Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w końcu ten obiecany gameplay muli! Już myślałem że R* znowu nas okłamało.

A to kiedy ostatnio twórcy Mesjasza Gier nas okłamali?

1. O terminie premiery gry 

2. O za(pipi)istości GTA IV

3. Na temat że potrafią optymalizować gry ;) na PC i PS3 

1. W jakim sensie to jest kłamstwo? Praktycznie co drugie studio teraz przenosi premiery swoich tytułów, co jest dobre, bo grom to wychodzi na zdrowie. Myślisz, że takie Darksiders 2 nie byłoby lepsze, gdyby Vigil mogło przesunąć termin premiery?

2. No comment.

3. L.A Noire. Max Payne 3. Ring any bells?

Opublikowano

Najbardziej w tym online jara mnie to, że w obrazku promującym nie jest napisane GTA V online, tylko wygląda to tak jakby tryb multiplayer był całkowicie osobną wielką grą mmo :)

Opublikowano

nie pierwsza gra, której kampania opiera się na jednej platformie. może jakieś eksluzywne pierdoły, może zagrywka jak w przypadku każdej innej gry. o ile dobrze pamiętam AC też był reklamowany pod szyldem ps3, inne pod xboxem itd. nie ma co się bawić w macierewicza i dorabiać teorii spiskowych do typowych i częstych sytuacji.

Opublikowano

bla bla długi post

Przestań tajkie kity wciskać Rung any bells ? La norie R nie robiło tylko Bondi Max 3 to nie sand box i jako tako wyglądał na ps3 ale to nie zmienia faktu że możemy dostać 640p jak w przypadku gta IV. Jedyne co daje płomyk nadziei to właśnie ta kampania robiona jako tako pod ps3 oraz Gameplay series z Ps3 a nie Xboxa jak we wczesniejszych produkcjach R, więc przestań wprowadzać w zakłopotanie.

Opublikowano

Jak dopierdzielą tralierem z GTA Online to się chłopaki nie pozbieramy. Już gameplay singla ostro namieszał. A co będzie w multi, gdzie chodzi jedynie o miodne rozwalanie się po mieście? Trzy dni! 

Opublikowano

Jak dopierdzielą tralierem z GTA Online to się chłopaki nie pozbieramy. Już gameplay singla ostro namieszał. A co będzie w multi, gdzie chodzi jedynie o miodne rozwalanie się po mieście? Trzy dni! 

Ja raz miałem fajną gierkę z "podziałem na role". Było ośmiu graczy, troje z nich było policjantami, w tym ja, kolejna trójka przestępcami a dwójka "płątnymi zabójcami", czyli jak ktoś coś narozrabiał albo ktoś komuś podpadł, dzwoniło się do takiego hitmana, naznaczało cel i... hitman -miał- go sprzątnąć. Zabawa się zaczęła jak Homer zignorował swoją rolę i zaczął rozjeżdżać i wysadzać w powietrze kogo podanie. Zaczęło się od jednego hitmana nasłanego w moją stronę a skończyło na tym, że reszta została hitmanami i każdy zaczął mnie ścigać. :D Mimo tego, że nieźle rozrabiałem to nikt mnie nie wywalił, a mogli. Każdy się fajnie bawił i o to chodziło. Wszystko się skończyło epicką walką powietrzną, w której niestety mnie dopadli, bo nie miałem pojęcia do latania helikopterami, a co dopiero posługiwania się minigunem. Ahh, good times... Jeśli multi w GTAV dostarczy mi choć tyle funu, co ta jedna gierka, to będę zadowolony.

P.S:

@Boro

Lecz się.

Opublikowano

Dla uatrakcyjnienia mogliby do singleplayera w mieście łączyć rozgrywkę paru-parunastu typa (miało być coś takiego w Watchdogs). Nie wiedzielibyśmy kto jest człowiekiem a kto AI. Podczas misji online players by znikali, żeby nie móc nam przeszkodzić w wątku głównym zaś sama freeroamowa eksploracja miasta mogłaby czasem napatoczyć nas na podejrzanie realistycznie zachowującego się typa :) Zamiast oskryptowanych pościgów oskryptowanych przestępców żywi gracze uatrakcyjniali by nam oglądanie żyjącego miasta - wiadomo w granicach rozsądku.

Opublikowano

Dla uatrakcyjnienia mogliby do singleplayera w mieście łączyć rozgrywkę paru-parunastu typa (miało być coś takiego w Watchdogs). Nie wiedzielibyśmy kto jest człowiekiem a kto AI. Podczas misji online players by znikali, żeby nie móc nam przeszkodzić w wątku głównym zaś sama freeroamowa eksploracja miasta mogłaby czasem napatoczyć nas na podejrzanie realistycznie zachowującego się typa :) Zamiast oskryptowanych pościgów oskryptowanych przestępców żywi gracze uatrakcyjniali by nam oglądanie żyjącego miasta - wiadomo w granicach rozsądku.

Co znaczy w graniach rozsądku? Znając agresywną gimbaze grającą w GTA skończyło by się na mayhemie na ulicach LS.

Opublikowano

Mam w końcu kod zniżkowy na muve. Cena sugerowana może się pojawić przed premierą czy dopiero kilka dni po? Bo nie powiem, chciałbym już to mieć jak najszybciej <polaczek>.

A stronka rockstara w ogóle mi się nie chce załadować ;< Spory ruch mają.