Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Rewelacyjna wiadomość! Brawo Cenega!

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Łatka polonizacyjna tym razem 2 czy 3 miesiące po premierze? To cenega, jeszcze coś mogą odpier.dolić.

Przy okazji to chyba będzie najlepiej sprzedająca się gra na konsole w naszym kraju.

BTW. teraz doczytałem - 17 września premiera także u nas. Zawsze nienawidzę tych 3 dni obsuwy dla Europejczyków, dobrze że tym razem obędzie się bez tego.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Yano

Ja się cieszę. Pierwszy playthrough z angielskimi napisami a drugi po polsku.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

w deupe niech se wsadzi cenega

mate5, dnia 08 Maj 2013 - 12:56, napisał:
Yano

Ja się cieszę. Pierwszy playthrough z angielskimi napisami a drugi po polsku.

o ile srenega da wybór

jeśli będzie wybór i jeśli polska wersja nie bedzie zawierała błedów i komplikacji z patchami i dlc to niech sobie ją robią

ale nadal twierdze że to gwałt na klimacie

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Jak taki z ciebie miłośnik amerykańskiego humoru i angielski razem z idiomami znasz perfekcyjnie to wyłączysz w ogóle napisy i będziesz słuchał oryginalnych głosów, chyba to nie będzie problem?

Opublikowano

Teraz MaZZeo najeżdzasz na Yana a sam mu Plusa dałeś xD

Opublikowano

Ja się cieszę. Liczba osób czerpiących przyjemność z serią, nie na zasadzie rozwalania wszystkiego co się da, tylko konkretnie z jajcarskiej fabuły, będzie wyższa.

Jak najbardziej oczekiwana gra tej generacji nie mogłaby być po polsku? No wytłumaczcie mi to. 

Opublikowano

Jak taki z ciebie miłośnik amerykańskiego humoru i angielski razem z idiomami znasz perfekcyjnie to wyłączysz w ogóle napisy i będziesz słuchał oryginalnych głosów, chyba to nie będzie problem?

oh panie "ale teraz mu dogryze, aż mu sie zrobi przykro" - nie udalo sie, bo zwykle gram i oglądam filmy bez napisów, napisy tylko mnie rozpraszają 

a co do problematyki  - to problem nadal będzie bo zwykle w takich tłumaczeniach nie same podpisy pod tekstami mówionymi są po polsku ale też wszystkie menusy i  inne tekstowe informacje na ekranie , a to jest drażniące 

Edytowane przez Yano

Opublikowano
  • Autor

oby dali tylko wybór języka i tyle

+1

Jeśli będzie możliwy wybór języka, a gra będzie w wersji "europejskiej", to świetna wiadomość. Ale jeśli wyplują wersję tylko na Polskę to niestety trzeba będzie się zaopatrzyć w anglika, bo tłumaczenia to ja potrzebowałem przy GTA III (które swoją drogą, o ile dobrze pamiętam, było bardzo dobre), a nie w 2013 roku.

Opublikowano

Ciekawi mnie, jak tę grę zmieszczą właśnie na jednym DVD na X360.

Raczej nie zmieszczą na jednym DVD, tylko na trzech, coś jak L.A. Noire

Opublikowano

Napisy oczywiście będę miał włączone już przy pierwszym przejściu, no bo czemu nie? Wszelkie smaczki i tak wyłapię ze słuchu, a jak będę miał wątpliwość co do jakiegoś słowa, to będę miał ślicznie po polsku napisane :).

Opublikowano

no jak mysle, ze na na Xa gtav moze byc na wiecej niz jednej dvd to humor mi troche siada.

Opublikowano

moze ty lubisz zmieniac plyty w trakcie gry, ja nie lubie.

Opublikowano

się zaraz zacznie dyskusja o zmianach płyt na Xie <zaciera rączki>  jeśli o mnie chodzi to tak jest to irytujące, nawet jeśli wymiana płyty przebiega raz na jedno przejście

Opublikowano

2 płyty DVD na X'ie to raczej pewnik.. ale nie sądzę aby zmiana płyt wchodziła w grę. Jestem przekonany, że po prostu będzie wymagana instalacja przynajmniej jednej z nich (chyba, że zrobią coś jak np. DICE z BF3 0 bez zainstalowanej drugiej płyty gra będzie wyglądać jak z poprzedniej generacji.

W końcu jak niby sobie wyobrażacie takie zmiany płyt? Wyjeżdżam poza miasto i zonk.. "zmień płytę", 10 sek później wracam i znowu "zmień płytę"? Nie sądze.. szczególnie jeśli chodzi o multiplayer.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Single i multi na oddzielnej płycie - inne rozwiązanie raczej nie wchodzi w grę.

Opublikowano

Ale co ma piernik do wiatraka? Tu chodzi o samo miasto i muzykę przede wszystkim (+ inne odgłosy, bez VA z misji)... Więc podział multi-singiel nie ma sensu.

Wydaje mi się, że samo to będzie zajmować więcej niż 1 DVD.

Edytowane przez Emet