Yano 3 697 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 ciekawe jakie inne zwierzęta bedzie można mieć oprocz psów (skoro 6 z 8 zwierząt to psy) strzal w reke z pistoletem powodowal disarm i klient juz nie mogl strzelac czasami wrogowie po upuszczeniu broni starali sie ją podnieść i walczyć dalej Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 ciekawe jakie inne zwierzęta bedzie można mieć oprocz psów (skoro 6 z 8 zwierząt to psy) Koń pewnie. Nie wierzę żeby nie dało się uciekać policji na koniu Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 ja napisalem "wg mnie". ty napisales "koniec kropka" jakbys chcial przedstawic jakas obiektywna prawde. komu lepiej podchodzi ktora czesc to kwestia indywidualna. i przy takim podsumowaniu mozna dodac "koniec. kropka." Gdzie tak niby napisałeś? Bo ja czytam i znaleźć nie mogę. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 (edytowane) http://www.change.org/petitions/rockstar-release-gta-v-on-pc Ponad 200 tysięcy podpisów. Kupiłoby 5k, a na torrentach statystyki w milionach. xDD Edytowane 23 lipca 2013 przez suteq Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 co marudzą? przecież zagrają...za rok xDDDDDDDDDD Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 To co dal Najtmer to fake dobrze ze sprostowali bo nie podoba mi sie fast traveling miedzy sh. coz, mam nadzieje ze dadza jakies inne newsy, jutro kolejny odcinek gtaVo'Clock a wydaje mi sie ze ci kolesie maja jakies uklady z rockstar ktory przemyce im delikatne ifnormacje. ostatnio koles troszke zamacil atmosfere mowiac ze "nie maja informacji na temat multiplayer, a nawet jakby mieli to by nie mogli sie nimi podzielic". powiedzial to w taki sposob jakby chcial dac do zrozumienia ze jednak cos maja ale obowiazuje ich embargo na udzielanie tych informacji, tak tez mysle ze moze rzeczywiscie kwestia tygodnia/dwoch i info o GTA online w koncu sie pojawi, choc wolalbym jakis gameplay Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 co marudzą? przecież zagrają...za rok xDDDDDDDDDD skad ta pewność ? dlaczego tez nie zagrali w ostatniego sandboxa Rockstar ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 (edytowane) co marudzą? przecież zagrają...za rok xDDDDDDDDDD skad ta pewność ? dlaczego tez nie zagrali w ostatniego sandboxa Rockstar ? Bo to hmmm... GTA? R* nigdy nie zapowiada wersji na PC, ale nie ma opcji żeby nie wyszło bo wszyscy wiedzą jak silna jest ta marka. Sprzeda się niesamowicie na konsolach i po roku wydadzą port na PC i jestem na 100% tego pewny, że wyjdzie. Edytowane 23 lipca 2013 przez _Be_ Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 co marudzą? przecież zagrają...za rok xDDDDDDDDDD skad ta pewność ? dlaczego tez nie zagrali w ostatniego sandboxa Rockstar ?GTA zawsze wychodzilo na pc i to sie raczej nie zmieni. Na amazon.de mozna robic preorder na gta 5 wersje pc,z mirror's edge 2 amazon.de mial racje. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 znaczy, że jak jest preorder GTA V na PC od jakiegoś roku na gram.pl to znaczy, że na bank wyjdzie? To, że ME2 powstaje to było pewne na 200%, było o tym mnóstwo innych przecieków. I nie zawsze GTA wychodziło na PC, chociażby VCS i LCS nie wyszło. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 Nie czaję na co te filozofie... na bank wcześniej czy później wyjdzie wersja na PC, która będzie pewnie wyglądać jak pierwsze screeny. Zastanawiać to się można czy razem z nią nie pojawią się wersje na PS4 i Xbone. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 Nie czaję na co te filozofie... na bank wcześniej czy później wyjdzie wersja na PC, która będzie pewnie wyglądać jak pierwsze screeny. Zastanawiać to się można czy razem z nią nie pojawią się wersje na PS4 i Xbone. Wątpię, że będzie port na ps4. Jak już to będzie w postaci cyfrowej na psn jak było z SA, VC itp. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 co marudzą? przecież zagrają...za rok xDDDDDDDDDD Ale za 3 lata zagraja w 60 fpsach i supeeeeeeeeeeeer grafice Pc master Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 24 lipca 2013 Opublikowano 24 lipca 2013 Pewnie juz ktos to pisal, ale grajcie w gtav Michaelem wiedzac ze jest prezenterem w Polshicie: trolololo 3 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 lipca 2013 Opublikowano 25 lipca 2013 Na poradnik na pewno się skuszę, bo to będzie jak biblia. Strategu guide do San Andreas i GTA IV powinny być lekturami w gimnazjum. 5 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 25 lipca 2013 Opublikowano 25 lipca 2013 No poradnik do IV aż byłem z dziwiony był bardzo łatwo fostępny wolskich sklepach. Mam nadzieję, że z biblią do V będzie podobnie. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 ku.rwa juz myslalem ze jakas zapowiedz nowego trailera/gameplayu online Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 nie śledzę tematu - jak było to sorry pobierz klik opublikowane przez OXM, przetłumaczone przez gta-five.pl miłej lektury 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 I nie zawsze GTA wychodziło na PC, chociażby VCS i LCS nie wyszło. No bo to przecież nie są kanoniczne części serii. Tak jak już ktoś wspominał, każda część GTA wychodziła na PC [wyjątkiem są te "kieszonkowe" wersje, ale one się nie liczą, one były robione głównie z myślą o hanheldach]. Nie inaczej będzie tym razem. Cytuj
Blue 245 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Oczywiście, że są. Należą do kanonu trójki, VC i SA. Do obecnego kanonu należy GTA IV z dodatkami, CW i niewydana V Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 W końcu w VCS poznajemy historię brata Lance'a Vance'a. Natomiast w LCS gramy przyszłym postrachem LC czyli Tonim (nene)rianim. Te gry w pełni należą do kanonu serii. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 (edytowane) Oczywiście, że są. Należą do kanonu trójki, VC i SA. Do obecnego kanonu należy GTA IV z dodatkami, CW i niewydana V W końcu w VCS poznajemy historię brata Lance'a Vance'a. Natomiast w LCS gramy przyszłym postrachem LC czyli Tonim (pipi)rianim. Te gry w pełni należą do kanonu serii. Dobra, walnąłem głupotę. Nie bijcie. A tak na serio - nie grałem w te gry, nie wiem jakie mają podłoże fabularne. Po prostu pomyślałem, że gdy te dwie gry wyszły na hanhelda to są takim kieszonkowym GTA z nową historią nie mającą niczego wspólnego z GTA III czy VC. A tu jak się dowiedziałem, jednak są to pełnoprawne części. Dzięki za poprawienie. GTA V i tak wyjdzie na PC. Edytowane 26 lipca 2013 przez Ludwes Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi