Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Nie wiem czy padło już to pytanie, jak to jest z tymi DLC - będzie można kupić osobno to z edycji kolekcjonerskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Nie wiem czy padło już to pytanie, jak to jest z tymi DLC - będzie można kupić osobno to z edycji kolekcjonerskiej? Niby nie wiadomo, ale pewnie będzie tak jak zwykle, że po jakimś czasie (pół roku, rok) będzie można kupić te pierdoły za kilka złoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Billboard Pisswasser'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Warto wg was brać edycje specjalna? 80zł więcej za metalowe pudełko i mapę to chyba trochę dużo nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Ja będę grał tak jak zawsze - Najpierw parę misji żeby odblokować kilka rzeczy itp, a później bujanie się po mieście i zachwycanie się możliwościami gry. BTW, to jest taki "oficjalny" forumowy crew do GTA V? http://socialclub.rockstargames.com/crew/psx_extreme PS. Nie mogę się już doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 no dopiero teraz włączyło mi się parcie na GTA już za tydzień mamy wrzesień ! Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Ja mialem brac najbardziej wypasiona edycje, ale stwierdzilem ze nic w niej nie ma wartego ponad 500zl Zamowilem preorder na amazonie, kusi mnie ta cena 170 vs 220 na muve. Z tym ze z amazona bede mial pewnie w piatek dopiero. Oby. Co robic? Jak zyc? Z drugiej strony z muve na premiere bedzie juz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 nie bądź miękki. zamów tak, żebyś miał jak najszybciej. też wziąłem z muve. 50 zł różnicy troszkę boli ale przynajmniej zagram w dniu premiery jak nie wcześniej. e: 17 to wtorek więc pewnie w poniedziałek będą wysyłać. chyba że w piątek w co jednak wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 nie bądź miękki. zamów tak, żebyś miał jak najszybciej. też wziąłem z muve. 50 zł różnicy troszkę boli ale przynajmniej zagram w dniu premiery jak nie wcześniej. e: 17 to wtorek więc pewnie w poniedziałek będą wysyłać. chyba że w piątek w co jednak wątpię :confused: Ktoś pisał, że muve gwarantuje dostawę do paczkomatów do siedemnastego, ale nigdzie nie znalazłem potwierdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 179 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) Ja na początku wezmę się za zwiedzanie świata. Pojeżdżę trochę po Los Santos, poszukam tam Grove Street, a potem wdrapię się na Mount Chiliad. Już nie mogę się doczekać. Wyobrażam sobie już jak siedzę przed TV i pojawia się ekran ładowania... Tak wielki hype potrafi stworzyć tylko Rockstar. Edytowane 25 sierpnia 2013 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 nie bądź miękki. zamów tak, żebyś miał jak najszybciej. też wziąłem z muve. 50 zł różnicy troszkę boli ale przynajmniej zagram w dniu premiery jak nie wcześniej. e: 17 to wtorek więc pewnie w poniedziałek będą wysyłać. chyba że w piątek w co jednak wątpię No niestety zamawiajac nie ma co liczyc na poniedzialek, jedynie na polkach sklepowych ktos moze wystawic wczesniej. z drugiej strony I tak dobrze ze Rockstar robi premiere na calym swiecie tego samego dnia, a nie jak to w innych grach gdzie Europa musi czekac 3 dni wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Tak swoją drogą, pamiętacie ten loading theme który tutaj wrzucałem? Z ciekawości wrzuciłem go na YouTube i potwierdziły się moje przypuszczenia - 2k go zablokowało. Czyżby faktycznie był oficjalny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 w ogole dziwne że we wtorek, ale w sumie ok ja przed chwilą zrobiłem preordera w ultimie, mam nadzieje że jak zwykle uda mi sie wyrwać wcześniej, conajmniej w poniedziałek, a może i w sobote xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Akurat wysyłać mogą w piątek i w poniedziałek może już być. Wszystko zależy od tego kiedy sklepy dostaną grę od dystrybutorów. Pamiętam, że kilka razy była sytuacja, że preordery rozsyłali 3 dni przed premierą. Może akurat się uda, byłoby faking osom. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 w ogole dziwne że we wtorek, ale w sumie ok ja przed chwilą zrobiłem preordera w ultimie, mam nadzieje że jak zwykle uda mi sie wyrwać wcześniej, conajmniej w poniedziałek, a może i w sobote xD No ja chyba też się przejdę, to może wcześniej ogarnę :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Akurat wysyłać mogą w piątek i w poniedziałek może już być. Wszystko zależy od tego kiedy sklepy dostaną grę od dystrybutorów. Pamiętam, że kilka razy była sytuacja, że preordery rozsyłali 3 dni przed premierą. Może akurat się uda, byłoby faking osom. wysyłanie wysyłaniem, ale ja zamierzam odebrac osobiście, ostatnio TLOU odebrałem w środe mimo premiery w piątek. licze że teraz będzie też tak wcześnie w sumie wszystkie głośne gry kupowałem w ultimie ze 2 dni przed premierą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 W ogóle to wtorek jest z deka przewalony. Bo gdyby premiera była w piątek to mogliby rozsyłać np. w środę, a tak tutaj weekend, dostawę mogą dostać w piątek i tak czy tak wysyłają dopiero w poniedziałek. Weekend wszystko przedłuża i komplikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 179 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Osobiście nie ryzykowałbym z zamawianiem w internetowych sklepach. A nuż, widelec przyjdzie dzień później i co? Lepiej wybrać się na łowy do miasta z samego rana i mieć pewność. Chyba, że ktoś naprawdę mieszka na za(pipi)u. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Tak swoją drogą, pamiętacie ten loading theme który tutaj wrzucałem? Z ciekawości wrzuciłem go na YouTube i potwierdziły się moje przypuszczenia - 2k go zablokowało. Czyżby faktycznie był oficjalny? 2k usuwa wszystko. nie ważne czy oficjalne czy nie. nawet w oświadczeniu o tym pisali z tego co pamiętam. ich nie obchodzi czy fake czy real, blokują wszystko jak popadnie a co nie wyszło od nich. Akurat wysyłać mogą w piątek i w poniedziałek może już być. Wszystko zależy od tego kiedy sklepy dostaną grę od dystrybutorów. Pamiętam, że kilka razy była sytuacja, że preordery rozsyłali 3 dni przed premierą. Może akurat się uda, byłoby faking osom. Cenega jako oficjalny dystrybutor, a Muve jako ich sklep, powinni mieć jako pierwsi oby na poniedziałek wycelowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Osobiście nie ryzykowałbym z zamawianiem w internetowych sklepach. A nuż, widelec przyjdzie dzień później i co? Lepiej wybrać się na łowy do miasta z samego rana i mieć pewność. Chyba, że ktoś naprawdę mieszka na za(pipi)u. ja normalnie tak właśnie robie, nie biore nigdy preordera żeby nie być skazanym na konkretny sklep, tylko żeby móc wyruszyć na łowy. tylko że tak naprawde w 90% przypadków okazuje sie że to właśnie ultima ma gry najwcześniej dlatego tym razem zaryzykowałem (zwłaszcza że jeśli człowiek sie chce z nimi dogadać żeby wydali gre przed premierą (oczywiście mają zakaz) to łatwiej jest ich przekonać jak sie ma preordera) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 a jak było przy gta4? ktoś miał przed premierą sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 Tak, ja miałem Tym razem jednak wybieram się w dniu premiery do Media Markt, albo Empiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 ja wybrałem muve oby nic nie zawalili z wysyłkami ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 U albo Muve to raczej pewna przesyłka jeszcze przed premierą. btw ???? W T F ????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) A ja złożylem dwa preordery, jeden w empiku, a drugi w rtv euro agd. Oba z odbiorem osobistym, tam gdzie będzie wcześniej tam odbiorę Edytowane 25 sierpnia 2013 przez terror Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi