BoroBoro 161 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 http://instagram.com/p/dRkvMiFZGU/# #GTAV is here for all to see. You excited for it? #PlayStationGC Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 A wiesz może czy musze zamówić preordera aby mieć te dodatkowe arty czy co tam jest bo wolałbym poprostu podejść do game'a w dzień premiery. http://www.game.co.uk/en/grand-theft-auto-v-limited-edition-hardback-strategy-guide-233457 Get an exclusive lithograph when you pre-order the BradyGames Strategy Guide Czyli tak, trzeba złożyć pre-ordera. Chociaż z doświadczenia wiem, że różnie z tym bywa. W czasach kiedy jeszcze mieszkałem w Anglii pamiętam, że kupowałem Soul Calibur IV. I jak się złożyło pre-ordera to było do gry dodawane blaszane pudełko. Ale nie wiedziałem o tym. I manager akurat stał za kasą i się mnie pyta czy składałem pre-ordera na tę grę. Ja mówię, że nie. A on się na mnie tak dziwnie patrzy i się jeszcze raz pyta: 'Did you pre-order SCIV?'. A ja na to: 'No jaszka, że tak!' Także jak będą mieli zapas i dobry humor to może dadzą Ci 'ot, tak'. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Panowie nie wiem czy było ale w GTA ONLINE Będzie giełda na której będzie można inwestować pieniądze to wiadomo ale podobno jeśli kupimy np udziały w firmie produkującej luksusowe samochodu i będziemy ze swoim gangiem kraść lub niszczyć w mieście tego producenta bryki stworzymy większe zapotrzebowanie a co za tym idzie wzrośnie cena akcji . Osoby które grały w online i używały HS twierdzą że ich postać symuluję ruchy warg wypowiadanych słów przez HS, mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Jak mniemam, te informacje wziąłeś z pewnego forum o GTA? Gta-five.pl bodajże, tak? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Nie obejrzałem filmik na youtube bodajże z machinima Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Informacje podane przez Ciebie pochodzą od samego Leslie Benziesa, prezesa Rockstar North, z którym to wywiad przeprowadzili goście z CVG. A ten ruch warg to oni sami zaobserwowali podczas oglądania potyczek online. Twoja postać nie tyle symuluje ruch warg, co po prostu otwiera i zamyka buzię mniej-więcej w czasie kiedy my mówimy do HS'a;) Fajnie będzie gdy na chacie będzie np. głośno grała muzyka, która headset będzie zbierał. Avatar w grze będzie kłapał jadaczką bezustannie Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 To nie jest żadna uber technologia, w starutkim Counter-strike jest coś podobnego. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 ciekaweo czy uzyja technologii mimiki z LA Noir na next genach Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Nie ma bata. W L.A Noire miałeś 10 postaci na krzyż. Wyobraź sobie całe miasto z takimi ryjami. Najsążniejszy pecet by spłonął w męczarniach Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 10 postaci? Było ich spokojnie kilkadziesiąt( 50 spokojnie). Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Nie było szans na ten MC twarzy. Każdy grymas był zapisywany jako osobna fotografia, a że trzeba było go streamować w postaci 25 takich fotografii na sekundę to człowiek dopiero zaczyna dostrzegać dlaczego L.A. Noire wyszła na trzech płytkach na X360. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 pokazują na gamescom GTA V ale tylko dla prasy ;/, niedługo pewnie coś usłyszymy ;] Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Podobno multik jest dostępny. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Ta kotara z tą blondyną wygląda jak wejście do jakiegoś peep show w burdelu, a nie prezentacja gry Tak z innej beczki, myślicie, że w dniu premiery będzie można spokojnie dostać GTA V na PS3 w Media Markt, albo Empiku ? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Podejrzewam że jak zawsze w takich sklepach a nawet w Realu czy Tesco będzie dzień wcześniej Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Ja właśnie mam zamiar kupić preorder w empiku, mam nadzieję że będzie siedemnastego. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 "A one-of-a-kind production in partnership between Rockstar Games and West Coast Customs. Stay tuned for your chance to nick it..." http://www.rockstargames.com/newswire/article/51239/coming-soon-the-2013-gtav-bravado-banshee.html Cytuj
SM1 25 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Panowie, czy zamawiając pre-order na usstore coś stracę? jest blokada regionalna? Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Nie ma blokady, nawet free theme dostaniesz. 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 (edytowane) Info z gta-five.pl Na łamach rosyjskiego serwisu Take2Games.ru pojawił się artykuł traktujący o najnowszej grze od Rockstar. Oczywiście chodzi o Grand Theft Auto V. Artykuł sam w sobie nie zawiera nic specjalnego, lecz postanowiłem go nieco streścić i przedstawić Wam najciekawsze informacje. Niektóre z nich znamy już od dawna, ale część z nich jest intrygująca. Zapraszam do listy poniżej. Co nam Rosjanie napisali o GTA V: - W grze występuje bardzo dużo gatunków zwierząt, a wśród nich są jelenie, króliki, wiewiórki, kozice górskie, niedźwiedzie, rysie, żółwie, kojoty, psy, koty, szczury, pumy, wilki oraz rekiny. - Można używać noża pod powierzchnią wody. - Można tam znaleźć (pod wodą) zatopione statki, platformy wiertnicze oraz fabryki. - Zwierzęta można spotkać nie tylko na lądzie, ale również w powietrzu i pod wodą. - Podczas skakania ze spadochronem będzie można obserwować różne stada ptaków. - Maski odgrywają bardzo ważną rolę w grze, a jest ich ponad 20. - Można spotkać szczury panoszące się po ciemnych uliczkach Los Santos. - W grze jest czołg. - Można dawać psom obroże przez co stają się nasze. - Rekiny mogą atakować w grupach. - Można wynająć prostytutkę w strip clubach. - Modyfikując broń można dodać tłumik, wizjer snajperski, latarkę, celownik laserowy lub prostu zmienić jej kolor. - Ponad 200 pojazdów, a w tym samochody, rowery, przyczepy i bombowce. - Będąc pod wodą zgubisz policję. - Ale należy pamiętać, że policjanci potrafią pływać. - Misje łowne nie będą odbywać się tylko na lądzie, a również pod wodą. - Niektóre misje są tak trudne, że będzie potrzebna pomoc najemników takich jak snajpera, hakera, prostytutki czy zwykłego zbira. - Ponad 30 rodzajów ubrań i akcesoriów oraz ponad 15 fryzur i wzorów tatuaży. - Auto można tuningować zmieniając body kit, światła, maski, grille, koła, dodając spoilery, neony, klatki i pancerz. źródło: http://take2games.ru/2013/08/prevyu-gta5-ambicioznaya-zhizn/ No i pojawiło się GTA V na PSS po wyszukaniu przez wyszukiwarkę na konsoli - 17,2GB - 279zł Edytowane 22 sierpnia 2013 przez wojnar Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 (edytowane) 200 pojazdów...Dear God... Edytowane 22 sierpnia 2013 przez krupek1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Składka na 4 i jedziemy ponownie 1 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Mam masę gier na dysku dzięki PS+ oraz promocji, to samo Vita. Nie posiadam ani jednego pudełka z grą na PS3 od dłuższego już czasu i nie narzekam, na to. Nawet nie muszę wstawać, wyciągać płyty, przekładać itd. Wszystko cyfrowo i to mi pasuje, a że Sony daje opcję to mi to pasuje. Zwłaszcza, że na GTA V kończy się dla mnie currentgen. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi