Gość ragus Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) Jeżeli ultima nie ogarnie się z wysyłką na 17.09, to kupie w sklepie, a przesyłki nie odbiorę/anuluje i tyle. Edytowane 25 sierpnia 2013 przez ragus Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Zamowilem w muve, bo w koncu to chyba oficjalny sklep Cenegi = gra powinna byc najpozniej 17.09 2 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 ultima musi ogarnąć bo im jaja utne jak nie dojdzie mi gra we wtorek ,btw przeglądam strony z okolic premiery czwórki,bosze co za dałny wtedy pisały na tym forum xD "Z pewnoscia bedzie to najwiekszy crap 2008 roku. Ja po obejrzeniu 3 minutowego filmu z GP nakreconego aparatem cyfrowym, 10 razy przekompresowanego, wnioskuje ze bedzie to okrutna lipa.Po tych trzech minutach, wnioskuje ze:- eksplozje sa do dupy- fizyka jest do bani- Niko chu..wo biega- gra jest crapem (nie wspominalem jeszcze?) - grafika jest za bardzo komiksowa- Niko gada jak pedal- wyrzucilem w bloto 225zl" przykłady z brzegu xD Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Muve gwarantuje wszystkim tym, którzy zamówią grę z odbiorem w paczkomacie, dostępność 17.09.13 zaraz po północy.Nie liczyłbym na odbiór gry w jakimkolwiek sklepie (chodzi mi o polską dystrybucję). Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 A ja złożylem dwa preordery, jeden w empiku, a drugi w rtv euro agd. Oba z odbiorem osobistym, tam gdzie będzie wcześniej tam odbiorę Nie polecam pre-orderów z Empiku. Brałem tam swego czasu SimCity za 150zł. Nie dość że wysyłają dopiero w dniu premiery, to ludzie dzień przed premierą już kupowali w Media Makrt za 99zł. Wydaje mi się ze Muve i Ultima to najlepsze rozwiązania. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Z tego całego hajpu i z racji, że do GTA V nie ma żadnej ciekawej giereczki gram sobie teraz w GTA 2, 3, SA i EFLC jednocześnie. I hype rośnie aż miło, ale jakoś się wytrwa. Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Z tego całego hajpu i z racji, że do GTA V nie ma żadnej ciekawej giereczki gram sobie teraz w GTA 2, 3, SA i EFLC jednocześnie. I hype rośnie aż miło, ale jakoś się wytrwa. Mi natomiast oczekiwanie umila Hitman: Rozgrzeszenie. A przed Hitmanem ukończyłem Maksia Pejna 3 i ciesze się że GTA V będzie miało wzięty z niego system strzelania. Ciekawe jak będzie z walką wręcz, bo w Sleeping Dogs była ona świetna. A i ciekawe jakie fryzury Rockstar da nam do dyspozycji dla naszych postaci, oby był jakiś irokez. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Ja też gram w Maxa 3, specjalnie zostawiłem sobie go na miesiąc przed premierą V. Oglądnąłem milionowy raz gameplay z piątki i w momencie kiedy przelatuje myśliwiec przed oknami prawie mam łzy w oczach Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) Ja mam preorder w muve z 12 listopada 2012,liczę że nie braknie dla mnie XD Ale mam przeczucie ze pogram dopiero 18 po południu,zawsze kurier z muve dostarcza mi gry praktycznie wieczorem dwa dni od wysyłki Edytowane 25 sierpnia 2013 przez kudlaty88 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Zamowilem w muve, bo w koncu to chyba oficjalny sklep Cenegi = gra powinna byc najpozniej 17.09 Na pewno ? Niedawno Muve zmienilo wlasciciela z Cenega na Muve S.A ? Ja tam pewnie kupie na PSN, bede mial pewnosc ze w dzien premiery na 100% zagram, poza tym nie chce meczyc napedu, moj FAT40gb ma juz ponad 4 lata i tysiace godzin przegranych na 3 roznych kontach. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Tak swoją drogą, pamiętacie ten loading theme który tutaj wrzucałem? Z ciekawości wrzuciłem go na YouTube i potwierdziły się moje przypuszczenia - 2k go zablokowało. Czyżby faktycznie był oficjalny? 2k usuwa wszystko. nie ważne czy oficjalne czy nie. nawet w oświadczeniu o tym pisali z tego co pamiętam. ich nie obchodzi czy fake czy real, blokują wszystko jak popadnie a co nie wyszło od nich. Akurat wysyłać mogą w piątek i w poniedziałek może już być. Wszystko zależy od tego kiedy sklepy dostaną grę od dystrybutorów. Pamiętam, że kilka razy była sytuacja, że preordery rozsyłali 3 dni przed premierą. Może akurat się uda, byłoby faking osom. Cenega jako oficjalny dystrybutor, a Muve jako ich sklep, powinni mieć jako pierwsi oby na poniedziałek wycelowali. a jak było przy gta4? ktoś miał przed premierą sztukę?Z gta 4 bylo ok. Malem na premiere wysylkowo, ale caly czas mam w pamieci premiere gta sa jak 'zginal im kontener' xd (pipi)om od tego momentu nie wierze jesli chodzi o gta. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Przy RDR z tego co pamiętam też była akcja z kontenerem. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Tak, a dostanie RDR w empikach graniczyło z cudem. Nigdzie nie było. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 186 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 sierpnia 2013 14 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Preorder na muve złożony. W nocy z 16 na 17 września będę koczował przy paczkomacie Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Jest to gdzies potwierdzone? Paczkomaty nie sa napelniane w nocy, a jak wysla w poniedzialek to najwczesniej bedzie we wtorek. Chodzi o wysylke po za wawe Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 To z założenia ma tak działać że paczka trafi do paczkomatu dużo wcześniej a tylko sam kod do otwarcia system automatycznie wyśle po północy. Ultima przy jakiejś premierze przejechała się na tym z tego co pamiętam. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) To z założenia ma tak działać że paczka trafi do paczkomatu dużo wcześniej a tylko sam kod do otwarcia system automatycznie wyśle po północy. Ultima przy jakiejś premierze przejechała się na tym z tego co pamiętam. to całkowity random z tymi paczkomatami, robiłem w ultimie, przy killzonie 3 np kurier odbierał paczki o 14, a ludzie na facebooku juz pisali o 17 ze mają juz kody wygenerowane i poodbierane. nie wiem jak od roku bywa, ale z ludźmi odpowiedzialnymi za paczkomaty nie szło sie dogadac, nie wspomne ile towaru potrafili "zgubic" Edytowane 25 sierpnia 2013 przez Orzeszek Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 nie bądź miękki. zamów tak, żebyś miał jak najszybciej. też wziąłem z muve. 50 zł różnicy troszkę boli ale przynajmniej zagram w dniu premiery jak nie wcześniej. e: 17 to wtorek więc pewnie w poniedziałek będą wysyłać. chyba że w piątek w co jednak wątpię :confused: Ktoś pisał, że muve gwarantuje dostawę do paczkomatów do siedemnastego, ale nigdzie nie znalazłem potwierdzenia. To ja pisałem. Kliknij w cyferkę 3 i zobacz co jest napisane pod 'Zagraj w GTA V jako pierwszy' Ja mam u siebie w kolo paczkomatów knajpę, zamierzam tam siedzieć od 20tej i obrabować kuriera;) Nie no, żartuję z tym obrabianiem, ale w knajpie siedzieć będę Tak BTW: Kolekcjonerka się tam zmieści w tym paczkomacie? Jakieś crew operuje na ps3? Przyjmę z chęcią jakieś zaproszenie;) Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Tak, a dostanie RDR w empikach graniczyło z cudem. Nigdzie nie było. Serio ? Nigdzie nie szło kupić w dniu premiery ? Może jednak pomyślę nad tym preorderem. Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Preorder można złozyć, ale wątpię by w takim Poznaniu zabrakło gdzieś egzemplarzy, tym bardziej jak ktoś uda się na polowanie z samego rana w dzień pracujący... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Nie, pamiętam, że ludzie, którzy dostali swoje sztuki potem wystawiali je za 300zł i schodziło, bo nigdzie nie było egzemplarzy przez zaginiony kontener. Cytuj
kajd 11 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Ja akurat RDR kupiłem w dniu premiery w empiku bez problemu i bez preordera. Tym razem na V złożyłem i myślę, że nie będzie problemu Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Złożyłbym preorder, ale nie wiem, gdzie będę przebywał 17 września - albo w domu, albo w drugim domu, gdzie studiuję. A jak nie zagram w dniu premiery to potem dopiero pod koniec września, bo 19 wybywam z kraju na tydzień. Sami rozumiecie tragizm sytuacji w tym momencie Chyba jednak z rana pojadę do Empiku, ewentulanie MM, albo Saturna. Całe życie na krawędzi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi