Pajda 2 282 Opublikowano 13 maja 2013 Opublikowano 13 maja 2013 nie wiem czy o tym pisalem ale mam tez nadzieje, ze w gta5 wszelkie skakanie przez ogrodzenia bedzie sie odbywalo szybciej. w gta4 przejscie wysokiego ogrodzenia trwa chyba z 5 sekund i mozna niezle oberwac w tym czasie.mogliby zrobic podobnie jak bieganie, czyli jedno nacisniecie guzika to standardowe przelazenie, a trzaskanie w pada to szybki przeskok. no i bieganie z przeskokami przez przeszkody mogliby zrobic jak w la noire. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 maja 2013 Opublikowano 13 maja 2013 Od razu może niech wrzucą parkour... w sumie dlaczego by nie. W końcu mamy rozwijać statsy. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 maja 2013 Opublikowano 13 maja 2013 mogli by zrobić żeby każda postać inaczej sobie radziła z tym, np franklin najlepiej bo ma to wyćwiczone bo często ucieka przed policją jak to murzyn a michel jako że jest brzuchatym tatuśkiem najwielniej przeskakuje 2 1 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 maja 2013 Opublikowano 13 maja 2013 jeszcze niech dadzą smoki co by z lotu ptaka zwiedzać panorame miasta 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. popiol 16 Opublikowano 15 maja 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 maja 2013 (edytowane) Pozwólcie, że się pochwalę Fajną koszulkę sobie wymyśliłem i sprawiłem? Edytowane 15 maja 2013 przez popiol 11 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 Ja mam oryginalną z GTA4 z metką Rockstar. Koszulka spoko, szkoda, źe fron nie na wzór okładek. P.s. Sorry musiałem, mega plecy Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 Od razu może niech wrzucą parkour... w sumie dlaczego by nie. W końcu mamy rozwijać statsy. Nie licze i nie chce assasyna tutaj ale wystarczy rozwiniecie tego co bylo w GTA4 w tej kwestii, tak zeby mozna bylo sprawnie poruszac sie w urbanie i czerpac z tego fun. I oczywiscie bez zadnych press to see ending, ale skok i lapanie sie na osobnych przyciskach na przyklad Cytuj
Nacho Picasso 6 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 Pozwólcie, że się pochwalę Fajną koszulkę sobie wymyśliłem i sprawiłem? Koszulka spoko, ale te spodnie... xD 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BoroBoro 161 Opublikowano 16 maja 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 maja 2013 (edytowane) nowe info z xbox magazine, nowych fotek nie ma ;/ W hotelu Richman Hotel, który widzieliśmy na jednym z screenshotów, będzie można się zatrzymać i doświadczyć luksusu jaki nam oferuje. W hotelu znajduje się profesjonalna obsługa, basen i najdroższe pokoje - to wszystko ma być do naszej dyspozycji. Richman Hotel jest najbardziej luksusowym hotelem w całym Los Santos. Przełączanie pomiędzy postaciami nie będzie trwać dłużej niż 10 sekund. Podczas skoków na spadochronie można czasami dostać zawrotów głowy. Gra wygląda tak samo jak na trailerach. Uważaj na to co pies zostawia po sobie i w to nie wejdź. Gdy osiągniemy maksymalny poziom statystyk dla wszystkich trzech protagonistów, otrzymamy osiągnięcie "Max Painfull" warte 50G. Kiedy przełączamy się pomiędzy protagonistami, przełącznik (prawdopodobnie małe koło) pojawi się w prawym dolnym rogu ekranu. Niesamowity realizm. Podczas skoku spadochronowego Franklina można dostrzec całe Los Santos (głębia ostrości). Dzikie życie wygląda o wiele lepiej niż to z RDR. Góry również zostały dopieszczone. Dostrzeżono wraki samochodów pod powierzchnią wody. Gdy będziemy umierający obraz gry będzie rozmazany. W bazie wojskowej będą najbardziej zaawansowane militarnie pojazdy. Są 3 rodzaje przełączania pomiędzy Michaelem, Trevorem i Franklinem. Pierwszy jest automatyczny. Gra przełącza bohatera w najbardziej kontrastowych sytuacjach. Drugi rodzaj ma miejsce podczas cutscenek. Trzeci będzie najczęściej używany - gracz wybiera którym grać chce bohaterem. Podczas napadów muzyka w tle będzie brzmieć jak orkiestra grająca w rytm zegarka: z wzrastającym napięciem, bębnami w rytm sekundnika. Snopy światła będą się realistycznie załamywać przez nierówną taflę wody. Znak "Vinewood" będzie widoczny z każdego zakątku miasta. Wiele większych domów posiada swój własny kort tenisowy. Blaine County ma wiele miast o wiejskim charakterze. Nie znajdziesz żadnego luksusowego ani sportowego samochodu w Blaine County. Jedynie w bogatej dzielnicy Vinewood. Pod wodą będzie odgrywana muzyka. Będzie 5 lokalizacji do których będziemy mogli polecieć samolotem płacąc 499 dolarów. Przepisy ruchu drogowego zostały wymienione do ich egzekwowania. Pijani kierowcy lub policyjne pościgi mogą wyjechać poza jezdnię i zabić cię na plaży. Nie wolno patrzeć na pół nagie kobiety. Stają się rozdrażnione i zaczynają na ciebie krzyczeć lub do ciebie strzelać. Wózki z hotdogami na plaży pomogą w odzyskaniu zdrowia. Obszar górski jest tak duży że bardzo łatwo można się zgubić. Baza wojskowa jest niedaleko pola winogron i posiada wiele zaawansowanego sprzętu wojskowego. Nie jest łatwo się do niej dostać i coś z niej ukraść. Nie możesz prowadzić wózka golfowego po ulicach Los Santos (prawdopodobny Poziom Poszukiwań?) Obserwatorium Griffith funkcjonuje i jest miejscem tajnych spotkań. Uważaj na Cropdustery. Latają bezmyślnie i mogą cię opryskać jeśli staniesz im na drodze. Edytowane 16 maja 2013 przez FlashGordon 14 Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 Będzie 5 lokalizacji do których będziemy mogli polecieć samolotem płacąc 499 dolarów. ??? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 FlashGordon, nie dorabiasz sobie na boku robiąc tłumaczenia dla Nintendo? 2 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 Będzie 5 lokalizacji do których będziemy mogli polecieć samolotem płacąc 499 dolarów. ??? Może przygotowania do jakiegoś DLC z nowymi lokacjami Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 Mysle ze bedzie to cos na wzór lotniska w SA Cytuj
Texz 670 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 IMO to oznacza, że mamy 6 lokacji w stanie Los Santos, gdzie może wylądować samolot. Oficjalnych, bo nieoficjalnie wyląduję wszędzie gdzie się da. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 możliwe, że po zrobieniu jakichś misji w miejscach fast travel cena spadnie albo będzie całkiem za darmo Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 jesli taki lot bedzie sie odbywal jak jazda taksowka w gta4 to bedzie mozna obczaic niezle widoczki. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 Nie lubię czytać takich newsów, bo z podniecenia aż sr.ać mi się zachciało, poważnie. Kręcenie w brzuchu też w formie. Ta gra po prostu będzie tętnić życiem, jak prawdziwy świat. Coś niesamowitego. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 Nie możesz prowadzić wózka golfowego po ulicach Los Santos (prawdopodobny Poziom Poszukiwań?) Pewnie wszystkie wózki golfowe będą na zamkniętych polach golfowych, z których teoretycznie nie będzie jak wyjechać i dostaniemy trofeum za przejechanie się caddy po zwykłej ulicy. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 W Vice City był ukryty w krzaczorach koło latarni. Tutaj pewnie też będzie gdzieś zakamuflowany. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 jest gdzieś wersja angielska tej listy? mam wrażenie ze tłumaczenie w kilku punktach jest koślawe i może przekłamywać to co angielski "autor miał na myśli" jak ktoś da linka przetłumacze te punkty dokładniej 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 To są informacje z nowego numeru Xbox Magazine więcej tutaj, zarówno skany jak i tłumaczenie: http://gta-five.pl/watek-nowe-informacje-z-magazynu-xbox-magazine-15-maj Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 Ten artykuł jest w formie przewodnika, więc te informacje trzeba wziąć na luzie. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 17 maja 2013 Opublikowano 17 maja 2013 Nowa grafika. Tak mi przyszło na myśl - może w ramach ciekawostki Rockstar wrzuci wrak zatopionego statku z GTA III do eksploracji pod wodą : P 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi