mersi 804 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) rozśmieszają mnie ludzie którzy nie oglądają tego gejmpleju, to nie jest liniowa gra jak inne gdzie po 4 minutowym pokazie już widać prawie pół singla, idiotyczne myślenie Edytowane 9 lipca 2013 przez mersi Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) Boro ty tak na serio? Nie trollujesz czasem? Osobiście nie roz(pipi)ał mnie ten gameplay. Jakoś nie czuję tego hajpu. Może to i dobrze. Duża szansa, że później się nie zawiodę. Edytowane 9 lipca 2013 przez Ludwes Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Podoba mi się, że napady będzie można wykonać na co najmniej 2 sposoby, po cichu albo z impetem. Bardzo dobre posunięcie. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 O jezu, ta gra zniszczy doszczętnie. Jaram się jak <wstaw tutaj śmieszne porównanie>. Szukam szczęki w piwnicy. O w mordę. MOOOOOOOOOOOOOOOC Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Podoba mi się, że napady będzie można wykonać na co najmniej 2 sposoby, po cichu albo z impetem. Bardzo dobre posunięcie. A mi się nie podoba to, że te napady będą oskryptowane. Nawet jak zrobisz większość po cichu, uruchomi ci się skrypt, alarm, policja na Ciebie naciera. To planowanie nie ma sensu, gdy tak czy siak, będziesz musiał walczyć z policją. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 napewno będą rózne skrypty ale nie wiadomo czy wszystkie napady będą sie kończyć pościgiem Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 moze nie w kazdym bedzie sie alarm wlaczal Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 moze nie w kazdym bedzie sie alarm wlaczal Oby tak było. W przeciwnym wypadku, planowanie napadu nie ma sensu. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 ta mapa nie jest tak duża jak zapowiadali ;/, 5x wieksze od rdr ? pfffffffffff to będzie miasto z gtaIV + kawałek pola z rdr hehehe, grafikę zrobili plastikową poprawili co nieco i niby GOTD ? za co ? dobra gra będzie ale bez szału bo to co tutaj ludzie wypisują to przypomina mi Niemce w 39 Szał fanatyzm Ślepe parcie na lidera hahaI tak będziesz w to grał. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 A mi się nie podoba to, że te napady będą oskryptowane. Nawet jak zrobisz większość po cichu, uruchomi ci się skrypt, alarm, policja na Ciebie naciera. To planowanie nie ma sensu, gdy tak czy siak, będziesz musiał walczyć z policją. Wydaje mi się, że w zależności od przygotowania napadu taki odpali się skrypt, jak będzie słabo przygotowany to może być po chwili policja i nie pójść wszystko po naszej myśli, jak przygotujemy się solidnie wtedy policja przyjedzie jak my już zrobimy swoje i będziemy uciekać do kryjówki. Tak mi się wydaje. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) moze nie w kazdym bedzie sie alarm wlaczal Oby tak było. W przeciwnym wypadku, planowanie napadu nie ma sensu. naprawde wątpie żeby zrobili rozbudowany system planowania tylko po to żeby każdy napad był jednym wielkim skryptem z takim samym przebiegiem być może będzie tak jak mowi sutek - zależnie od stopnia przygotowania i przebiegu napadu będzie możliwy pełny sukces albo niepełny (np policja wpada prawie odrazu i zanim ukradniemy coś więcej i po misji kończymy z minimalną ilością zysków Edytowane 9 lipca 2013 przez Yano Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) wiem jedno, w pierwszy dzien nie robie nic innego jak zaraz po odpaleniu szukam taksowki i robie misje 100 pasazerow zeby jak najszybciej poznac miasto a i zeby troche sianka wpadlo. Edytowane 9 lipca 2013 przez Najtmer Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) A mi się nie podoba to, że te napady będą oskryptowane. Nawet jak zrobisz większość po cichu, uruchomi ci się skrypt, alarm, policja na Ciebie naciera. To planowanie nie ma sensu, gdy tak czy siak, będziesz musiał walczyć z policją. Wydaje mi się, że w zależności od przygotowania napadu taki odpali się skrypt, jak będzie słabo przygotowany to może być po chwili policja i nie pójść wszystko po naszej myśli, jak przygotujemy się solidnie wtedy policja przyjedzie jak my już zrobimy swoje i będziemy uciekać do kryjówki. Tak mi się wydaje. Jak będzie tak jak piszesz, to będzie za(pipi)iście. Jeśli się mylisz to, no cóż, nie będzie tak fajnie. Aha, graficznie wygląda to naprawdę dobrze. Byle do września. Edytowane 9 lipca 2013 przez Ludwes Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Kupuję za(pipi)iste. Tylko niestety nie uwierzę że to gameplay z PS3 ;( pewnie z X. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 ta mapa nie jest tak duża jak zapowiadali ;/, 5x wieksze od rdr ? pfffffffffff to będzie miasto z gtaIV + kawałek pola z rdr hehehe, grafikę zrobili plastikową poprawili co nieco i niby GOTD ? za co ? dobra gra będzie ale bez szału bo to co tutaj ludzie wypisują to przypomina mi Niemce w 39 Szał fanatyzm Ślepe parcie na lidera hahaI tak będziesz w to grał. No napewno będę grał, fajna gierka ale to już nie GTA tylko mix wszystkiego pewnie przejdę polatam samolotem i sprzedam. Parcie to było na Gta IV teraz mi ta gra jet obojętna. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 TLoU i inne gry - go home. Moja gra tej generacji, bankowo wypluwam 2 stówy w day one. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Tylko niestety nie uwierzę że to gameplay z PS3 ;( pewnie z X. w paru miejscach widać instrkucje co do klawiszologii i są pokazane guziki z ps3 Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Jak dystrybutor nie skrewi i znajde robote do tego czasu to na bank kupuje na premiere <3 Ciekawe jak sie bedzie prezentowało to całe planowanie napadów na bank ... mam nadzieje ze "zrobi" w hooj :> BoroBoro wyjdź i nie wracaj. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Oby tylko cała gra nie opierała się na tych misjach z napadami. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Zamawiajcie panowie preordery. Mnie właśnie po tym filmiku skusiło, żeby TERAZ złożyć preorder, a nie jak pierwotnie planowałem na początku września. I wszystko zaklepane, zapłacone, teraz tylko czekać. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 no niestety maja być tylko napady, osi fabularnej jako tako nie ma, czyli po ostatnim wielkim napadzie jedyne co możemy robić to przeskakiwać między postaciami, i robić bezdety które robiliśmy przez całą grę minus duże napady hehehaha Cytuj
mersi 804 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 same napady w V, pewnie po tym jak masa ludu się spuszczała w IV nad misją z napadem na bank i narzekania że nie ma już podobnych do tej, macie co chcieliście cebulaki Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 spoko ze wychodzi ps4, trojka powinnna stanieć to sobie kupie dla gta i tlou Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Sweet Yeezus :o gotg,nie mogę uwierzyć w to co widze jeti idź zbierać teraz grzyby w tlou xDDDDD 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi