44bronx 459 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 jeśli chodzi o to co leci w popularnych radiach i tv muzycznych to colin ma rację, tak ogólnie podbijam zdanie blubera - dobrej muzy nie brakuje, raczej czasu na przesłuchiwanie tego wszystkiego Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 http://www.rockstargames.com/newswire/article/51257/more-details-and-screens-from-the-grand-theft-auto-v-special-and.html Nie schodzi im skoro muszą nagabywać na kupno? Specjalne raczej schodzą, na muve.pl już wyprzedali wszystkie. Sam wziąłem jedną z ostatnich na X360 - Wczoraj zamówiłem, dziś już nie ma. Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Wydaje mi sie ze nie schodzi Za drogo i za malo sie dostaje. Max 400zl bym dal za ta czapke i portmonetke xd w gta 4 byla wy(pipi)ana torba ktora do teraz uzywam i skrzynka, a tu jakas (pipi)nia straszna. Snapback kosztuje 120zł a teraz pomyśl po ile ta czapka będzie schodzić za 2 lata załóżmy. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 No ja chciałem ogólnie minimum edycję specjalną, ale że wyprzedali w ultimie to będzie kolekcjonerka Za czasów czwórki marzyłem o kolekcjonerce, no ale wtedy nie było takiej opcji, żebym ją nabył Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Szkoda, że ta Edycja Kolekcjonerska nie jest bardziej wyczesana. Śmieciowe DLC mnie raczej mało interesują. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Sorry, że się powtarzam i jaram jak pisda, ale wciąż nie mieści mi się w głowie to jaka ta gra będzie ogromna i rozbudowana. Ciągle coś przybywa, a do premiery jeszcze 3 tygodnie. Nie wspominam już o tym, że i tak o wszystkim nie powiedzą i o części bajerów dowiemy się namacalnie, że tak powiem. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 To będzie istna masakra. Jeszcze nigdy nie jarałem się aż tak bardzo. I pomyśleć że za miesiąc o tej porze będziemy grać... Jest tyle rzeczy, które chcę zrobić podczas grania że to się nie mieści w głowie. Nie ma żadnej innej gry, która miałaby w sobie tyle rzeczy. Bardzo jestem ciekaw tego tworzenia postaci w Online - będzie można dobrać rodziców, z tego co zrozumiałem to też będziemy wybierać to co nasza postać robiła w młodości aż stoczyła się na kryminalną ścieżkę... MASAKRA! Jestem ciekaw jak bardzo zmienili grę od czasu kiedy premiera miała być wiosną. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 jak już pisałem w którymś poście wszystko poza tym co wyszło oficjalnie od R*. skoro sami to wrzucają to ok. nad limitką też długo myślałem i od razu ją chciałem. realia, szczególnie portfel, jednak zweryfikowały podejście. dopłacać ponad 300 za 3 namacalne fanty + e-content to dużo. poczekam, jestem cierpliwy, upoluje na allu za jakiś czas z osobna i taniej. @ kalafior - zluzuj poślady, sam niepotrzebnie wracasz do temu a wrzuty sobie odpuść. poza dwoma kawałkami nie lubię g'n'r' ;p Kolekcjonerka nie ma żadnego portfela, jest jakaś torba depozytowa. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 "realia, szczególnie portfel, jednak zweryfikowały podejście" portfel w sensie brak hajsu na limitkę :] Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 (edytowane) Chyba se jaja robisz. To, że wy nie umiecie szukać i wszystko utożsamiacie z zje'banym pokoleniem MTV to wasz problem. Już Rozi słusznie zauważył to, a wy dalej ciągniecie te stereotypy, ale czego oczekiwać od ludzi, którym się podoba G'n'r. @ bluber: Który Snoop Dog był lepszy; ten z Dr. Dre w klimatach gangsta rap, czy ten w featuringu z Kate Perry? Public Enemy, czy Jay jak mu tam? Który KoRn miał w sobie największą energię; ten z lat 93-99', czy z dupstepowymi typkami? Wszelki Lady Gagi i inne Timbelandy czy np. Toto - Africa? To że dzisiaj nadal są świetni artyści nie zmienia faktu że proporcjonalnie do ogółu jest ich zwyczajnie duuużo mniej niż w ostatnich 3 dekadach XX w. A z tym G'N'R to akurat nie zły fail. Czemu nie np. Queen? Edytowane 26 sierpnia 2013 przez nobodylikeyou Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Wszelki Lady Gagi i inne Timbelandy czy np. Toto - Africa Gaga > Toto Człowieku, zachowujesz się, jakbyś wygłaszał tutaj fakty, a nie tylko swoją opinię. Ludzie serio lubią różne rzeczy. Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Ja muszę przyznać, że Rockstar rozczarowało mnie swoim zagraniem jeśli chodzi o zawartość kolekcjonerki. Do niedawna Rockstar wspominało, że garaż w kolekcjonerce ma być od początku dostępny (czyli w edycji podstawowej gry trzeba sobie na niego zapracować etc) http://gta-five.pl/watek-wspolpraca-gta-five-z-muve-pl?pid=83829#pid83829 - drugi plakat Teraz z kolei piszą o garażu jak o zawartości ekskluzywnej dla edycji kolekcjonerskiej ( "The Collector's Edition also features an exclusive garage to store custom vehicles...") zupełnie tak, jakby miał być niedostępny w ogóle w standardowej. Myślę, że to gra słówek i nic się nie zmieniło w tej kwestii (garaż będzie w wersji standardowej choć nie od razu). Tak czy inaczej nie podoba mi się to zagranie. A nóż widelec więcej osób połakomi się na kolekcjonerkę w chorej cenie. Poprawcie mnie, jeśli się mylę. Cytuj
JaMaJ 46 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 (edytowane) Bardzo jestem ciekaw tego tworzenia postaci w Online - będzie można dobrać rodziców, z tego co zrozumiałem to też będziemy wybierać to co nasza postać robiła w młodości aż stoczyła się na kryminalną ścieżkę... MASAKRA! Nie tyle będziemy dobierać rodziców, co nasz postać będzie wypadkową naszych rodziców. Znaczy się - tworzymy swoich rodziców, a nie siebie Wybieramy archetypy z tych już dostępnych (może być np. Niko Bellic dla posiadaczy kolekcjonerki) i skille np. na podstawie naszych autentycznych (jest nawet siedzenie przed telewizorem;) zdolności. Potem dominujące geny i jazda. Świetna sprawa, ciekawe jak to wyjdzie w praniu, ale wiadomo jak to Rockstar. Nie mogli pójść po linii najmniejszego oporu i po prostu dać nam do wyboru kolor włosów;) Nasz gościu wcale nie musi być kryminalistą - ponoć można robić karierę w Online będąc za(pipi)istym pilotem czy kierowcą. No mózg roz(pipi)any:) idę spać - czas szybciej zleci do premiery. Spokojnej nocy. Edytowane 26 sierpnia 2013 przez JaMaJ 1 Cytuj
popiol 16 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 (edytowane) "realia, szczególnie portfel, jednak zweryfikowały podejście" portfel w sensie brak hajsu na limitkę :] Zwracam honor ; ) Źle zinterpretowałem Twoją wypowiedź, wybaczysz? Colin: wybaczone Edytowane 26 sierpnia 2013 przez Colin 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 (edytowane) Wszelki Lady Gagi i inne Timbelandy czy np. Toto - Africa Gaga > Toto Człowieku, zachowujesz się, jakbyś wygłaszał tutaj fakty, a nie tylko swoją opinię. Ludzie serio lubią różne rzeczy. Dobra przyznaję, zestawiając danych muzyków popełniam opinię i to czysto subiektywną, ale nawet biorąc pod uwagę że jestem subiektywny, łatwo możemy wykazać który okres był zwyczajnie bogatszy i lepszy; Ile charakterystycznych i odmiennych gatunków muzyki powstało w latach 1970-2000, a ile teraz? Jak bardzo rozwinęło się brzmienie (syntezatory, bity, przetworniki do gitar elektrycznych) kiedy 90% zostało już opracowane do końca XX w.? Ilu z artystów tamtego okresu którzy mieli coś do powiedzenia rozmieniło się na drobne