jaszczoor 42 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 chciałem złożyć pre-order w muve bo cały czas mam odłożone 50% zniżki ale jest tylko edycja specjalna i ta za 600 zł ktoś się orientuje czy już cały przewidywany nakład im zszedł czy co? Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Postacie i otoczenie wygląda jak plastelina, RDR wyglądało lepiej tutaj jedyny plus tego to pokaz że to na ps3 było, wumie fajne ale to już coś innego niż Gta bedzie gdzie ten klimat ;/ 7 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) chciałem złożyć pre-order w muve bo cały czas mam odłożone 50% zniżki ale jest tylko edycja specjalna i ta za 600 zł ktoś się orientuje czy już cały przewidywany nakład im zszedł czy co? http://muve.pl/playstation-3/akcja/grand-theft-auto-v-ps3/4245 Normalnie gra jest. <3 Edytowane 9 lipca 2013 przez suteq Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 dzięki, nie znajdywało mi tego w wyszukiwarce Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Postacie i otoczenie wygląda jak plastelina, RDR wyglądało lepiej tutaj jedyny plus tego to pokaz że to na ps3 było, wumie fajne ale to już coś innego niż Gta bedzie gdzie ten klimat ;/ ty chyba coś piłeś Cytuj
yatza 2 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Czy on chcial upchac stope w kiblu ?! Ten rower wygladal za(pipi)iscie. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Ochłońcie panowie z tym game of the generation przecież taki osiągnięcie może otrzymać gra nie tuzinkowa, wybitna, emocjonalna i skłaniająca do refleksji vide last of us, tutaj mamy wszystkiego więcej w porównaniu do poprzednich odsłon. Gra zdecydowanie bedzie zasługiwać na wysokie noty, chociaż grafika nie powala, zwłaszcza jak ktoś wyżej zaznaczył jest "plastikowa" a palce niektórych postaci kwadratowe. Niektóre sekwencje jak base jumping urywają głowę i jak na taki teren i płynnośc to naprawdę podziw. Czekam z niecierpliwością ale i pokorą wiem na co mogę liczyć Ps. Murek fajnie się rozpadł ale zauważcie że staranowany samochód nie ma praktycznie modelu zniszczeń 2 1 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (pipi)a ile tam będzie rzeczy do roboty. Mesjasz gier nadchodzi. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 -mechanika strzelania z MP3 -10000 milionów rzeczy do zrobienia. tu tenis, tu nagle misja, potem jazda na rowerze, latanie samolotem, itd itp. -gra jest względnie płynna -grafika jest ok, biorąc pod uwagę rozmach gry Nie mogę się doczekać. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Ochłońcie panowie z tym game of the generation przecież taki osiągnięcie może otrzymać gra nie tuzinkowa, wybitna, emocjonalna i skłaniająca do refleksji vide last of us XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Boże, będę w to grał do końca życia. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Butt - Nie jestem fanem tlou za to uwielbiam serię GTA i co zatkało? Cytuj
Masny 343 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Grafika jak grafika, ale zobaczcie na animacje chodzenia, np. w momencie jak franklin wychodzi ze sklepu! 1 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Ps. Murek fajnie się rozpadł ale zauważcie że staranowany samochód nie ma praktycznie modelu zniszczeń bo to pancerna ciężarówka więc w ogóle cieżko ją zniszczyć czy zrobić jakieś uszkodzenia, tak samo jak w GTA IV Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Czuje, ze moje ulubione misje to bedzie lapanie przestepcow trevorem i inkasowanie kaski za to. Podwodny kawalek tez wygladal zachecajaco. mmmmMMMMHHMM! Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) TRAILER W POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ - Z LEKTOREM I NAPISAMI. Edytowane 9 lipca 2013 przez lothronik 1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 ten urywek z gta online to będzie taka poczekalnia pewnie Lobby przed grą, ale jakoś bez polotu będzie za DUŻO tego jest no i ta plastikowa grafika ;/, spodziewałem się czegoś innego teraz to z trym radarem nawet gta nie przypomina tylko Saints Row ;/, no ale ambitne pozty w stylu Jyyzzzzz kisiel w głowie mam haha beka z tej gry ;/ 2 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 chociaż grafika nie powala, zwłaszcza jak ktoś wyżej zaznaczył jest "plastikowa" a palce niektórych postaci kwadratowe. ale zdajesz sobie sprawę że to jest sandbox a nie tunelowy engine typu tego od TLOU? nie ma opcji upchać na currencie tylu detali bez żadnych loadingów i na stabilnym framerate...najładniejszym i najlepszym technicznie sandboxem obecnie jest RDR ale tylko do września widzisz te pagórki w tle?...możesz tam się przejść na wycieczkę Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 W komentarzach "kiedy na PC" "czekam na wersję PC" xDDDD Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 ten trailer po polsku to jakiś żart, dawno nie słyszałem tak drętwego głosu, nie wiem skąd oni wzieli ta babke Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) ten urywek z gta online to będzie taka poczekalnia pewnie Lobby przed grą, ale jakoś bez polotu będzie za DUŻO tego jest no i ta plastikowa grafika ;/, spodziewałem się czegoś innego teraz to z trym radarem nawet gta nie przypomina tylko Saints Row ;/, no ale ambitne pozty w stylu Jyyzzzzz kisiel w głowie mam haha beka z tej gry ;/ Beka z ciebie chciałeś powiedzieć Yano, lektorka w angielskim filmiku jest równie sztywna Edytowane 9 lipca 2013 przez Heavy Deszcz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi