Gość Soul Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Całkiem przyzwoicie się to prezentuje, strzelanie żywcem wyjęte z trzeciego Max'a te misja ze zmianą bohatera całkiem przyjemnie no ma to coś w sobie, grafa ok jak na takie możliwości i w sumie tyle, ciesze się, że co nie którzy z deweloperów jeszcze pamiętają, że gameplay #1!!!!! A grafa po prostu OK. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) jeśli te tenisy, nurkowania, pływanie na motorówkach, szczucie psami, base jumpy itp. odnoszą się także do online to to będzie Game of the Millenium ten sneak peek onlajna jest powalający, jak coś to pisze się na przejażdżki rowerowe w coopie oraz nurkowanie (oesu jak to brzmi, wycieczki w grach wtf) Edytowane 9 lipca 2013 przez black mamba 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) Jechałem cały czas R*, że wrzucają mocno podrasowane fotki, a tu po oglądnięciu GP widzę, że wygląda to piknie i nie były to takie straszne retusze. Grafa naprawdę ryje beret jak zestawi ją się z tym rozmachem, fizyką, animacjami. Przez TLoU i GTA V zapomniałem całkowicie o ext genach, o których myślałem od jakiś 1-1,5 roku. edit: ponoć Zenon Jaskuła złożył pre-ordera Edytowane 9 lipca 2013 przez balon1984 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) Na stronie GI jest Q&A Edytowane 9 lipca 2013 przez mate5 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 O której info nowe od Game Informera ma być? Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 9 lipca 2013 Autor Opublikowano 9 lipca 2013 Pytania i odpowiedzi o pukawkach: http://www.gameinformer.com/games/grand_theft_auto_v/b/xbox360/archive/2013/07/09/grand-theft-auto-v-gun-combat.aspx I to samo o customizacji samochodów: http://www.gameinformer.com/games/grand_theft_auto_v/b/xbox360/archive/2013/07/09/grand-theft-auto-v-customization.aspx Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Ja mam tylko jedną wielką nadzieje : PŁYNNY FRAMERATE . Bo to jedna rzecz ktora mi tak psuła gre w GTA 4 że szok ... Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 O co wam chodzi z tym lektorem PL przecież idealnie się "pokrywa" z angielskim. Na szczęście w grze będą napisy i za to dziękuję. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 ten urywek z gta online to będzie taka poczekalnia pewnie Lobby przed grą, ale jakoś bez polotu będzie za DUŻO tego jest no i ta plastikowa grafika ;/, spodziewałem się czegoś innego teraz to z trym radarem nawet gta nie przypomina tylko Saints Row ;/, no ale ambitne pozty w stylu Jyyzzzzz kisiel w głowie mam haha beka z tej gry ;/ Beka z ciebie chciałeś powiedzieć Yano, lektorka w angielskim filmiku jest równie sztywna bekla z takich ludzi zombie jak ty co łyakją wszystko, teraz szukajcie błędu xDDDDDDDDDDDDD Gra średnia goty nie będzie ale jarajcie sie dalej plusikami i fajnymi docinkami hehehehehehehehe Może i gra będzie duża ale ta plastikowa grafika w dzień aż spaliła gały + 5 gwiazdek+ co to za radar ? pisałem to wcześniej to już nie gta tylko jakiś wypchany po full badziew ze wszystkim i z niczym. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) ten urywek z gta online to będzie taka poczekalnia pewnie Lobby przed grą, ale jakoś bez polotu będzie za DUŻO tego jest no i ta plastikowa grafika ;/, spodziewałem się czegoś innego teraz to z trym radarem nawet gta nie przypomina tylko Saints Row ;/, no ale ambitne pozty w stylu Jyyzzzzz kisiel w głowie mam haha beka z tej gry ;/ Beka z ciebie chciałeś powiedzieć Yano, lektorka w angielskim filmiku jest równie sztywna bekla z takich ludzi zombie jak ty co łyakją wszystko, teraz szukajcie błędu xDDDDDDDDDDDDD Gra średnia goty nie będzie ale jarajcie sie dalej plusikami i fajnymi docinkami hehehehehehehehe Może i gra będzie duża ale ta plastikowa grafika w dzień aż spaliła gały + 5 gwiazdek+ co to za radar ? pisałem to wcześniej to już nie gta tylko jakiś wypchany po full badziew ze wszystkim i z niczym. Lepszy nudny gameplayowo korytarzowy badziew ze średnia fabułą i ładna grafika...? Edytowane 9 lipca 2013 przez kudlaty88 Cytuj
