Najtmer 1 082 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 (edytowane) w ich odppowiedziach na pytania mowili ze gameplay we wrzesniu bedzie, a teraz nagle wrzucili info ze jutro. pewnie stwierdzili ze gameplay mocno nakreci marketing, ktory wlasciwie powinien juz z pelnej (pipi) wystartowac Edytowane 8 lipca 2013 przez Najtmer Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Przecież mówili w tym Q&A, że niedługo będzie gameplay. No to aby do jutra! 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 @Najtmer W pytaiach odpowiedzieli ze gameplay jest przygotowywany i pojawi sie wkrotce, a jak ktos nie chce ogladac to zobaczy to dopiero we wrzesniu jak sam zagra. Serio to nie byl trudny fragment z angielskiego. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 macie racje chlopaki, za(pipi)alem sie w akcji Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Taka ciekawostka: od dnia jutrzejszego do premiery jest 69 dni ;-) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Rockstar bardzo lubi liczbę 69, co wiele razy udowodnili w swoich grach. xD Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Szok totalny oby był długi gameplay i żeby pokazali tereny pozamiejskie. JARAM SIĘ!!!! Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 tereny pozamiejskie + obowiazkowo nurkowanie, ale tego pewnie nie pokaza. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Może być nawet ten fragment pokazywany dla prasy. Byleby było długo. Ale pewnie dostaniemy coś na wzór Gameplay Series z RDR. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Jak będzie 2 minuty gameplay trailer to obejrzę, jak więcej niż 2 minuty to nie oglądam. Wolę wszystko odkrywać w premierę niż teraz wszystko wiedzieć. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Jutro także Game Informer będzie miał dla nas coś nowego. https://twitter.com/mattbertz/status/354264971925925889 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Zapewne leży w łóżku otoczony lepkim białym płynem i milionami chusteczek. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 (edytowane) Kur... to smutna wiadomość z tym gameplayem, nie wiem czy wytrzymam, żeby tego nie obejrzeć jak Wy będziecie się tu nad tym spuszczać, nie chciałbym sobie psuć zabawy oglądaniem tego typu materiałów ;/ Nie wiem czy dam radę nie oglądać, masakra jakaś! O co chodzi z ta liczbą 69 w grach od Rockstara? bo nie kojarzę za bardzo Edytowane 8 lipca 2013 przez popiol Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Ja tam po Gameplay Series z RDR`a czy MP3 ani trochę nie zepsułem sobie zabawy z pełną wersją (wątpię by komukolwiek one zepsuły odbiór całości, wręcz przeciwnie), więc myślę, że nie ma co się katować i ładować normalnie a i przy okazji zobaczyć jak to wszystko się rusza. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Umieszczają ją wszędzie gdzie popadnie. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 (edytowane) butch - wiadomo, że nawet jakbym obejrzał to bawiłbym się znakomicie przy tej grze, ale po prostu nie będzie już takiego efektu "WOW!" jak zobaczysz niektóre aspekty gry (np. model jazdy, animacja chodzenia/biegania, system celowania i strzelania, nurkowanie, przełączanie się pomiędzy bohaterami i dosłownie cała masa innych rzeczy) teraz na filmiku i potem jak to będziesz widział w grze to odbierzesz to w miarę normalnie, dlatego, że już wcześniej własnie za sprawą takiego filmiku już to wszystko widziałeś. A jak nie obejrzysz gameplaya to grając wszystko będzie dla Ciebie nowe, sam będziesz wszystko odkrywał, zachwycał się itd. itp. Edytowane 8 lipca 2013 przez popiol Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Masz rację Jednak jestem zdania, że jeden filmik nie zaszkodzi. Tylko po to żeby zobaczyć jak to wygląda. Skonfrontować swoje wyobrażenia z rzeczywistością. A, że w jednym filmiku zawrą jedynie ułamek dostępnych rzeczy to i nie wyrządzi to większej szkody przy późniejszym ogrywaniu całości. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Ja się tylko boję, że po obejrzeniu tego będę tak najarany na GTA V, że nie będę mógł normalnie funkcjonować ;D. Wiecie, żadne inne gry nie będą sprawiały radości, będę chciał, by czas jak najszybciej minął i takie tam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi