Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem złożyć pre-order w muve bo cały czas mam odłożone 50% zniżki ale jest tylko edycja specjalna i ta za 600 zł

ktoś się orientuje czy już cały przewidywany nakład im zszedł czy co?

Opublikowano

Postacie i otoczenie wygląda jak plastelina, RDR wyglądało lepiej tutaj jedyny plus tego to pokaz że to na ps3 było, wumie fajne ale to już coś innego niż Gta bedzie gdzie ten klimat ;/

ty chyba coś piłeś

Opublikowano

Ochłońcie panowie z tym game of the generation ;) przecież taki osiągnięcie może otrzymać gra nie tuzinkowa, wybitna, emocjonalna i skłaniająca do refleksji vide last of us, tutaj mamy wszystkiego więcej w porównaniu do poprzednich odsłon. Gra zdecydowanie bedzie zasługiwać na wysokie noty, chociaż grafika nie powala, zwłaszcza jak ktoś wyżej zaznaczył jest "plastikowa" a palce niektórych postaci kwadratowe. Niektóre sekwencje jak base jumping urywają głowę i jak na taki teren i płynnośc to naprawdę podziw. Czekam z niecierpliwością ale i pokorą ;) wiem na co mogę liczyć ;)

Ps. Murek fajnie się rozpadł ale zauważcie że staranowany samochód nie ma praktycznie modelu zniszczeń :P

• Plusik 2
  • Minusik 1
Gość ragus
Opublikowano

-mechanika strzelania z MP3

-10000 milionów rzeczy do zrobienia. tu tenis, tu nagle misja, potem jazda na rowerze, latanie samolotem, itd itp.

-gra jest względnie płynna

-grafika jest ok, biorąc pod uwagę rozmach gry

Nie mogę się doczekać.

Gość Rozi
Opublikowano

Ochłońcie panowie z tym game of the generation ;) przecież taki osiągnięcie może otrzymać gra nie tuzinkowa, wybitna, emocjonalna i skłaniająca do refleksji vide last of us

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Boże, będę w to grał do końca życia.

Opublikowano

Ps. Murek fajnie się rozpadł ale zauważcie że staranowany samochód nie ma praktycznie modelu zniszczeń :P

bo to pancerna ciężarówka więc w ogóle cieżko ją zniszczyć czy zrobić jakieś uszkodzenia, tak samo jak w GTA IV

Opublikowano

Czuje, ze moje ulubione misje to bedzie lapanie przestepcow trevorem i inkasowanie kaski za to. Podwodny kawalek tez wygladal zachecajaco. mmmmMMMMHHMM!

Opublikowano

ten urywek z gta online to będzie taka poczekalnia pewnie Lobby przed grą, ale jakoś bez polotu będzie za DUŻO tego jest no i ta plastikowa grafika ;/, spodziewałem się czegoś innego teraz to z trym radarem nawet gta nie przypomina tylko Saints Row ;/, no ale ambitne pozty w stylu Jyyzzzzz kisiel w głowie mam haha beka z tej gry ;/

• Minusik 2
Opublikowano

chociaż grafika nie powala, zwłaszcza jak ktoś wyżej zaznaczył jest "plastikowa" a palce niektórych postaci kwadratowe.

ale zdajesz sobie sprawę że to jest sandbox a nie tunelowy engine typu tego od TLOU? nie ma opcji upchać na currencie tylu detali bez żadnych loadingów i na stabilnym framerate...najładniejszym i najlepszym technicznie sandboxem obecnie jest RDR ale tylko do września

untitled-1mfsy5.gif

widzisz te pagórki w tle?...możesz tam się przejść na wycieczkę

Gość suteq
Opublikowano

W komentarzach 

"kiedy na PC"

"czekam na wersję PC"

xDDDD

Opublikowano (edytowane)

ten urywek z gta online to będzie taka poczekalnia pewnie Lobby przed grą, ale jakoś bez polotu będzie za DUŻO tego jest no i ta plastikowa grafika ;/, spodziewałem się czegoś innego teraz to z trym radarem nawet gta nie przypomina tylko Saints Row ;/, no ale ambitne pozty w stylu Jyyzzzzz kisiel w głowie mam haha beka z tej gry ;/

Beka z ciebie chciałeś powiedzieć

Yano, lektorka w angielskim filmiku jest równie sztywna 

Edytowane przez Heavy Deszcz