Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie jak będzie wyglądał ten temat po premierze gry. Czy będzie pusto, bo wszyscy będą grali, czy może będzie wspólne spuszczanie się nad każdym elementem :)

Opublikowano

Nie było szans na ten MC twarzy. Każdy grymas był zapisywany jako osobna fotografia, a że trzeba było go streamować w postaci 25 takich fotografii na sekundę to człowiek dopiero zaczyna dostrzegać dlaczego L.A. Noire wyszła na trzech płytkach na X360.

Każdy grymas z L.A. Noire zapisywany jako osobna fotografia? Chłopie, pozostawię to bez komentarza...

Polecam zamawiać na muve.pl GTA V jak coś. Gwarantują dostawę do paczkomatów o północy z 16tego na 17tego...

Opublikowano

Mam nadzieję, że żaden pirat nie będzie tutaj wypisywał przed 17 wrażeń z gry i spoilerów, bo to byłoby chamskie w stosunku do reszty. :/

Opublikowano

Na gta-five coś pisali o tym że dostali odpowiedź od R* że mogą być problemy, ale wątpie żeby coś się działo. Jedynie nie będzie PL wersji.

Gdzie pisali? Nie mogę coś znaleźć właśnie żadnego info :(

Opublikowano

Ja liczę na to, że będziemy się wymieniać ciekawostkami w stylu znalezionych fur, albo odkrywania ciekawych miejsc. Oczywiście w spojlerach, bo nie każdego to może bawić.

Opublikowano (edytowane)

Na gta-five coś pisali o tym że dostali odpowiedź od R* że mogą być problemy, ale wątpie żeby coś się działo. Jedynie nie będzie PL wersji.

Gdzie pisali? Nie mogę coś znaleźć właśnie żadnego info :(

sorry, ja też nie;) pomyliłem posty;)

Chodzi o wersje pudełkowe z dlc. Że jak kupisz amerykańską wersję gry, a masz konto europejskie to nie będą Ci działać kod do dlc. Amerykańskie nie są po prostu kompatybilne z europejskimi.

Edytowane przez JaMaJ
Opublikowano

wyjechać czymś takim na ulicę w okolicach jakichś growych targów... szaleństwo.

kiedyś myślałem, że jak się dorobię Range Rovera to przerobię go w stylu Jacoba :D

Opublikowano (edytowane)

Pogrzebałem trochę na gtaforums.com i wygląda na to, że to pobieranie GTA V to nie fake. Nigdy nie składałem zamówienia na PS Store. Czy zawsze można pobrać grę przed premierą?

https://www.dropbox.com/s/xp1xhse7q7trl3i/IMG_20130822_200848.jpg

http://www.computerandvideogames.com/348161/psn-gets-new-pre-load-option-for-upcoming-games/

Sony has added a new pre-loading function to the PlayStation Store that'll let you download games early that'll be unlocked on launch date.

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano

Osobiście też nigdy nic ze sklepu pre-orderowałem, ale tak, można. Tak było z Mass Effect 3. Można było ściągnąć i nawet zainstalować, ale i tak nie odpaliła się wcześniej niż o północy w dzień premiery.

Opublikowano

Nie było szans na ten MC twarzy. Każdy grymas był zapisywany jako osobna fotografia, a że trzeba było go streamować w postaci 25 takich fotografii na sekundę to człowiek dopiero zaczyna dostrzegać dlaczego L.A. Noire wyszła na trzech płytkach na X360.

Każdy grymas z L.A. Noire zapisywany jako osobna fotografia? Chłopie, pozostawię to bez komentarza...Polecam zamawiać na muve.pl GTA V jak coś. Gwarantują dostawę do paczkomatów o północy z 16tego na 17tego...
Sorry, pomyliłem się. 30 fotografii na sekundę.

http://electronics.howstuffworks.com/motionscan-technology1.htm

Opublikowano (edytowane)

Każdy grymas z L.A. Noire zapisywany jako osobna fotografia? Chłopie, pozostawię to bez komentarza...Polecam zamawiać na muve.pl GTA V jak coś. Gwarantują dostawę do paczkomatów o północy z 16tego na 17tego...
Sorry, pomyliłem się. 30 fotografii na sekundę.

http://electronics.howstuffworks.com/motionscan-technology1.htm

pomyliło ci sie też to że to do produkcji używano 30 zdjęć na sekunde robionych wieloma kamerami ustawionymi pod każdym kątem

awcale nie jest powiedziane że potem gra musi 30 zdjęć puszczać na modelu postaci jakby wyświetlała film na jego twarzy. powiedziane jest że te zdjęcia są przerobione na animowaną texture

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

n7ol.jpg

So jelly ;F ...

Ponoc mozna pre-loadowac z PS store'a. Liczylem na troche inny motyw podczas podswietlania .exe bo ta blondyna juz mi sie "przejadla" :P

Edytowane przez Bansai
Opublikowano (edytowane)

http://www.ps3iso.com/ps3-general-chat/210889-gtav-digital-version-psn-store-19.html

"It could take a couple hours or it could take a couple days but the game will run and it will be well before the official launch release"

Coś się zaczyna dziać ;) Nie ma bata, gdyby wyciekło coś nie oglądam nic aż do premiery, jedyne co mogę obejrzeć to pierwsze 10 minut i tyle.

@up: Jaki downloader? Preczytaj wcześniejsze posty.

Edytowane przez wojnar