Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

w ich odppowiedziach na pytania mowili ze gameplay we wrzesniu bedzie, a teraz nagle wrzucili info ze jutro. pewnie stwierdzili ze gameplay mocno nakreci marketing, ktory wlasciwie powinien juz z pelnej (pipi) wystartowac

Edytowane przez Najtmer
Gość suteq
Opublikowano

@Najtmer

W pytaiach odpowiedzieli ze gameplay jest przygotowywany i pojawi sie wkrotce, a jak ktos nie chce ogladac to zobaczy to dopiero we wrzesniu jak sam zagra.

Serio to nie byl trudny fragment z angielskiego.

Gość suteq
Opublikowano

Rockstar bardzo lubi liczbę 69, co wiele razy udowodnili w swoich grach. xD

Gość Rozi
Opublikowano

Może być nawet ten fragment pokazywany dla prasy. Byleby było długo. Ale pewnie dostaniemy coś na wzór Gameplay Series z RDR.

Gość suteq
Opublikowano

Jak będzie 2 minuty gameplay trailer to obejrzę, jak więcej niż 2 minuty to nie oglądam. Wolę wszystko odkrywać w premierę niż teraz wszystko wiedzieć. 

Gość suteq
Opublikowano

Zapewne leży w łóżku otoczony lepkim białym płynem i milionami chusteczek. 

Opublikowano (edytowane)

Kur... to smutna wiadomość z tym gameplayem, nie wiem czy wytrzymam, żeby tego nie obejrzeć jak Wy będziecie się tu nad tym spuszczać, nie chciałbym sobie psuć zabawy oglądaniem tego typu materiałów ;/ Nie wiem czy dam radę nie oglądać, masakra jakaś! 

O co chodzi z ta liczbą 69 w grach od Rockstara? bo nie kojarzę za bardzo :P

Edytowane przez popiol
Opublikowano

Ja tam po Gameplay Series z RDR`a czy MP3 ani trochę nie zepsułem sobie zabawy z pełną wersją (wątpię by komukolwiek one zepsuły odbiór całości, wręcz przeciwnie), więc myślę, że nie ma co się katować i ładować normalnie a i przy okazji zobaczyć jak to wszystko się rusza.

Opublikowano (edytowane)

butch - wiadomo, że nawet jakbym obejrzał to bawiłbym się znakomicie przy tej grze, ale po prostu nie będzie już takiego efektu "WOW!" jak zobaczysz niektóre aspekty gry (np. model jazdy, animacja chodzenia/biegania, system celowania i strzelania, nurkowanie, przełączanie się pomiędzy bohaterami i dosłownie cała masa innych rzeczy) teraz na filmiku i potem jak to będziesz widział w grze to odbierzesz to w miarę normalnie, dlatego, że już wcześniej własnie za sprawą takiego filmiku już to wszystko widziałeś. A jak nie obejrzysz gameplaya to grając wszystko będzie dla Ciebie nowe, sam będziesz wszystko odkrywał, zachwycał się itd. itp. 

Edytowane przez popiol
Opublikowano

Masz rację :) Jednak jestem zdania, że jeden filmik nie zaszkodzi. Tylko po to żeby zobaczyć jak to wygląda. Skonfrontować swoje wyobrażenia z rzeczywistością. A, że w jednym filmiku zawrą jedynie ułamek dostępnych rzeczy to i nie wyrządzi to większej szkody przy późniejszym ogrywaniu całości.