matcz 10 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 ten urywek z gta online to będzie taka poczekalnia pewnie Lobby przed grą, ale jakoś bez polotu będzie za DUŻO tego jest no i ta plastikowa grafika ;/, spodziewałem się czegoś innego teraz to z trym radarem nawet gta nie przypomina tylko Saints Row ;/, no ale ambitne pozty w stylu Jyyzzzzz kisiel w głowie mam haha beka z tej gry ;/ Beka z ciebie chciałeś powiedzieć Yano, lektorka w angielskim filmiku jest równie sztywna bekla z takich ludzi zombie jak ty co łyakją wszystko, teraz szukajcie błędu xDDDDDDDDDDDDD Gra średnia goty nie będzie ale jarajcie sie dalej plusikami i fajnymi docinkami hehehehehehehehe Może i gra będzie duża ale ta plastikowa grafika w dzień aż spaliła gały + 5 gwiazdek+ co to za radar ? pisałem to wcześniej to już nie gta tylko jakiś wypchany po full badziew ze wszystkim i z niczym. Daj pan spokój... Co do trailera - oczywiście mnie rozwalił. Gra powala rozmiarami, ogromem możliwości i jakością wykonania... Mam tylko nadzieję, że będzie działać w miarę płynnie. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 w odróżnieniu od ludzików/zombie właśnie bez polotu na to czekałem bo zwisa mi to, a widać że opisałeś swoje internetowe przeżycia własnie haha co za muSk to wymyśla xDDD Ale gameplay series słabe nawet na gta forums narzekają że to już nie jest stare dobre gta, tylko jakaś odskocznia Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 jedno mnie dziwi....wszyscy któzy ogrywali demo na zamkniętych pokazach pisali, że graficznie to niby gtaiv z praktycznie podobnymi animacjami...nagle wychodzi gameplay trailer...guziki sugerują, że z ps3 i co....?! animacja postaci genialna, grafika jak na sandboxa genialna...coś tu nie gra albo aktualny build serio aż takie postępy zrobił od tamtego momentu Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 na gta forums narzekają Pozamiatane, można zamykać. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) Bo to nie jest..."stare dobre gta". Seria ewoluuje i nie ma co liczyć na powrót starych mechanizmów i schematu rozgrywki. Wszystko idzie z duchem czasu i zapowiada sie naprawdę zayebiście. R* mistrzowie i wuj Edytowane 9 lipca 2013 przez kudlaty88 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Ale przecież właśnie te "badziewia" tworzyły ten cały klimat GTA. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 no tak najlepsze jest to że screeny to pewnie z PC 1080p są hahaha a ludziki tak to łykają, ta gra nie wygląda jak gta tylko kolorowa tęcza + plastikowe ludki jedynie pustynia spoczko no ale opisujcie wasze fascynacje haha 1 4 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 jedno mnie dziwi....wszyscy któzy ogrywali demo na zamkniętych pokazach pisali, że graficznie to niby gtaiv z praktycznie podobnymi animacjami...nagle wychodzi gameplay trailer...guziki sugerują, że z ps3 i co....?! animacja postaci genialna, grafika jak na sandboxa genialna...coś tu nie gra albo aktualny build serio aż takie postępy zrobił od tamtego momentu Obstawiam stary build na prezentacjach. W końcu polacy dostali materiał ten sam co zagraniczna prasa widziała pół roku temu. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Jestem zauroczony, ten tytuł będzie przeogromny . Ale z opinią czy to GOTG wstrzymam się dopóki nie zagram. 1 Cytuj
popiol 16 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 wQrwiacie mnie strasznie tymi komentarzami, nienawidzę Was za to! :( Po cholerę Wy to oglądaliście? Teraz nie będziecie mogli spać w nocy. Robimy ankietę - dam radę wytrzymać bez oglądania tego czy się jednak złamię? 1 Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 wQrwiacie mnie strasznie tymi komentarzami, nienawidzę Was za to! :( Po cholerę Wy to oglądaliście? Teraz nie będziecie mogli spać w nocy. Robimy ankietę - dam radę wytrzymać bez oglądania tego czy się jednak złamię? A po kiego wała powstrzymywac sie od ogladania ?? Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 GTA IV, Saint's Row, Driver San: Francisco i Sleeping Dogs przy GTA V to dema gier z otwartym światem... Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) wQrwiacie mnie strasznie tymi komentarzami, nienawidzę Was za to! :( Po cholerę Wy to oglądaliście? Teraz nie będziecie mogli spać w nocy. Robimy ankietę - dam radę wytrzymać bez oglądania tego czy się jednak złamię? Oglądaj. Masz: Edytowane 9 lipca 2013 przez lothronik 1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 ta mapa nie jest tak duża jak zapowiadali ;/, 5x wieksze od rdr ? pfffffffffff to będzie miasto z gtaIV + kawałek pola z rdr hehehe, grafikę zrobili plastikową poprawili co nieco i niby GOTD ? za co ? dobra gra będzie ale bez szału bo to co tutaj ludzie wypisują to przypomina mi Niemce w 39 Szał fanatyzm Ślepe parcie na lidera haha 3 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 o kurde, dopiero co obadalem gameplay i doslownie wygladam tak masakra bedzie sie dzialo, i chyba gta V spowoduje przynajmniej u mnie opozniony zakup ps4 jaka wersje bierzecie ? ja chyba tym razem zainwestuje w wersje ps3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi