Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli ultima nie ogarnie się z wysyłką na 17.09, to kupie w sklepie, a przesyłki nie odbiorę/anuluje i tyle.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

ultima musi ogarnąć bo im jaja utne jak nie dojdzie mi gra we wtorek :D,btw przeglądam strony z okolic premiery czwórki,bosze co za dałny wtedy pisały na tym forum xD 
"Z pewnoscia bedzie to najwiekszy crap 2008 roku. Ja po obejrzeniu 3 minutowego filmu z GP nakreconego aparatem cyfrowym, 10 razy przekompresowanego, wnioskuje ze bedzie to okrutna lipa.
Po tych trzech minutach, wnioskuje ze:
- eksplozje sa do dupy
- fizyka jest do bani
- Niko chu..wo biega
- gra jest crapem (nie wspominalem jeszcze?)

- grafika jest za bardzo komiksowa
- Niko gada jak pedal
- wyrzucilem w bloto 225zl"

przykłady z brzegu xD

Opublikowano

Muve gwarantuje wszystkim tym, którzy zamówią grę z odbiorem w paczkomacie, dostępność 17.09.13 zaraz po północy.

Nie liczyłbym na odbiór gry w jakimkolwiek sklepie (chodzi mi o polską dystrybucję).

Opublikowano

A ja złożylem dwa preordery, jeden w empiku, a drugi w rtv euro agd. Oba z odbiorem osobistym, tam gdzie będzie wcześniej tam odbiorę  :)

Nie polecam pre-orderów z Empiku. Brałem tam swego czasu SimCity za 150zł. Nie dość że wysyłają dopiero w dniu premiery, to ludzie dzień przed premierą już kupowali w Media Makrt za 99zł. :/ Wydaje mi się ze Muve i Ultima to najlepsze rozwiązania.

Opublikowano

Z tego całego hajpu i z racji, że do GTA V nie ma żadnej ciekawej giereczki gram sobie teraz w GTA 2, 3, SA i EFLC jednocześnie. I hype rośnie aż miło, ale jakoś się wytrwa. :)

Opublikowano

Z tego całego hajpu i z racji, że do GTA V nie ma żadnej ciekawej giereczki gram sobie teraz w GTA 2, 3, SA i EFLC jednocześnie. I hype rośnie aż miło, ale jakoś się wytrwa. :)

Mi natomiast oczekiwanie umila Hitman: Rozgrzeszenie. A przed Hitmanem ukończyłem Maksia Pejna 3 i ciesze się że GTA V będzie miało wzięty z niego system strzelania. Ciekawe jak będzie z walką wręcz, bo w Sleeping Dogs była ona świetna. A i ciekawe jakie fryzury Rockstar da nam do dyspozycji dla naszych postaci, oby był jakiś irokez. ^^

Opublikowano (edytowane)

Ja mam preorder w muve z 12 listopada 2012,liczę że nie braknie dla mnie XD

Ale mam przeczucie ze pogram dopiero 18 po południu,zawsze kurier z muve dostarcza mi gry praktycznie wieczorem dwa dni od wysyłki :/

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano

Zamowilem w muve, bo w koncu to chyba oficjalny sklep Cenegi = gra powinna byc najpozniej 17.09

Na pewno ? Niedawno Muve zmienilo wlasciciela z Cenega na Muve S.A ?

Ja tam pewnie kupie na PSN, bede mial pewnosc ze w dzien premiery na 100% zagram, poza tym nie chce meczyc napedu, moj FAT40gb ma juz ponad 4 lata i tysiace godzin przegranych na 3 roznych kontach.

Opublikowano

Tak swoją drogą, pamiętacie ten loading theme który tutaj wrzucałem? Z ciekawości wrzuciłem go na YouTube i potwierdziły się moje przypuszczenia - 2k go zablokowało. Czyżby faktycznie był oficjalny?

2k usuwa wszystko. nie ważne czy oficjalne czy nie. nawet w oświadczeniu o tym pisali z tego co pamiętam. ich nie obchodzi czy fake czy real, blokują wszystko jak popadnie a co nie wyszło od nich.

Akurat wysyłać mogą w piątek i w poniedziałek może już być. Wszystko zależy od tego kiedy sklepy dostaną grę od dystrybutorów.

Pamiętam, że kilka razy była sytuacja, że preordery rozsyłali 3 dni przed premierą. :)

Może akurat się uda, byłoby faking osom. :D

Cenega jako oficjalny dystrybutor, a Muve jako ich sklep, powinni mieć jako pierwsi :P oby na poniedziałek wycelowali.

a jak było przy gta4? ktoś miał przed premierą sztukę?

Z gta 4 bylo ok. Malem na premiere wysylkowo, ale caly czas mam w pamieci premiere gta sa jak 'zginal im kontener' xd (pipi)om od tego momentu nie wierze jesli chodzi o gta.
Opublikowano

Tak, a dostanie RDR w empikach graniczyło z cudem. Nigdzie nie było.

Opublikowano

Preorder na muve złożony. W nocy z 16 na 17 września będę koczował przy paczkomacie :)

Opublikowano

To z założenia ma tak działać że paczka trafi do paczkomatu dużo wcześniej a tylko sam kod do otwarcia system automatycznie wyśle po północy. Ultima przy jakiejś premierze przejechała się na tym z tego co pamiętam.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

To z założenia ma tak działać że paczka trafi do paczkomatu dużo wcześniej a tylko sam kod do otwarcia system automatycznie wyśle po północy. Ultima przy jakiejś premierze przejechała się na tym z tego co pamiętam.

to całkowity random z tymi paczkomatami, robiłem w ultimie, przy killzonie 3 np kurier odbierał paczki o 14, a ludzie na facebooku juz pisali o 17 ze mają juz kody wygenerowane i poodbierane. nie wiem jak od roku bywa, ale z ludźmi  odpowiedzialnymi za paczkomaty nie szło sie dogadac, nie wspomne ile towaru potrafili "zgubic"

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

nie bądź miękki. zamów tak, żebyś miał jak najszybciej. też wziąłem z muve. 50 zł różnicy troszkę boli ale przynajmniej zagram w dniu premiery jak nie wcześniej.

e: 17 to wtorek więc pewnie w poniedziałek będą wysyłać. chyba że w piątek w co jednak wątpię :confused:

Ktoś pisał, że muve gwarantuje dostawę do paczkomatów do siedemnastego, ale nigdzie nie znalazłem potwierdzenia.

To ja pisałem. Kliknij w cyferkę 3 i zobacz co jest napisane pod 'Zagraj w GTA V jako pierwszy' ;)

Ja mam u siebie w kolo paczkomatów knajpę, zamierzam tam siedzieć od 20tej i obrabować kuriera;) Nie no, żartuję z tym obrabianiem, ale w knajpie siedzieć będę ;) Tak BTW: Kolekcjonerka się tam zmieści w tym paczkomacie? ;)

Jakieś crew operuje na ps3? Przyjmę z chęcią jakieś zaproszenie;)

Opublikowano

Tak, a dostanie RDR w empikach graniczyło z cudem. Nigdzie nie było.

Serio ? Nigdzie nie szło kupić w dniu premiery ? Może jednak pomyślę nad tym preorderem.

Opublikowano

Nie, pamiętam, że ludzie, którzy dostali swoje sztuki potem wystawiali je za 300zł i schodziło, bo nigdzie nie było egzemplarzy przez zaginiony kontener. :D

Opublikowano

Złożyłbym preorder, ale nie wiem, gdzie będę przebywał 17 września - albo w domu, albo w drugim domu, gdzie studiuję. A jak nie zagram w dniu premiery to potem dopiero pod koniec września, bo 19 wybywam z kraju na tydzień. Sami rozumiecie tragizm sytuacji w tym momencie :/

Chyba jednak z rana pojadę do Empiku, ewentulanie MM, albo Saturna. Całe życie na krawędzi...