błahych morałów i oczywiście całej masy zabawy, której tu oczywiście nie ma prawa zabraknąc.

Opublikowano

Nic w tym magicznego nie ma. Człowiek tylko się wku*** ile jeszcze czasu zostało do września. Wiem, że jeszcze szlofują w pocie czoła, ale jakiś wechikuł czasu by się przydał... od razu szóstkę w bundlu z PS4 bym zgarnął, a co ;)

Gość suteq
Opublikowano

Obejrzałem znowu wszystkie trailery po kolei. Mega hajp, a tu jeszcze 4 miesiące. ;/

Opublikowano

Nic w tym magicznego nie ma. Człowiek tylko się wku*** ile jeszcze czasu zostało do września. Wiem, że jeszcze szlifują w pocie czoła, ale jakiś wehikuł czasu by się przydał... od razu szóstkę w bundlu z PS4 bym zgarnął, a co ;)

Hehe, oj ile razy to sobie wyobrażałem, przenieść się w przyszłość o jakieś 10 lat i zabrać ze sobą wszystkie gry które wyszły w tym czasie, w tym zapewne kolejne gta. Tylko...większość z nich pewnie szybko by się przeszło, a potem nie ma na co czekać- gra wychodzi ale już dawno ją przeszedłem ;p Ale nie powiem, w przypadku V jakaś hibernacja mała by nie zaszkodziła xD Idę spać a jak wstaję to mam nowiutką grę, a co!

Wgl też mi się wydaje że na początku sami wybierzemy, byłoby miło gdyby każdy miał zupełnie inny, inną misję, najlepiej tak ze 3 pierwsze. Heh a może gra losowo wrzuci nas w skórę któregoś z bohaterów ;p

Zostały 133 dni, jeśli nic się nie zmieni to dokładnie za 19 tygodni, we wtorek będzie najbardziej epicki dzień tysiąclecia, a przynajmniej tego roku. Niby sporo, ale przeszło 1.5 roku przeminęło, aż nie chce mi się wierzyć że to tak dawno było. A wszyscy wiemy że wakacje szybko mijają, to nawet tego nie zauważymy i premiera. I tak jak się jaram nią, tak z drugiej strony nie spieszy mi się do niej, bo to oznacza początek kolejnego roku nauki, w moim przypadku; a zapewne nie tylko, wielu poważnych zmian w życiu których się obawiamy. Tak trochę nie na temat, no ale...oby zawsze i wszędzie towarzyszyła nam ta wspaniała seria, nawet za 50 lat ;p

Amen.

Opublikowano

jeśli fabularnie jakaś postac jest troszke ważniejsza (pewnie michael) to pewnie od niej sie zacznie

jeśli chcą zrobić całkowicie równoważne postacie to jest szansa że będziemy mogli wybrać jeden z trzech wstępów

trzecia opcja to że będą rozwijac gre tak jak do tej pory - czyli na początku mamy odblokowaną tylko część mapy, zwykle tą dla biedoty, to by mogło oznaczać start jako trevor na wsi, a dopiero pozniej dostalibyśmy dzielnice dla bogaczy oraz michaela

ale tak czy siak ponieważ mają być 3 postacie to zapewne dostęp do nich będzie dosyć szybko a nie tak jak poprzednio że coraz to nowe obszary (w tym wypadku tez postacie) dostaje sie w okolicach 1/3 i 2/3 fabuły ,tylko o wiele szybciej

Opublikowano

Przecież już było mówione że cała mapa jest dostępna od początku :) oczywiście mogli to zmienić tak samo jak wiele innych rzeczy od 1trailera.

Opublikowano (edytowane)

Nowe screeny z GI i tu taka cisza? 

http://imgur.com/a/yF8gn

IdzZ6HGh.jpg

Wychodzi na to, że dostaniemy 40 stron o GTA V w nowym GI. Największa zapka od czasu GTA IV. 

Nope. Numer w większości poświęcony PS4. Jakaś zapka GTA V jak widać będzie. 13 maja premiera. 

Edytowane przez Texz
  • Plusik 1
Opublikowano

najednym screenie franklin korzysta z lornetki. pewnie to kawalek scenki liczonej ale musze powiedziec, ze gdyby mozna sobie bylo korzystac z lornetki w dowolnym momencie bylo by ok.

Opublikowano (edytowane)

Silnik wyrabiał przy zoomie w snajperce więc dlaczego by nie. W końcu mamy mieć ładne widoki. 

Może będzie modne ostatnio oznaczanie przeciwnków lornetką ala Crysis 3 czy Far Cry 3. 

Edytowane przez Texz
Opublikowano

z nowych screenow:

ścigacz i motor krosowy mają klamki hamulców :D wiec mam nadzieje że choppery też będą miały (mimo że na jakims starszym screenie nie miał)

z co do lornetki to w RDR tez była więc nie widze przeciwwskazań

Opublikowano

Właśnie obczaiłem nowe screeny na gtasite, sporo ich i są piękne. Ten z samolotem miodzio, czuć klimat SA i ten ogrom. Na dole małe samochody(zapewne Franklin ucieka) a obok ogromna góra.

No lornetka byłaby miłym gadżecikiem, aczkolwiek lepsza od razu luneta snajperki ;p

Nie Andrzej, nie jestem po prostu lubię fantazjować, urozmaica to życie :)

Opublikowano

z co do lornetki to w RDR tez była więc nie widze przeciwwskazań

lol az googlnalem bo nie pamietalem o lornetce w rdr. nic dziwnego byla dostepna dopiero od ostatniej misji.

strasznie strome te gory w gta5 tak pobierznie patrzac to wiekszosc wyglada na takie nie do zdobycia.

Opublikowano

Nowe screeny jak zwykle piękne. Zwłaszcza ten z posta MaZZeo. Założę się że budynku koło drzewa będzie jakaś znajdźka :)