Texz 670 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 90 dni! Niecałe 3 miesiące! Taka pogoda za oknem, że się w ogóle nie myśli o gierkach. Znając życie szybko to zleci. Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 skonczylem gta sa jestem jeszcze bardziej gotowy na gta5. grajac w sa korzystalem z opcji cichego zabijania i bylo ok. mam nadzieje, ze w gta5 bedzie wiecej bezpanskich cywilow placzacych sie po lasach i miedzy budynkami, takich wykanczaloby sie bardziej klimatycznie niz grupe idaca po chodniku. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 Nie myślałem, że to powiem, ale ostatnio GTA V mi powiewa jakoś w okolicach wacka. Tyle spraw na głowie, że nawet mi na myśl już ta gra nie przychodzi. Mam nadzieję, że do września będę mógł inaczej na to spojrzeć. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 no ale jak mozna 24/7 myslec o tej grze? po co popadac w obsesje. wystarczy sobie raz na tydzien przypomniec ze wychodzi za 3 miesiace i jest bardzo prawdopodobne ze za wlasnie tyle bedziemy mieli giere we wlasnych czytnikach. trzeba zajac sie swoimi sprawami to szybciej czas zleci Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Im mniejszy hype tym lepiej się później w daną grę gra. 1 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 22 czerwca 2013 Opublikowano 22 czerwca 2013 (edytowane) Edytowane 22 czerwca 2013 przez terror Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 23 czerwca 2013 Opublikowano 23 czerwca 2013 Dobrze, że autor 'analizy' zaznaczył, że np. na zdjęciu Franklin, albo Trevor trzymają broń, bo bym się nie domyślił. Pomyślałbym, że trzymają banana, albo coś. 1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 czerwca 2013 Opublikowano 23 czerwca 2013 (edytowane) na (pipi) ta analiza?shot z policyjnym samochodem, uciekajacym franklinem podpisanym jako "franklin ucieka przed policja"... jak na to (pipi)a wpadles??? Edytowane 23 czerwca 2013 przez Najtmer Cytuj
Janush 224 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Heh taki internet. Człowiek zaznaczy rzecz oczywistą = hejt. Człowiek nie zaznaczy rzeczy oczywistej = hejt. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 nie odkryles nic, nie wiem, moze liczyles na subskrypcje, tysiace widzow itd. prawda jest taka: jesli ktos potrzebuje tego typu rzeczy, analiz itd, to znaczy ze sie bardzo mocno interesuje i jest tak na biezaco ze sprawa, ze wie o kazdym screenie po 15 minutach i o kazdej profesjonalnej, dokonanej przez takie GTAVo'Clock analizie. jesli ktos nie ma az takiego hypu i wala go nowe screeny itd, to nie siega po zadne analizy, tym bardziej te slabsze, w ktorych nie ma odrobiny interpretacji. w obu przypadkach gilmik na ktorym pokazane sa screeny z gorami, podpisane "gory" raczej nie sa przydatne, ale to moje prywatne zdanie. ale skoro sprawaiaci to jakas tam frajde, to mozesz kontynuowac swoje hobby. nic mi do tego. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 czerwca 2013 Opublikowano 26 czerwca 2013 An enthused retail source has said the game's publisher will allocate three million copies for the UK alone, giving it scope to outstrip the fastest selling UK game ever, Call of Duty: Black Ops. Latest records show the PS3 and Xbox 360 installed base in the UK is around thirteen million units, meaning that the GTA V launch day allocation amounts to about a fifth of total consoles sold. http://www.computerandvideogames.com...r-release-day/ Cytuj
Masny 343 Opublikowano 26 czerwca 2013 Opublikowano 26 czerwca 2013 (edytowane) Obejrzyjcie sobie to wideo:http://www.dailymotion.com/video/x817oz_24-hours-in-liberty-city_videogames#.UctT4jv0Epka następnie uświadomcie sobie, ze w GTA V wszystko będzie jeszcze bardziej dopracowane, lepsze.Czekam aż filmiki tego typu zaleją internet po premierze V.(dla porównania - jedna generacja niżej - GTA III http://www.youtube.com/watch?v=n9C84OAENqk ) Edytowane 26 czerwca 2013 przez łosion Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 26 czerwca 2013 Opublikowano 26 czerwca 2013 mi wstarczy gta V w 720p bez widocznego na ps3 brak AA i ruchami pozstaci z ma xpayne 3 ( ponoć mają być0 jestem w niebie ! 82 dni ludzie !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 czerwca 2013 Opublikowano 26 czerwca 2013 Trevor Wybaczcie że zapytam ale co to do ... diaska kurna jest? Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 (edytowane) jedna z 9 domniemanych przez redaktorow serwisu GTA O'clock aplikacji na smartfona ma byc mp3 player. oznacza to ze oprocz muzyki z misji i samochodu gracz bedzie mogl sluchac stacji radiowych przemierzajac swiat gry na piechote. Mam nadzieje ze Rockstar zaimplementuje mozliwosc sluchania muzyki z dysku konsoli. Nigdy nie watpilem w selekcje R* w kwestii soundtracku, ale jednak chcialbym moc posluchac takich perelek przemierzajac leniwie ulice Los Santos w nocy z tym numerem wylewajacym sie z glosnikow http://www.youtube.com/watch?v=Obv477QfDI0 Edytowane 27 czerwca 2013 przez Najtmer Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 Taki ładny fanowski artworcik wrzucę: http://brandonarseneault.deviantart.com/art/GTA-V-Poster-372578594 80 dni! Jak myślicie w lipcu możemy oczekiwać na jakieś ścierwo od R*? Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 ja liczne że niedługo będą jakieś informacje odnośnie multiplayer + start oficjalnej strony GTA V z fajną interaktywną mapką. Garść nowych info ; - Odległość rysowania jest imponująca, z daleka można zauważyć drobne szczegóły w krajobrazie miejskim Los Santos,- zostało poprawione sterowanie podczas skoku spadochronem,- poprawiono również animacje postaci przy zmianie kierunku, koniec z glitchowanym chodem,- w demie, zauważono jak Trevor zostawia ślady stóp na piasku, które wyglądają bardzo realistycznie (rzeczywiste ślady, bo ma założone skarpety, a nie przypadkowe elipsy na gruncie)- Trevor był otoczony przez rekiny, zanim zostaliśmy przełączeni do Michaela,- Sposób w jaki pojazdy przerzucają swój ciężar i pęd a także jak reagują na wstrząsy jest realistyczny,- Na boku śmieciarki widnieje napis "Little Pricks",- Nieruchomości podlegają modernizacjom,- Na ulicach miasta znajdziemy artystów, którzy będą chcieli nam zaoferować swoje albumy muzyczne, oraz przebierańców,- System osłon przypomina ten z Max Payne 3,- Podczas grania w demo, redaktorzy usłyszeli utwór MC Eiht’s - "Straight Up" w radiu. Raper podkładał głos Ryderowi w GTA San Andreas. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 (edytowane) ja liczne że niedługo będą jakieś informacje odnośnie multiplayer + start oficjalnej strony GTA V z fajną interaktywną mapką. Garść nowych info ; - Odległość rysowania jest imponująca, z daleka można zauważyć drobne szczegóły w krajobrazie miejskim Los Santos, - zostało poprawione sterowanie podczas skoku spadochronem, - poprawiono również animacje postaci przy zmianie kierunku, koniec z glitchowanym chodem, - w demie, zauważono jak Trevor zostawia ślady stóp na piasku, które wyglądają bardzo realistycznie (rzeczywiste ślady, bo ma założone skarpety, a nie przypadkowe elipsy na gruncie) - Trevor był otoczony przez rekiny, zanim zostaliśmy przełączeni do Michaela, - Sposób w jaki pojazdy przerzucają swój ciężar i pęd a także jak reagują na wstrząsy jest realistyczny, - Na boku śmieciarki widnieje napis "Little Pricks", - Nieruchomości podlegają modernizacjom, - Na ulicach miasta znajdziemy artystów, którzy będą chcieli nam zaoferować swoje albumy muzyczne, oraz przebierańców, - System osłon przypomina ten z Max Payne 3, - Podczas grania w demo, redaktorzy usłyszeli utwór MC Eiht’s - "Straight Up" w radiu. Raper podkładał głos Ryderowi w GTA San Andreas. Wszystko to już wiadomo od ostatniego pokazu w Nowym Jorku. Btw. Edytowane 28 czerwca 2013 przez Lukas_AT Cytuj
Janush 224 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 Wiadomo może, jak wygląda steelbook (cały) ? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 Hm ... co byście powiedzieli na GTA w grafice stylizowanej na Borderlands niczym powyższy obrazek? Btw. już się ludzie rzucili komentarzami do Super muza! Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 29 czerwca 2013 Opublikowano 29 czerwca 2013 jedna z 9 domniemanych przez redaktorow serwisu GTA O'clock aplikacji na smartfona ma byc mp3 player. oznacza to ze oprocz muzyki z misji i samochodu gracz bedzie mogl sluchac stacji radiowych przemierzajac swiat gry na piechote. Mam nadzieje ze Rockstar zaimplementuje mozliwosc sluchania muzyki z dysku konsoli. Nigdy nie watpilem w selekcje R* w kwestii soundtracku, ale jednak chcialbym moc posluchac takich perelek przemierzajac leniwie ulice Los Santos w nocy z tym numerem wylewajacym sie z glosnikow http://www.youtube.com/watch?v=Obv477QfDI0 Jeśli będę mógł popylać przez LS z buta i słuchać Kendricka to (pipi)a... O.S.R.A.M się ze szczęścia wracam w stan hibernacji... Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 czerwca 2013 Opublikowano 30 czerwca 2013 (edytowane) Rockstar’s Dan Houser hasn’t ruled out the possibility of a sci-fi GTA… In a November interview with French publication,Écrans (via OXM), Rockstar co-founder Dan Houser commented on the likelihood of a futuristic Grand Theft Auto instalment. "We will do [a future setting] the very second we have an idea," he said. "When we decided to make a Western, it was because we knew we had something to say. We have no interest in going into science fiction for the sake of flying cars and laser guns. "The best science fiction stories are those that speak about the human condition. So while this idea is very tempting and, by definition, anything's possible in a video game, we lack the essential thing for the moment: a good reason." Given than Rockstar has already released a futuristic GTA with GTA 2, which was set in a sci-fi world of sorts, it’s not hard to see that the possibility is there. However, the kind of storytelling we usually expect from GTA, along with characters we can relate to won’t be as easily reproducible with such a shift. That said, as with GTA 2, there’s no reason Rockstar has to go all out and, as Dan Houser said, implement lasers and flying cars. A near-future setting would also work, keeping cars grounded, but granting the possibility of taking the series to places it’s not been to yet. And, even a series as consistently good as GTA needs to evolve, or risk becoming monotonous. to tak odnosnie tego czy GTA kiedys bedzie osadzone w przyszlosci. Najciekawsze jest to ze niby nie ma poki co powodu zeby bylo, tak wiec moze trzeba by im dostarczyc? W dobie internetu i jezyka angielskiego ktorym posluguje sie co drugi cywilizowany czlowiek mysle ze moznaby skutecznie dotrzec do nich z niejednym powodem dla ktorego warto byloby to zrobic. Latwo jest do nich napisac, np. przez fb albo twittera, stracic nic nie mozna poza szansa osiagniecia sukcesu tj. namowienia ich. szczerze powiedziawszy chcialbym sprobowac edit: o (pipi)a za co te minusy? Edytowane 30 czerwca 2013 przez Najtmer 1 3 Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 (edytowane) Mi się Twój pomysł wogóle nie podoba, ale co kto lubi. Edytowane 1 lipca 2013 przez adam16505 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Dokladnie,mnie future nie interesuje kompletnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi