Opublikowano 22 lipca 201311 l ciekawe jakie inne zwierzęta bedzie można mieć oprocz psów (skoro 6 z 8 zwierząt to psy) strzal w reke z pistoletem powodowal disarm i klient juz nie mogl strzelac czasami wrogowie po upuszczeniu broni starali sie ją podnieść i walczyć dalej
Opublikowano 22 lipca 201311 l ciekawe jakie inne zwierzęta bedzie można mieć oprocz psów (skoro 6 z 8 zwierząt to psy) Koń pewnie. Nie wierzę żeby nie dało się uciekać policji na koniu
Opublikowano 22 lipca 201311 l ja napisalem "wg mnie". ty napisales "koniec kropka" jakbys chcial przedstawic jakas obiektywna prawde. komu lepiej podchodzi ktora czesc to kwestia indywidualna. i przy takim podsumowaniu mozna dodac "koniec. kropka." Gdzie tak niby napisałeś? Bo ja czytam i znaleźć nie mogę.
Opublikowano 23 lipca 201311 l http://www.change.org/petitions/rockstar-release-gta-v-on-pc Ponad 200 tysięcy podpisów. Kupiłoby 5k, a na torrentach statystyki w milionach. xDD Edytowane 23 lipca 201311 l przez suteq
Opublikowano 23 lipca 201311 l To co dal Najtmer to fake dobrze ze sprostowali bo nie podoba mi sie fast traveling miedzy sh. coz, mam nadzieje ze dadza jakies inne newsy, jutro kolejny odcinek gtaVo'Clock a wydaje mi sie ze ci kolesie maja jakies uklady z rockstar ktory przemyce im delikatne ifnormacje. ostatnio koles troszke zamacil atmosfere mowiac ze "nie maja informacji na temat multiplayer, a nawet jakby mieli to by nie mogli sie nimi podzielic". powiedzial to w taki sposob jakby chcial dac do zrozumienia ze jednak cos maja ale obowiazuje ich embargo na udzielanie tych informacji, tak tez mysle ze moze rzeczywiscie kwestia tygodnia/dwoch i info o GTA online w koncu sie pojawi, choc wolalbym jakis gameplay
Opublikowano 23 lipca 201311 l co marudzą? przecież zagrają...za rok xDDDDDDDDDD skad ta pewność ? dlaczego tez nie zagrali w ostatniego sandboxa Rockstar ?
Opublikowano 23 lipca 201311 l co marudzą? przecież zagrają...za rok xDDDDDDDDDD skad ta pewność ? dlaczego tez nie zagrali w ostatniego sandboxa Rockstar ? Bo to hmmm... GTA? R* nigdy nie zapowiada wersji na PC, ale nie ma opcji żeby nie wyszło bo wszyscy wiedzą jak silna jest ta marka. Sprzeda się niesamowicie na konsolach i po roku wydadzą port na PC i jestem na 100% tego pewny, że wyjdzie. Edytowane 23 lipca 201311 l przez _Be_
Opublikowano 23 lipca 201311 l co marudzą? przecież zagrają...za rok xDDDDDDDDDD skad ta pewność ? dlaczego tez nie zagrali w ostatniego sandboxa Rockstar ?GTA zawsze wychodzilo na pc i to sie raczej nie zmieni. Na amazon.de mozna robic preorder na gta 5 wersje pc,z mirror's edge 2 amazon.de mial racje.
Opublikowano 23 lipca 201311 l znaczy, że jak jest preorder GTA V na PC od jakiegoś roku na gram.pl to znaczy, że na bank wyjdzie? To, że ME2 powstaje to było pewne na 200%, było o tym mnóstwo innych przecieków. I nie zawsze GTA wychodziło na PC, chociażby VCS i LCS nie wyszło.
Opublikowano 23 lipca 201311 l Nie czaję na co te filozofie... na bank wcześniej czy później wyjdzie wersja na PC, która będzie pewnie wyglądać jak pierwsze screeny. Zastanawiać to się można czy razem z nią nie pojawią się wersje na PS4 i Xbone.
Opublikowano 23 lipca 201311 l Nie czaję na co te filozofie... na bank wcześniej czy później wyjdzie wersja na PC, która będzie pewnie wyglądać jak pierwsze screeny. Zastanawiać to się można czy razem z nią nie pojawią się wersje na PS4 i Xbone. Wątpię, że będzie port na ps4. Jak już to będzie w postaci cyfrowej na psn jak było z SA, VC itp.
Opublikowano 23 lipca 201311 l co marudzą? przecież zagrają...za rok xDDDDDDDDDD Ale za 3 lata zagraja w 60 fpsach i supeeeeeeeeeeeer grafice Pc master
Opublikowano 24 lipca 201311 l Pewnie juz ktos to pisal, ale grajcie w gtav Michaelem wiedzac ze jest prezenterem w Polshicie: trolololo
Opublikowano 25 lipca 201311 l Na poradnik na pewno się skuszę, bo to będzie jak biblia. Strategu guide do San Andreas i GTA IV powinny być lekturami w gimnazjum.
Opublikowano 25 lipca 201311 l No poradnik do IV aż byłem z dziwiony był bardzo łatwo fostępny wolskich sklepach. Mam nadzieję, że z biblią do V będzie podobnie.
Opublikowano 26 lipca 201311 l ku.rwa juz myslalem ze jakas zapowiedz nowego trailera/gameplayu online
Opublikowano 26 lipca 201311 l nie śledzę tematu - jak było to sorry pobierz klik opublikowane przez OXM, przetłumaczone przez gta-five.pl miłej lektury
Opublikowano 26 lipca 201311 l I nie zawsze GTA wychodziło na PC, chociażby VCS i LCS nie wyszło. No bo to przecież nie są kanoniczne części serii. Tak jak już ktoś wspominał, każda część GTA wychodziła na PC [wyjątkiem są te "kieszonkowe" wersje, ale one się nie liczą, one były robione głównie z myślą o hanheldach]. Nie inaczej będzie tym razem.
Opublikowano 26 lipca 201311 l Oczywiście, że są. Należą do kanonu trójki, VC i SA. Do obecnego kanonu należy GTA IV z dodatkami, CW i niewydana V
Opublikowano 26 lipca 201311 l W końcu w VCS poznajemy historię brata Lance'a Vance'a. Natomiast w LCS gramy przyszłym postrachem LC czyli Tonim (nene)rianim. Te gry w pełni należą do kanonu serii.
Opublikowano 26 lipca 201311 l Oczywiście, że są. Należą do kanonu trójki, VC i SA. Do obecnego kanonu należy GTA IV z dodatkami, CW i niewydana V W końcu w VCS poznajemy historię brata Lance'a Vance'a. Natomiast w LCS gramy przyszłym postrachem LC czyli Tonim (pipi)rianim. Te gry w pełni należą do kanonu serii. Dobra, walnąłem głupotę. Nie bijcie. A tak na serio - nie grałem w te gry, nie wiem jakie mają podłoże fabularne. Po prostu pomyślałem, że gdy te dwie gry wyszły na hanhelda to są takim kieszonkowym GTA z nową historią nie mającą niczego wspólnego z GTA III czy VC. A tu jak się dowiedziałem, jednak są to pełnoprawne części. Dzięki za poprawienie. GTA V i tak wyjdzie na PC. Edytowane 26 lipca 201311 l przez Ludwes