adam16505 5 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ja czekam na ACIII z ps+ Wole teraz ograć coś w zupełnie innym klimacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Będziecie wczytywać grę jeśli wam zginie Chop? Ja zrobie to co zrobilem w Falloucie 3, zostawie go w chacie i bede sie cieszyl ze nic mu nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 ciekawe czy zaimplementuja motyw weszenia z RDR, gdzie pies bedzie pomagal nam wytropic zwierzyne i ja ustrzelic. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Lub temat oleja skoro bedzie mozna miec kazdego psa jakiego sie spotka. Co do spoilerow to tutaj widze ze sa nadpobudliwe osoby, uwazam ze dopoki nie ma mowy o fabule i jej przebiegu to glupie reklamy nie powinny byc w spoilerach, a jesli tak bardzo innym to przeszkadza to niech nie wchodza na forum i nic nie czytaja, bo jeszcze zobacza ile wysokosci ma glowny bohater i popadna w zalamanie to Twoje zdanie. ludzie mają prawo tutaj wchodzić bez obawy, że trafią na zawartość, której sobie nie życzą. nie można im tego zabronić. nawet głupie reklamy mogą być dla kogoś tak istotnym smaczkiem, że chcą je przeżyć osobiście podczas grania i traktują je jako niespodziankę. powstał osobny temat o spoilerach itd. kto chce to tam wejdzie i obejrzy sobie te reklamy czy coś innego. ten temat ma pozostać czysty. Szanuje to ale po co w takim razie wchodzic do tego dzialu? Zeby poczytac jak ludzie sie podniecaja? Jakis fetysz? Przeciez informacje jakie byly zawarte w playtestsch gameinformera czy innych gazet zdradzaly wiecej szczegolow dotyczacych samej rozgrywki niz glupia reklama piwa a nikt wtedy w spoilery tego nie wkladal. Po co uruchamiac gre w takim razie jak nie od dzis wiadomo ze bedzie 3 bohaterow glownyh no co za spoiler!. Wrzuccie na luz, ja rozumiem podniete bo sam ide na nocna premiere do Gamestopu w Irlandii ale nie popadaj ie w paranoje :-D ciekawe czy zaimplementuja motyw weszenia z RDR, gdzie pies bedzie pomagal nam wytropic zwierzyne i ja ustrzelic. Mysle ze tak, skoro bedzie mozna polowac na zwierzeta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Szanuje to ale po co w takim razie wchodzic do tego dzialu? Żeby porozmawiać z innymi osobami czekającymi na GTA V. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) @ Krupek - to nie wina OST, to wina czasów. muza z lat 80tych jest fenomenalna, ta z lat 90 miała swój klimat i ten zapach przemian. obecne lata są dość cienkie jakby nie patrzeć w takim ogólnym spojrzeniu. ^ O to to. Gangsta rap nigdy już nie był tak dobry jak w burzliwych latach 90'. Najlepszy czas dla popu i rocka skończył się w latach 90' XX. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Mnie zastanawia czy telewizja i internet w grze będą spolszczone. Gram w GTA IV na PC ze spolszczeniem, telewizja nie ma PL napisów ale internet w pewnej części już jest spolszczony i naprawde fajna sprawa, sporo czasu można pobuszować na tych komicznych stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ten internet w GTA IV to niezła zajawka. Wyobraźcie sobie, ile pracy włożono w stworzenie takiego elementu w grze, który tak naprawdę jest tylko ciekawostką. Swoją drogą, przyznać się kto umawiał się z typiarkami, albo gayami w serwisie randkowym i ich potem zabijał W GTA IV, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Trochę szczegółów na temat specjalnej i kolekcjonerskiej edycji. http://www.rockstargames.com/newswire/article/51257/more-details-and-screens-from-the-grand-theft-auto-v-special-and.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) As part of the Collector’s Edition package, you'll get Niko Bellic Już sobie wyobrażam ilu ich będzie biegało na multi Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez MozayKnows Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Chciałbym w sumie ten młotek, ale płacić 100 zł za młotek w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zapewne wszystko później będzie do kupienia w sklepiku, takie to "ekskluzywne". Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 As part of the Collector’s Edition package, you'll get Niko Bellic Już sobie wyobrażam ilu ich będzie biegało na multi to nie będą grywalne postacie Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A racja nie doczytalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Czeska strona bonusweb.cz opublikowała tekst o GTA V, zapodając znane, ale też zupełnie nowe fakty dotyczące sieciowego trybu gry - GTA Online. Jak zabezpieczymy swój samochód przed kradzieżą? Zapraszamy. Menu postaci podczas gry zaoferuje drobne zmiany wyglądu postaci (np. nałożenie czy zdjęcie maski) Gracz może posiadać jedną posiadłość naraz, którą można wymienić kupując lepszą (jak już się dorobimy) Możliwe jest dostosowanie posiadłości do własnych gustów - drewniane wykończenia, akcesoria, wielki ekran TV i inne Na wypadek kradzieży warto zainstalować w aucie urządzenie śledzące, które pozwoli odnaleźć sprawcę Kabriolety będą miały opcję otworzenia bądź zamknięcia dachu Szybkie wyścigi - wyznacz linię mety i i zaczynamy Świetna kontrola nad pojazdem (prawdziwe poczucie prędkości) Wyścigi zwykłe, rajdy, Klasyczne Wyścigi GTA (z użyciem broni) Można rozwijać umiejętności strzelania, wytrzymałość i tym podobne Setki misji (które można powtarzać) Każda misja z tabelą wyników (jak w The Ballad of Gay Tony) Można zatrudniać koordynatorów, szpiegów, kierowców i innych zrodlo: ps czy sajt Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Przy takim ogromie gry wszelkie DLC do singla to zaledwie kropla w morzu. Choć pewnie kupię DLC, i Season Pass, i wszystko inne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ah wyścigi z brońmi, normalnie drive by z San Andreas. Jaram się nieziemsko. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dobra, na chwilę czekania dorwałem ostatniego Tumb Rajdera. Czas szybciej zleci. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaMaJ 46 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) http://www.rockstargames.com/newswire/article/51257/more-details-and-screens-from-the-grand-theft-auto-v-special-and.html Nie schodzi im skoro muszą nagabywać na kupno? Ja już na żadne strony nie wchodzę poza tą oficjalną. Jak tutaj mnie zastanie jakiś spojler to się normalnie pogniewam. 3 tygodnie zostały, zleci jak z bicza trzasnął. Tyle lat wyczekaliśmy to i te ostatnie tygodnie damy radę Ciekawe w PE kto będzie pisał recę jak już Myszaq'a nie ma... GTA Online introduces a new spin on traditional character creation with the hereditary-based creation system. Select your character’s appearance by choosing your parent’s heritage, then use the gene dominance meter to dial-in which parent your appearance favors more. - WTF? Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez JaMaJ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 @ Krupek - to nie wina OST, to wina czasów. muza z lat 80tych jest fenomenalna, ta z lat 90 miała swój klimat i ten zapach przemian. obecne lata są dość cienkie jakby nie patrzeć w takim ogólnym spojrzeniu. ^ O to to. Gangsta rap nigdy już nie był tak dobry jak w burzliwych latach 90'. Najlepszy czas dla popu i rocka skończył się w latach 90' XX. Chyba se jaja robisz. To, że wy nie umiecie szukać i wszystko utożsamiacie z zje'banym pokoleniem MTV to wasz problem. Już Rozi słusznie zauważył to, a wy dalej ciągniecie te stereotypy, ale czego oczekiwać od ludzi, którym się podoba G'n'r. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Wydaje mi sie ze nie schodzi Za drogo i za malo sie dostaje. Max 400zl bym dal za ta czapke i portmonetke xd w gta 4 byla wy(pipi)ana torba ktora do teraz uzywam i skrzynka, a tu jakas (pipi)nia straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaMaJ 46 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Czy coś, co jest napisane na oficjalnej stronie Rockstar przez nich jest uważane za spojler? Czy nie mam się czego obawiać i mogę ich cytować? Nie chciałbym jakichś wrażliwców zdenerwować chciałem rozwinąć temat tworzenia postaci w GTA Online;) @up: Ale co poradzisz jak ktoś jest maniakiem? Dla takich to nie ma nigdy zbyt wygórowanej ceny;) Fakt - torbę też mam do dzisiaj, służy mi do pracy, skrzynka się leży i się kurzy, bo mam już lepszy pojemnik na lekarstwa - puszkę pandory z GoW III;) BTW: Fajna faza, że właściciele kolekcjonerki będą mogli brać np. bękartem Niko Bellic'a i jakiejś (pipi) Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez JaMaJ Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 jak już pisałem w którymś poście wszystko poza tym co wyszło oficjalnie od R*. skoro sami to wrzucają to ok. nad limitką też długo myślałem i od razu ją chciałem. realia, szczególnie portfel, jednak zweryfikowały podejście. dopłacać ponad 300 za 3 namacalne fanty + e-content to dużo. poczekam, jestem cierpliwy, upoluje na allu za jakiś czas z osobna i taniej. @ kalafior - zluzuj poślady, sam niepotrzebnie wracasz do temu a wrzuty sobie odpuść. poza dwoma kawałkami nie lubię g'n'r' ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) @ kalafior - zluzuj poślady, sam niepotrzebnie wracasz do temu a wrzuty sobie odpuść. poza dwoma kawałkami nie lubię g'n'r' ;p Tak bo pisanie o tym co kto zrobi z psem albo w jaką teraz grę zagra jest bardziej interesujące. Wrzuty to do nikogo nie były osobiste tylko faktyczny stan telewizji (kiedyś) muzycznej. No i kwestia taka, że te piszecie jakby tak było naprawdę a w istocie jest odwrotnie. Każdego roku wychodzi tyle zaje'bistych płyt w każdym gatunku, że serio nie ogarniam jak ktoś może pisać iż kiedyś była lepsza muzyka. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Twoje zdanie konta moje itd. można tak się długo bawić tylko po co. każdy ma swój gust, nie ma co o tym dyskutować. tak samo każdy ma jakieś swoje podejście. to że tyle za(pipi)istych płyt wychodzi to nie musisz mi mówić. tamta wypowiedź, jak ze dwa razy zaznaczyłem, była ogólnikowa. audycje radiowe sprzed 15 lat a obecne. dobrej muzyki teraz trzeba samemu szukać, kiedyś po prostu leciała czy to w radio czy tv. i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi