Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to co, gierka już dopięta na ostatni guzik?

btw. ciekawe czy jakiemuś mądremu hakerowi uda się odpalić grę przed premierą czy faktycznie są takie mega trudności żeby to zrobić.

Opublikowano

Nie wiadomo czy miała status Gold czy nie, nigdzie o tym nie pisano. ;)

@wojnar

A jak preorderowcy dostaną grę dzień przed premierą? Wtedy pudełko będzie lepszą opcją. :P

Opublikowano (edytowane)

Ja sobie na 17 września zostawiam prawdziwą wisienkę na torcie, ale może po kolei: biorę urlop w tygodniu, w którym będzie premiera, z samego rana we wtorek cisnę na miasto w poszukiwaniu mojej kopii (mam zamiar złożyć też preorder w muve o ile będzie można wykorzystać zniżkę, potem tą kopię odsprzedam, no chyba, że w dniu premiery nie znajdę w żadnym sklepie gry to będę wtedy czekał na kuriera i sobie zostawię tą kopię zamówioną z muve), jak już wrócę z upragnionym zakupem do domu to odpalę sobie gameplaye singla i multi (jestem twardy, a co! do dzisiaj ich nie obejrzałem) i po obejrzeniu zabieram się za prawdziwą ucztę powtarzając sobie słowa, które przed chwilą wymyśliłem: "teraz poziom podniecenia większy, dziś odpalam GTA V po raz pierwszy!" :D Pozdro świry. 

Edytowane przez popiol
  • Plusik 1
Opublikowano

Update PSS jest o 17? To w takim razie chyba pozostanę przy kurierze.

Opublikowano (edytowane)

Na gta-five coś pisali o tym że dostali odpowiedź od R* że mogą być problemy, ale wątpie żeby coś się działo. Jedynie nie będzie PL wersji.

@up: Co do tego ma update PSS? TLoU było możliwe do grania już od północy.

Edytowane przez wojnar