Gość mate5 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Jest to gdzies potwierdzone? Paczkomaty nie sa napelniane w nocy, a jak wysla w poniedzialek to najwczesniej bedzie we wtorek. Chodzi o wysylke po za wawe Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 jeszcze tak nawiązują na chwilę do problemów z RDR. faktycznie były cyrki i to niemiłosierne. na allegro schodziły nawet po 350 jak ktoś miał możliwość odbioru osobistego. były braki bo faktycznie tłumaczyli, że kontener na ultimie zamówiłem i kurier dostarczył bez problemów. problemy z realizacją mogły też być przez """niedocenienie""" gry. popyt przerósł ich zaopatrzenie i był zonk. choć w przypadku RDR czy R* trudno o takie coś (stąd potrójny cudzysłów ). z V na bank zabezpieczyli się lepiej i zaspokoją cały rynek. zaspokoją to chyba idealne określenie toć to złoto w plastikowym pudełku, ludzie sami im wciskają hajs więc raczej zrobili stosowne zapasy. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Już tyle razy słyszałem jak ludzie narzekają na paczkomaty inpost, że jakoś nie chce mi się wierzyć, że in wszystko wypali. Cytuj
kajd 11 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 <youtube>http://www.youtube.com/watch?v=E3wdhBY0PzA</youtube> Zaczyna się! 4 Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) Z RDR był taki problem, że Cenega dała dupy i nie zamówiła, jako oficjalny dystrybutor, odpowiedniej liczby sztuk na nasz region. Poza Polską była to chyba jeszcze Słowacja i Słowenia jeżeli dobrze pamiętam. Pamiętam, że się tłumaczyli, że kontenerowiec z grami im zatonął Dobrze, że znajomy ma sklep z grami we Wrocławiu (konsolki.pl) i on sam dostał wtedy 1 (jedną!) sztukę, którą wspaniałomyślnie zdecydował mi sprzedać. A zamawiał kilkadziesiąt sztuk, jak zawsze każdej lepszej gry. Wszędzie były problemy. Druga dostawa była dopiero po 3 tygodniach. Miejmy nadzieję, że Cenega nauczyła się na błędach. Muve to ich oficjalny sklep także chyba wiedzą co robią. Gdyby mieli tylko np. 10000 sztuk, to nie pozwoliliby zapreorderować więcej. A tak - cały czas przyjmują zamówienia. Także nie powinno nam gier zabraknąć Krupek - korzystałem z paczkomatów dziesiątki razy. NIGDY nie miałem żadnych problemów z niczym związanym z dostarczeniem/odbiorem. Według mnie jest to lepsza opcja niż kurier. Nie musisz kolesiowi tłumaczyć gdzie ma jechać, nieraz w ogóle palanty nie dzwonią. A tak to kurier dokłądnie wie gdzie ma paczkomat i na początku ZAWSZE odwozi przesyłki do paczkomatów, potem się zabiera za dostarczanie w indywidualne miejsca. Edytowane 25 sierpnia 2013 przez JaMaJ Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 paczkomaty są spoko, jeżeli nie mamy parcia na paczkę albo nie jest ona nie wiadomo jakiej wartości. wiadomo są wyjątki od reguły itd. jedni nie mieli problemu z xx zamówieniami, inni za pierwszym razem załapali error. kumpel ostatnio tak zegarek utopił. niezbyt skoncentrowany kurier poczty wrzucił jego paczkę do kogoś innego i ktoś znalazł fajny prezent w skrzyneczce. o ile poczcie jako poczcie czy bezpośredniej dostawie można jeszcze zaufać, o tyle nie ryzykowałbym z paczkomatami. nie chce siać fermentu czy coś, just sayin że lepiej jednak odebrać osobiście albo od kuriera we wtorek nić chlać z rozpaczy w poniedziałek. btw reklama roz(pipi) system Cytuj
Texz 670 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Genialna reklama piwa. Ciekawe czy w Los Santos puszczają ją po 22? Cytuj
kajd 11 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Genialna reklama piwa. Ciekawe czy w Los Santos puszczają ją po 22? haha i proszą o dowód przy zakupie Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Hajp sięga zenitu czekam. A czas umila mi gorący czas co najmniej do 10 września, później z górki. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 No właśnie znajomi głównie narzekali na czas doręczenia w tych paczkomatach, czasami prawie tydzień opóźnienia, trochę długo Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Z grami nigdy nie miałem problemu. Ostatnio Bioshock był 2 dni przed premierą. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 było juz gwałcenie szympansa i świni, co dalej? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 problem coś takiego samemu w domu zrobić? nie, nie problem Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Czy mimo preprdera bedziecie obdzwaniać sklepy w mieście przed premierą? Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Na gta-five.pl również dział spoilery został zamknięty, ponoć Rockstar się do nich odezwał. Może jakoś uda nam się do premiery nie trafić na spoilery. Chociaż ja na jeden już trafiłem. : P Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Do premiery na pewno nie, hajp jest tak duzy ze mysle ze za jakies 10 dni zawita na torrentach wersja na x360. Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) Sweet Fake, zobacz co pisze jest napisane na płycie - "Single player disc 1 and multiplayer, a przecież nie będzie żonglowania płytami, tylko jedna będzie po prostu do zainstalowania. Edytowane 25 sierpnia 2013 przez Colin Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Czy kiedykolwiek w historii gier video zdarzył się tak ogromny hype i kombinowanie ze zdobyciem gry w dniu premiery? Bo ja sobie nie przypominam, nawet z GTA IV tak nie było Cytuj
Texz 670 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Na Xie pierwsza płytka będzie pewniej "Installation disc" czy cuś. Słaby fake oj słaby. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Sweet Fake, zobacz co pisze jest napisane na płycie - "Single player disc 1 and multiplayer, a przecież nie będzie żonglowania płytami, tylko jedna będzie po prostu do zainstalowania. Ale nawet jak to FAKE, to gra tak czy siak będzie na 2 DVD http://www.geek.com/games/gta-v-has-an-8gb-mandatory-install-ships-on-2-discs-for-xbox-360-1560868/ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Sweet bardzo, bardzo mnie to cieszy, oby nie fejk ale na /b/ boję się zaglądać by obadać Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Mnie się wydaje że hype przy czwórce był większy. Nowa generacja i te sprawy, brak jakichkolwiek filmików poza trailerami. Pamiętam jednego gifa, gdzie Niko wjechał komuś w dupę jadąc na motorze, wystrzeliło go w powietrze i walnął w wiszący znak drogowy, ludzie dostawali orgazmu widząc tą fizykę. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) Jest duży hype, bo w końcu ta gra będzie najlepszym sandboxem ever, w dodatku na koniec tej generacji. @Maz tę fizykę nie ma za co :* Edytowane 25 sierpnia 2013 przez suteq Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi