Opublikowano 18 maja 201311 l Kilka informacji z GTAforums, coś w stylu tych, które wrzucił @FlashGordon ostatnio. -There are very strange things on the seabed -The sky is very detailed -The NPC are more "intelligent". -You can change the helmet you use to get on a bike. -Confirmadisimo, This the S.W.A.T -There are cops on motorcycles. -Rockstar is working on the multiplayer -The Wreck of people have skeletons, as some did not escape when it sank. -The Cougars chase the deer. He confirms the presence of Bears -It is said that a military base is a legend of Blaine Country, since no one knows where it is. NPC will stop to tell the legend. -If you can see the sea view at times like a shark devours a person and the water turns red. Tekst jest tłumaczony translatorem z hiszpańskiego, stąd taki połamany język. Generalnie, wiadomo, o co chodzi.
Opublikowano 18 maja 201311 l 70% to logiczne rozwinięcie tego co wiemy dotychczas, ale zawsze to lepsze niż nic.
Opublikowano 19 maja 201311 l Polskie pclaby i inne gry-onlajn oprócz tego że robią z newsa każdy głupi fejk preorder o GTA V na PC, to nawet robią dla swojej społeczności rozbudowane artykuły analizy, o tym kiedy gra się faktycznie na tych pctach ukaże! Czas najwyższy przestać odwiedzać polskie fora poza tym oczywiście, nie mam nic do grania na PC-tach, ale ta zbiorowa (pipi)zka z powodu tej konwersji jest po prostu tak śmieszna i żałosna, że człowiek ma ochotę z miejsca pousuwać tam konta. Edytowane 19 maja 201311 l przez Kre3k
Opublikowano 19 maja 201311 l Nie znam sytuacji, i nie zamierzam jej poznawać, ale gracze grający tylko na PC też mogą mieć ciśnienie na GTAV i to nawet wyższe od nas ze względu na to, że nie wiedzą kiedy tę grę dostaną Luuzik
Opublikowano 19 maja 201311 l taaa a potem roczny butthurt, że R* to partacze i nie potrafią zrobić konwersji na PCta a tak w ogóle to kąsole hamują rozwój gier... Zamiast zwyczajnie zainwestować, w którąś z konsol, które teraz mają bardzo przyzwoite ceny i nie martwić się o przyszłość a przy okazji obadać kilka innych tytułów... Edit. Wiadomo jednak, że nowa grafika za 6tysi, której żadna gra nawet w połowie nie wykorzysta jest ważniejsza Edytowane 19 maja 201311 l przez butch.stein
Opublikowano 19 maja 201311 l mam przeczucie ze do bazy wojskowej bedziemy sie musieli dostac przez kanaly
Opublikowano 19 maja 201311 l taaa a potem roczny butthurt, że R* to partacze i nie potrafią zrobić konwersji na PCta Myślę, ze Rockstar drugi raz nie da AŻ takiej plamy z optymalizacją gry na PC. W przypadku "IV" nawet instalator był totalnie spartolony, no halo! Na GTAForums znalazłem fajną tapetkę, łapcie! --> tutaj inne rozmiary http://imgur.com/a/ATZKD#0 Edytowane 19 maja 201311 l przez łosion
Opublikowano 20 maja 201311 l mam przeczucie ze do bazy wojskowej bedziemy sie musieli dostac przez kanaly Ja czuję, że nie odbędzie się bez sprzętu do nurkowania: http://www.igrandtheftauto.com/image/gta5/3667/searching-for-underwater-treasure/ Edytowane 20 maja 201311 l przez Texz
Opublikowano 21 maja 201311 l http://www.theonion.com/articles/grand-theft-auto-v-missions-to-focus-largely-on-tu,32502/ Trochę o misjach w GTA V. Szykuje się bardziej pokojowa rozrywka z mniejszym użyciem broni jak dotychczas. Ciekawe. troll troll troll troll troll troll troll
Opublikowano 21 maja 201311 l The onion to dobre źródło informacji. Zazwyczaj ich informacje są rzetelne.
Opublikowano 21 maja 201311 l Czy tam bylo napisane, ze bedzie mozna uczyc matematyki czy mi sie wydawalo?
Opublikowano 21 maja 201311 l Czy tam bylo napisane, ze bedzie mozna uczyc matematyki czy mi sie wydawalo? Dokładnie. Bardzo się cieszę, będzie ciekawa odskocznia od tego całego nudnego strzelania i pościgów. Mam nadzieję, że każda postać będzie mogła udzielać takich lekcji i np. Michael będzie spokojny, a Trevor będzie krzyczał na uczniów.
Opublikowano 21 maja 201311 l Chodzą plotki, że cała trójka po raz pierwszy spotka się właśnie w szkole. Michael i Trevor tam nauczają w ramach resocjalizacji, a Franklin stara się nadgonić braki w edukacji.
Opublikowano 21 maja 201311 l Przygotowuje wielką fetę, która wybuchnie z okazji premiery GTA V. Edytowane 21 maja 201311 l przez krupek1
Opublikowano 21 maja 201311 l Można się jeszcze spodziewać zapowiedzi edycji kolekcjonerskiej? Ile czasu przed premiera zapowiedzieli kolekcjonerkę GTA IV?
Opublikowano 22 maja 201311 l gmus19964 - sorrki, że Ci sie wtryniam w pytanie, ale chciałem tylko pokazać pewne dzieło znalezione w internecie:
Opublikowano 22 maja 201311 l Można się jeszcze spodziewać zapowiedzi edycji kolekcjonerskiej? Ile czasu przed premiera zapowiedzieli kolekcjonerkę GTA IV? Zapowiedzieli wiosną 2007, pokazali w czerwcu 2007. Z tym że gra była wtedy zapowiedziana na jesień 2007. Myślę że przed wakacjami zobaczymy w końcu kolekcjonerkę GTA V. Bo nie chce mi się wierzyć że Rockstar jej nie planuje.
Opublikowano 23 maja 201311 l Czekam na cenę collector's edition. Aczkolwiek troszkę bidnie. ;/ Edytowane 23 maja 201311 l przez suteq