i lajki na FB? Ilu nowych wykonawców powiela stare wzorce muzyczne, ubrań i zachowań itp.? (np. Gaga) "Dawniej" było lepiej niz "dziś" ponieważ ciężko wymyślić dziś coś zupełnie nowego i dlatego przyznaję, być może niesprawiedliwe jest stawianie tych 2 okresów. Inna sprawa że osty z GTA VC oraz SA faktycznie miały taką przewagę że korzystały z utworów, które od dawna znamy i lubimy, a GTA 3-5 mają tu pod górkę. Edytowane 26 sierpnia 2013 przez nobodylikeyou Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 (edytowane) Wszelki Lady Gagi i inne Timbelandy czy np. Toto - Africa Gaga > Toto Człowieku, zachowujesz się, jakbyś wygłaszał tutaj fakty, a nie tylko swoją opinię. Ludzie serio lubią różne rzeczy. Dobra przyznaję, zestawiając danych muzyków popełniam opinię i to czysto subiektywną, ale nawet biorąc pod uwagę że jestem subiektywny, łatwo możemy wykazać który okres był zwyczajnie bogatszy i lepszy; Ile charakterystycznych i odmiennych gatunków muzyki powstało w latach 1970-2000, a ile teraz? Jak bardzo rozwinęło się brzmienie (syntezatory, bity, przetworniki do gitar elektrycznych) kiedy 90% zostało już opracowane do końca XX w.? Ilu z artystów tamtego okresu którzy mieli coś do powiedzenia rozmieniło się na drobne i lajki na FB? Ilu nowych wykonawców powiela stare wzorce muzyczne, ubrań i zachowań itp.? (np. Gaga) Ciężko wymyślić dziś coś zupełnie nowego i dlatego być może niesprawiedliwe jest stawianie wczoraj z dziś. Inna sprawa że osty z GTA VC oraz SA faktycznie miały taką przewagę że korzystały z utworów, które od dawna znamy i lubimy, a GTA 3-5 mają tu pod górkę. To że masz wyje.bane na współczesną muzykę i nic o niej nie wiesz nie znaczy, że taka nie istnieje. Edytowane 26 sierpnia 2013 przez mate5 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Wystarczy, że zabuliłem już za nową PS3, żeby jeszcze dopłacać do kolekcjonerek. Liczy się tylko płytka z grą... nic więcej mnie nie interesuje. DLC będą do nabycia po premierze, zapewne. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Przestańcie już (pipi)ić o muzyce w tym temacie, bo jak zwykle nie znacie umiaru ;/ 4 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Jaka drama o muzyczke xD Pierwsze co zrobię w GTA to uruchomienie chaosu i sprawdzenie nowych sztuczek glin. Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 (edytowane) Pierwsze co zrobię w GTA to uruchomienie chaosu i sprawdzenie nowych sztuczek glin. Ja to samo, ale koniecznie Trevorem w samych majtkach, pełne wczucie. Edytowane 26 sierpnia 2013 przez MozayKnows Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 To że masz wyje.bane na współczesną muzykę i nic o niej nie wiesz nie znaczy, że taka nie istnieje. Ech no tak i dlatego napisałem że dzisiaj wciąż mamy "wielu świetnych artystów"... Pod-temat do zamknięcia. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 To że masz wyje.bane na współczesną muzykę i nic o niej nie wiesz nie znaczy, że taka nie istnieje. Ech no tak i dlatego napisałem że dzisiaj wciąż mamy "wielu świetnych artystów"... Pod-temat do zamknięcia. i do tego podajesz przykłady jakiś słabych muzyków, którzy wyczuli hajs w gimbazie i robią nudubstep metal czy inne reagge to sie nie dziw, że starsze rzeczy ci sie bardziej podobają. Ale dobra już EOT Własnie się dowiedziałem, że jedna kolecjonerka wędruje do mnie Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 (edytowane) widzialem pare tych reklam z gry i fajny maja klimat, gta5 bedzie duzo bardziej jajcarskie. R chyba skumali, ze warto dodac troche lekkosci jak w saints row. Edytowane 26 sierpnia 2013 przez Vigor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi